2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
ممنون عزیزدلم ولی باورکن ما هیچ کار خاصی نکردیم حتی شوهرم هیچ دارویی نمیخورد فقط قبل از عید ۵ جلسه ط ...

سلام عزیزم تبریک میگم ایشالا بارداری خوبی داشته باشید

میشه بپرسم جلسه ای چند بود هزینه؟

هفته ای چندبار باید برن؟

دوره هاش چند جلسه هست؟

درد داشت؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

سلام دوست جونیا 

بچه ها همسرمن مورفولوژی یک هست واریکوسل خفیف داره درواقع انگار واریکوسل نداره

دوست دارم بدونم در اثر چه چیزی مورفولوژی شده یک؟

همسرم کارش با سیستم ولبتاب هست از ساعت هشت صبح تا ۱۰ شب میره تو دفتر  سر کار و پشت لبتاب هست 

یعنی دراثر اشعه اینترنت اینجوری شده؟

اگر یکسال نره ممکنه تغییر کنه مورفولوژی یا دیگه لطمه دیده درست نمیشه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون  قبل تخمک کشی فرتیل اید خوردید شما؟ فرتیل سی رو دقیق از کی شروع کردید؟

نه برای سیکل انتقال از سوم پریود تاروز انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام گلم خوبی؟ یه سوال ...میگم شما بودید قبلا گفتید اصلاقرص استرادیول براتون تجویز نشده بود؟ میخام ...

سلام عزیزم خوبم ممنون من فقط سری دوم آی یو آی کردم دکتر بهم استرادیول داد ولی واسه میکرو دکتر بهم استرادیول نداد 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم مثل شما هستم سینه هام فیبروکیستیک هست اصصصلا دلم نمیره میکرو کنم خخخخخ استرس دارم  وقتی خو ...

آره عزیزم من اصلا استرادیول یا آنوکسا یا هیچ چیز دیگه ای نداشتم شاید چون واسه بار اول بود که میکرو میکردم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشالله به حرمت این آیه مبارک تمام کسانی که باردارن بسلامتی نی نیهاشون رو بغل کنن و کسانی که منتظرن بزودی زود خدا دامنشون رو سبز کنه.

۱) مهسااااام

Khooobi( ۲

۳) زینبی بابا

۴) زن داداش مامان سبحان

۵) آستارا ۷۲

۶) عروس کوچولو

Lilils( ۷

۸) باجی ۱۹۸۳

Fatemezahraaa ( ۹

Arezo 6807 (۱۰

۱۱) لیانا ۲۱

۱۲) مامان سلام

Shadennn (۱۳

Sogoli 6369 (۱۴

۱۵) صاحل ۱۳۶۹

۱۶) ستاره ۳۸

Mahbobbanoo (۱۷

Bikaran (۱۸

۱۹) رها ۳۹۳۶

آره عزیزم من اصلا استرادیول یا آنوکسا یا هیچ چیز دیگه ای نداشتم شاید چون واسه بار اول بود که میکرو م ...

گفتید سیکلتون کوتاه بود درسته؟

اگر زن مشکل نداشته باشه نمیدن؟

دلم نمیخاد استرادیول بدن

سلام دوست جونیا  بچه ها همسرمن مورفولوژی یک هست واریکوسل خفیف داره درواقع انگار واریکوسل نداره ...

سلام عزیزم مورفولوژی همسر منم یک بود با واریکوسل خفیف شنیدم امواج الکترونیکی واسه مورفو مضره ولی همسر من به هیچ عنوان در معرض این جور چیزا نبوده  با اینکه  میوه تازه هم زیاد مصرف میکرد سیگاری نبود الکل یا چیز دیگه ای هم مصرف نمیکرد اهل فست فود یا غذای بیرون هم نیست هر چی از دکتر میپرسیدیم دلیل قانع کننده ای واسمون نداشت..❤

گفتید سیکلتون کوتاه بود درسته؟ اگر زن مشکل نداشته باشه نمیدن؟ دلم نمیخاد استرادیول بدن

سیکلم دو هفته ای بود عزیزم  ..واسه بار دوم  آی یو آی که مشکلی نداشتم استرادیول  بهم دادن  .. واسه این میکرو دکترگفت یکم تنبلی تخمدان گرفتی ولی بهم استرادیول نداد

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

نذرت قبول باشه عزیزم انشالله به همین زودیا حاجت روا میشی 🤲❤

سلام عزیزم مورفولوژی همسر منم یک بود با واریکوسل خفیف شنیدم امواج الکترونیکی واسه مورفو مضره ولی همس ...

ممنونم گلم ...ایشالا نی نی رو سااااالم بغل بگیری 

برای ماهم دعا کن خسته شدم از اقدام طبیعی ...ازبس بینتیجه هست ...یکسالهه اقدامم صدسال گذشت برام 

البته قبلا هم گفتم بهتون ماه دوم ازدواج رفتم دکتر گفت مورفو یک هست فقط میکرو ....سرخود دی اف ای دادم ۳۶بود گفت میکرو نمیشه ...بعد یکماه شد ۲۷...دیگه از اقدام طبیعی هم خسته شدم از منفی شدن میکرو هم میترسم بخاطردی اف ای بالا

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

سلام عزیزم حاجتروا بشی ایشالا 

بزن خواهر محبوب بانو ممنونم گلم