2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما 🌹 آی وی اف چه فرقی با میکرو داره؟ کدوم بهتره؟

سلام عزیزم 

ای وی اف تخمک واسپرم رو تو لوله ازمایشگاه میزارن که خودشون لقاح پیدا کنن وتبدیل به جنین بشن 

میکرو با نیدل و سوزن های مخصوص اسپرم رو دونه دونه خودشون  وارد دیواره تخمک میکنن ولقاح میدن 

میکرو بهتره 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بی زحمت برامن بخون که بارداریم به سلامتی بگذره وبه موقع زایمان کنم

عزیزم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله مابقی دوران بارداریت بسلامتی بگذره و براحتی فرزندت رو در آغوش بگیری

معمولا فقط ایرانی داره مثلا سینال و اچ ام جی و... به من که اینهمه سینال زدن آخرش فهمیدم همه تخمکام ...

قبول میکنن دارو رو خودمون از بیرون بگیریم؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
آره عزیزم رویان میرم آره من موعد ۲۳ یا ۲۴ هستش ۲۰ ام نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگه. شما چی کی نو ...

بهمن ماه پانکچر داشتم بهم گفتن فروردین پریود شدی بیا برا کارای انتقال...بخاطر کرونا تا همین یه هفته پیش انتقال و اینا انجام نمیشد...احتمالا ایندفعه که پری اومد باید برم سونو برا انتقال..

پس یعنی قبل پریود باید برم برا تست کرونا؟؟؟این کرونا چی بود اومد گرفتارمون کرد بخدا تمومم نمیشه

بهمن ماه پانکچر داشتم بهم گفتن فروردین پریود شدی بیا برا کارای انتقال...بخاطر کرونا تا همین یه هفته ...

زیزی جان برای تخمک کشی تو رویان بستری میکنن؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام، خوبم، شما خوبین؟ من طبیعی میخوام اگر خدا بخواد. سونوهای ان‌تی به بعد همه میزنن ۲ تیر.

شیسا جون انتقالت دقیق چه تاریخی بوده که زایمانت افتاده تیر ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قبول میکنن دارو رو خودمون از بیرون بگیریم؟

آره بابا اتفاقا خودشون مینویسم برات میگن هرجا گیر آوردی بخرش

فقط بهشون بگو داروی خوب برات بنویسم وگرنه اونا برا همه سینال مینویسم فقط...باز اچ ام جی از سینال بهتره حداقل ولی گونال و پیورگان عااااالین خارجیت دیگه