2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045396 بازدید | 684464 پست
زیزی به نظرمن فردا یه سر حضوری برو ببین چی میگن اخه

من تهران نیستم عزیز...ولی امروز بهم گفتن فردا صب تا قبل ساعت یک بزنگم داخلی ۱۹۹ و بگیرم بهم میگن کی برم برا ویزیت

شما چند سالتونه؟پودر اینوفولیک رو پزشک تجویز کرده بود؟

من ۲7 ام....دکترم تو بابل بهم میگفت قبل پانکچر بخورم حتما خیلیییییی خوبه وگرنه اینایی که تو رویانن هیچی بهت نمیگن....من خودم رفتم گفتم بهشون برام پودر اینوفولیک و فرتیل اید و بنویسن اونام نوشتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماآخرین بار کی ویزیت رفته بودی و دکترت چی گفته بود بهت؟

من بهمن ماه پانکچر شدم هایپر شدید شدم بهم گفتن فروردین پری شدی بیا سونو برا کارای انتقال...که بخاطر کرونا فروردین سونو انجام نمیدادن

الانم فعلا موندیم سرگردون زنگ میزنی اپراتورشون میگه انتقال نمیدیم همین دیروز بهم گفت اینو....بچه ها اینجا میگن انتقال میدن

من دیگه گیج شدم بخدا...تهرانم نیستم حضوری برم ببینم چی به چیه

من دنبال اووابوست بودم پیداش نکردم بجاش فرتیل اید خریدم اونم خیلیی خوبه...پودر اینوفولیک روزی دو تا ...

دوسینو از کی تا کی باید خورد؟؟میشه تو زمانیک پریودم و دارم امپولارو میزنم دوسینم بخورم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
من بهمن ماه پانکچر شدم هایپر شدید شدم بهم گفتن فروردین پری شدی بیا سونو برا کارای انتقال...که بخاطر ...

آخه میگفتن برا ۳۵ سال به بالاها انتقال میدن.شاید همون قانون همچنان پابرجاست.

خدایا شکرت  
فکر کنم یخ رو برا همون تحرک میذارن. تحرک درمان داره فکر کنم مورفو یه کم سخت تره. البته به نظر من اون ...

ای وای 😞من فکر کردم یخ برای مورفولوژی هست،اینجور که پیداست مورفولوژی هیچ درمانی نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آخه میگفتن برا ۳۵ سال به بالاها انتقال میدن.شاید همون قانون همچنان پابرجاست.

نه بابا حدگرف الکی می زنن ماها داریم ونتقال میدیم یه چیزی میگم الکی بنظر من که شلوغ نشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم مشکلم همینه که نمیدونم قبل پری هم باید برم برا ویزیت یا نه... امروز کلی زنگیدم رویان آخرش گفتن ...

ببین اگه قرار باشه ال دی بهت بده یا همون ماه بخوای انتقال بدی فرقی نداره از روز اول تا ۳ پری برو بهت میگه قبلش نیارگزی نیست بری

سلام عزیزم فقط چند ساعت بستری میشی و زود حالت خوب میشه فقط اگر هایپر شدی حسابی مراقب باش اگر حجم اد ...

سلام خوبی زینب جان یه سوال من سیکل طبیعی شدم واسه انتقال این برج.دارو هم فقط اسیدفولیک و فرتیل سی ام داد دکترم امروز روز یازدهمم بود رفتم گف ضخامت ۷ و Aهست و تخمدانها هردوش فولیکول های ریز بعدم گفت کنسله این برج چرا کنسل کرد برام دلیلش چیه.

سلام خوبی زینب جان یه سوال من سیکل طبیعی شدم واسه انتقال این برج.دارو هم فقط اسیدفولیک و فرتیل سی ام ...

فک کنم برای ضخامتتون بوده نپرسیدین از دکترتون؟