2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
عزیزم تو رویان داروهای خارجی میدن برا تخمک کشی یا ایرانی؟

معمولا فقط ایرانی داره مثلا سینال و اچ ام جی و...

به من که اینهمه سینال زدن آخرش فهمیدم همه تخمکام پوچن بس که سینال بدردنخور

گفتم بهم گونال بدین میگفتن نداریم...ولی دو سه ماه بعدش گونال آوردن خیلی کم بود به همه نمیداند یا اگه میدان کم میدان

من که داروهامو از شهرستان خودمون گرفتم گونال و اچ ام جی بودن برا پانکچر فقط رفتم رویان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه فولیکول ۱۶ داشتم دکتر گفت برای روز نهمم فولیکولمم کوچیکه فک کنم ایندفعه هم کنسل کنن 

مگه‌بایدفولیکولم‌داشته‌باشیم..من‌تخمدان‌چپم‌دردمیکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والا من ۱۰ ۱۱ روز پیش تماس گرفتم که برم گفتن فعلا انتقال نمیدیم دیروز یه خانمی اینجا گفت الان دیگه ا ...

من ماه پیش رفتم باید واکسن میزدم گفت برو واکسن بزن یکماه دیگه بیا واسه شروع سیکل واسه ۲۰ ام نوبت دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
این ماه یعنی تیرماه منظوره آخه من ۱۱ روز پیش موعد پریودم تماس گرفتم گفتن انتقال و سونو نداریم...الا ...

من ۲۰ ام نوبت دکتر دارم واسم آزمایش کرونا بنویسه ۲۳ وم اینا پری میشم میرم واسه شروع

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
این ماه یعنی تیرماه منظوره آخه من ۱۱ روز پیش موعد پریودم تماس گرفتم گفتن انتقال و سونو نداریم...الا ...

نه همین خرداد

شمام رویان میرین خانومی؟؟؟ زمان پریود باید بریم سونو بشیم برا کارای انتقال؟

آره عزیزم رویان میرم آره من موعد ۲۳ یا ۲۴ هستش ۲۰ ام نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگه.

شما چی کی نوبت داری؟

واقعا؟! مگه ای وی اف هم مجبور میکنن طبیعی ؟ یعنی باید بری خصوص؟ چقدر میگیره؟

اره ظاهرا

خصوصی که خودش یه پنج هست حواسم نبود بپرسم زیرمیزی چقد میگیره،منم معرفی نامه میخواستم برای سزارین تو دولتی که گفت نه

اره ظاهرا خصوصی که خودش یه پنج هست حواسم نبود بپرسم زیرمیزی چقد میگیره،منم معرفی نامه میخواستم برای ...

چقدر ما را اذیت میکنن اینا، یعنی نامه داشته باشیم هم نمیشه سز؟!! منم دنبال نامه هستم ،طبیعی بودم ولی بعد از 8 سال ، میکرو هم نتیجه نگرفته بودم میخواستم سز بشم! حالا تهران 7 تومنه احتمالا شهرستان هستی شما، نه فعالیتی داشتیم نه کلاسی بود بریم چطور میشه طبیعی آورد واقعا ؟!!!! 

سلام لیلا خانم، از قلب بزرگ و مهربونت سپاسگزارم، منم متقابلا اگه قابل باشم برای شما دعا می کنم و یاس ...

سلام عزیزم خیلی متشکرم ازت انشاالله تمام خانمای این تایپیک بزودی خدا حاجت دلشون رو بده 

نمیدونم والا اگه شانس منه که میگه ال دی بخور یه ماه دیگه بیا...برا پانکچرم ال دی خوردم من باید برم ...

توضیحاتم در مورد سیکل پانکچر بود گلم،شرمنده فکر کردم میخواید پانکچر بشید ،در مورد انتقال اطلاعی ندارم خودم یه بار فرش انتقال دادم ،ولی انشالله به ال دی احتیاجی پیدا نمیکنید واقعا خیلی سخته این همه معطلی و انتظار

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...