2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که انتقال میدی ومیگیره برات عزیزم من خیلی استرس دارم مطمئنم کنسل میکنه برام 😢😢😢

انشالله‌آندومتر‌به‌۷یا۸‌رسیده‌وسیکلت‌کنسل‌نمیشه🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ایشالا که انتقال میدی ومیگیره برات عزیزم من خیلی استرس دارم مطمئنم کنسل میکنه برام 😢😢😢

فدای‌تودوست‌‌خوبم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام ليانا جون من تو سيکل انتقال که رفتم برام ال دي و آمپول سينافکت داد ميدوني سينافکت برا چي هست چ ...

سلام عزیز دلم  درسته دکتر عابدی به دوست منم داده بود  فقط نمیدونم واسه چی سیکل قبل انتقال داد بهش

ولی من نداشتم 

پیش کدوم دکتر ویزیت شدی ؟ ببین اگه بزنی بهمن وصل میکنن به ماما میتونی بپرسی این دارو رو واسه چی داده کامل راهنماییت میکنن الکی از کرج تا اونجا نرو زنگ بزن 

داری شمارشو

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم‌من‌قبلا‌نداشتم‌ تواین‌چندروزه‌براثرداروهای‌انتقال‌ازجمله‌استرژن‌‌پولیپ‌ پیداشده. دکترم‌میخا ...

توکلت به خدا باشه وقتی دکتر گفته مشکلی نیست خب انجام بده ولی با یه دکتر دیگه هم مشورت میکردی اگه اندازش گنده باشه جلو بارداری رو میگیره بازم بپرس

ایشالا زود زود مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فردا تماس میگیرم رویان باز ببینم راجب این تست کرونا چی میگن اصلا...یعنی چی آخه پانکچر انجام میدن ولی ...

سلام عزیزم خوبی؟من الان رویانم وقت گرفتی؟انتقال هم انجام میدن.دیگه تب روهم اندازه نمیگیرن.خیلی شلوغه کلی آدم اومدن واسه ویزیت بار اول

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم‌من‌قبلا‌نداشتم‌ تواین‌چندروزه‌براثرداروهای‌انتقال‌ازجمله‌استرژن‌‌پولیپ‌ پیداشده. دکترم‌میخا ...

سلام گلم یعنی اینقددددر استرادیول عوارضش زیاد هست که به این زودی تو یک دوره پولیپ شده؟

این که دوراز جون یهو بقیه عوارضشم نشون میده  

کاش سیکل من طبیعی باشه بدون استرادیول

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من اونجا میرم عزیزم پیش دکتر نصر

من خودم دکتر یوسف نژاد تو لاله هستم ولی تمیز نیست جاش و خیلی تنگ و باریکه و میترسم دوباره برم اونجا ،اصلا رسیدگیشونم واقعا جالب نیست ، که دکتر شهناز احمدی رو پیدا کردم ولی نمیدونم کارش چجوریه، الان شنیدم میگن مام خوبه ولی بعضیا میگن الکی اسم در کرده و خیلی هم گرون میگیره، واقعا موندم کجا برم پیش کی برم که این دفعه مثبت بشه