2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مرسی عزیزم انشالله قسمت هممون مرکزش خیلی شلوغه اما وقتی تشخیص ای وی اف بده زود انجام میشه معطلی ندا ...

انشاالله عزیزم

من که تکلیفم روشنه چون لاپارا هم شدم لوله هام بستست فقط با آی وی اف امکان باردار شدنو دارم البته اگه خدا بخواد

راستش خودمو برای 15 تومن اینا آماده کردم امیدوارم بیشتر نشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاالله عزیزم من که تکلیفم روشنه چون لاپارا هم شدم لوله هام بستست فقط با آی وی اف امکان باردار شدن ...

نه انشالله

به زودی خبر مادر شدنت رو بدی♥️

مامانم رفت😔🖤 و من موندم و خاطره هاش🥀دوست داشتی یه صلوات برای مامانم بفرست🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به امید خدا و به دل خوش انتقال بدی. انشالله به دکتر نصر دیگه نیازی نشه و این جنین هات بچسبن حسابی به ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گویا یه بار دیگه هم پانکچر شدی

ان شاالله این بار پیش نصر مامان بشی عزیز دلم

فدااات بابت دعای خیرت. ببین اصلا معطلی نداره، چند باری که رفتم مطب بیشترین تایم معطلیم نیم ساعت بوده ...

زنده باشی😘😘😘

جدی؟ من تو سایت دیدم بعضیا نوشتن در حد 4-5 ساعت معطلی داره تا نوبتت بشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی‌؟ گویا یه بار دیگه هم پانکچر شدی ان شاالله این بار پیش نصر مامان بشی عزیز دلم

سلام به روی ماه خودت و گل پسرت. اسفند پانکچر شدم بی تخمک. حالا با دکتر نصر میخوام برم تو سیکل. مرسی از دعای خوبت

گل پسرت خوبه؟ مامانش رو که اذیت نمیکنه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به روی ماه خودت و گل پسرت. اسفند پانکچر شدم بی تخمک. حالا با دکتر نصر میخوام برم تو سیکل. مرسی ...

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم برات 

چه قدر سخت بوده برات

خدا رو شکر خوبه، حسابی وروجکه😉😉😉😍😍😍😍 وبه خاله لی لا سلام میرسونه

زنده باشی😘😘😘 جدی؟ من تو سایت دیدم بعضیا نوشتن در حد 4-5 ساعت معطلی داره تا نوبتت بشه

انصافا من که معطل نشدم‌. شاید قبلا اینجوری بوده. خیلی هم از منشی هاش بد شنیده بودم. اما این مرکز که میرم منشی هاش هم خانوم و مودبن. فکر کنم نوبت دهیش درست شده که معطلی نداره.انشالله که اصلا به دکتر نصر نیازی نشه برات، اگرم شد که انشالله بدون کمترین اذیتی و در کمال آرامش پیشش مامان بشی

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم برات  چه قدر سخت بوده برات خدا رو شکر خوبه، حسابی وروجکه😉😉😉😍 ...

ببوسش وروجک رو. راستش سر شدم دیگه. تنها ناراحتیم خجالتی هست که از همسرم میکشم

عزیزم من ۱۱ تا گونال ۷۵ دارم، تا اواخر ۲۰۲۱ اعتبار داره.نمیخوامش مرک هست دونه ای ۷۶ تومن خریدم اگه ک ...

لیلا جون کدوم مرکز بودین که تخمکی نداشتین ؟الان دکتر نصر چه آمپولی برات تجویز کرده؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببوسش وروجک رو. راستش سر شدم دیگه. تنها ناراحتیم خجالتی هست که از همسرم میکشم

سلام لیلا جون...خوبی عزیزم؟

همیشه دعاگوتم اگه قابل باشم..مهربونیاتو فراموش نمیکنم هیچ وقت.ان شاء الله که به زودی زود خبر شیرین بارداریتو بهمون بدی..الهی آمین👼🏻❤👼🏻❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دکتر من از اول  تا الان که پیشش رفتم همش به من مکمل میده با اینکه آزمایش خونمم نرمال بوده   ...

عجبببب ، واقعا کدوم بهتره ؟!! هر کدوم ی مدلن ، من شنیدم امگا خیلی خوبه ، حالا ان شاالله در آینده به منم تعلق بگیره😁😁🤣راستی شما هم شکم‌نداری؟ این چند روز هر کی منو دیده میگه اصلا بهت نمیخوره باردار باشی😐🤦‍♀️ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام لیلا جون...خوبی عزیزم؟ همیشه دعاگوتم اگه قابل باشم..مهربونیاتو فراموش نمیکنم هیچ وقت.ان شاء ال ...

سلام به روی ماه سارا جون خودم. انشالله به سلامتی و دلخوشی زایمان کنی عزیزم. قدم نورسیده مبارک حانومی. به ناز پدر و مادر بزرگ بشه