2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم قبول کردم.ولی نمیدونم چه راهنمایی ای میتونم بکنم.من رویان نرفتم، ابن سینا میرم.

عزیزم شرمنده من فکر کردم شما رویان میری

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفعه اول تبریز و دفعه دوم رویان.سال پیش که ذخیره م ۳ و نیم بود.۴۱ سالمه.از سنم نگرانم.چون کیفیت تخمک ...

نگران نباش عزیزم به سن و سال نیست منم با ۲۷ سال سن ذخیره م یک،به جای نگرانی خودت و شوهرت رو تقویت کن انشالله این سری حتما نتیجه میگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام‌دوستان

میشه‌بگیدقرص‌آاس‌آ‌هرروزبایدچندتابخورم

آخه‌ننوشته‌‌چندتایاکی‌بخورم

فقط‌نوشته‌بعدقطع‌قاعدگی..

خیلی‌ممنون‌میشم‌‌راهنمایی‌کنید

امروزروزهشتمم‌میخام‌‌شروع‌کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام به همگی من اسفند انتقال جنین سه دو روزه داشتم که منفی شد 

الان سه تا جنین دارم که میخوام ایشالله انتقال بدم این ماه 

خانمایی که تجربه دارید به نظرتون بلاست بشن بهتره یا همون سه روزه انتقال بدم 

خیلی خسته شدم به نظرتون کدومش میگیره؟؟

واینکه قبل انتقال چکار کنم بگیره☹️

خدایا شکرت 
آره عزیزم، فکر کنم بارداری قبلی، سزارین شدی درسته؟ میتونی بهش بگی اون تاریخ سزارینت کنه 

بله سزارین بودم 

ممنوووووووووون 🌺🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چیو روزی دوتا خوردید؟

کپسول فریتل سی ام

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام‌دوستان میشه‌بگیدقرص‌آاس‌آ‌هرروزبایدچندتابخورم آخه‌ننوشته‌‌چندتایاکی‌بخورم فقط‌نوشته‌بعدقطع‌ق ...

من هفته ۱۶ هستم از بعد مثبت شدن آزمایشم   روزی یه دونه میخورم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
من هفته ۱۶ هستم از بعد مثبت شدن آزمایشم   روزی یه دونه میخورم

سلام گلم خوبی؟

یه سوال ...میگم شما بودید قبلا گفتید اصلاقرص استرادیول براتون تجویز نشده بود؟

میخام بدونم کسی بوده که بدون تجویز  استرادیول میکرو کرده باشه؟یا به همه استرادیول میدن؟

اگر استرادیول بدن تا ماه چند باید بخوری؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
استرادیول که تا ماه سوم فکرمیکنم باید بخوری عزیزم. بعدشم نه؛ تعداد استرادیول سیکل کوتاه بیشتره. ...

عزیزم کسی بوده که بدون تجویز استرادیول میکرو کرده باشه یا حتما تو همه سیکلها تجویز میشه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
یا خدا یعنی ابن سبنا به همه اینقدر استرادیول میره من سینه ها فیبروکیستیک نباید اینهمه بخورم حتی ...

منم مثل شما هستم سینه هام فیبروکیستیک هست اصصصلا دلم نمیره میکرو کنم خخخخخ استرس دارم 

وقتی خودمون مشکل نداشته باشیم یعنی داروهاش کمتر نیست؟

داروهای پانکچر هم همینقدر هورمونی هست؟

فکر کنم شاینا جون بدون تجویز استرادیول انتقال دادن اگر اشتباه نکنم