2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سیکلم دو هفته ای بود عزیزم  ..واسه بار دوم  آی یو آی که مشکلی نداشتم استرادیول  بهم د ...

گلم میشه بپرسم چند سال اقدام بودید؟

چی شد که تست دی اف ای دادید؟

جسارتا میتونم بپرسم چندسالتونه؟اگر اشکال نداره  

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنونم گلم ...ایشالا نی نی رو سااااالم بغل بگیری  برای ماهم دعا کن خسته شدم از اقدام طبیعی ... ...

ممنونم عزیزم.‌‌‌...اگه قابل باشم حتما انشالله که هر چی زودتر مامان یه نی نی ناز میشی 🤲❤ منم شش سال اقدام بودم ...تو یک ماه دی اف آی همسرت پیشرفت خوبی داشته واسه همسر منم حدود ۲۹ بود بعد از سه ماه شد ۱۹ که سه ماه بعدش میکرو کردیم و دیگه چک نکردیم ببینیم چقد شده ..از خدا بخواه که هرچیزی که خیرت توش هست رو پیش روت قرار بده اگه میدونی دیر میشه و سنت میره بالا شک به دلت راه نده و میکرو کن به امید خدا واست جواب میده 🤲🤲💚💚دکتر به ما هم تو یه دوره گفته بود با میکرو هم جواب نمیگیریم و ما هم خیلی نامید شدیم ولی همچنان همسرم دارو مصرف میکرد و کمپرس یخ میذاشت❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم.‌‌‌...اگه قابل باشم حتما انشالله که هر چی زودتر مامان یه نی نی ناز میشی 🤲❤ منم شش سال ...

سنم که فک نکنم زیاد باشه خیلی ...لب مرزم خخخخ

۲۷سالمه ....یکسال ازدواج کردم ....صبر ندارم دلم میخاد وارد سیکل میکرو بشم ....اگر البته دی اف ای بیاد پایین 

من شنیدم دی اف ای زیاد پایین نمیاد ...فوقش ۱۰ عدد میاد پایین ....دلم میخاد بیاد زیر ۲۳ که استرس نداشته باشم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
گلم میشه بپرسم چند سال اقدام بودید؟ چی شد که تست دی اف ای دادید؟ جسارتا میتونم بپرسم چندسالتونه؟اگ ...

خودم ۳۴ سالمه عزیزم از مهر ۹۳ اقدام کردیم که بعد از چند ماه نتیجه نگرفتیم دکتر رفتیم و خودم ظاهررا مشکلی نداشتم و همسرم آزمایش داد و مشخص شد تعداد اسپرماش یک میلیون بود با تحرک صفر و مورفو دو و عفونت زیادو خلاصه بعد از یکسال الافی این دکتر و اون دکتر و طب سنتی و..‌عفونتش درمان شد ولی مورفوش شد یک و بهمون گفتن فقط باید مرکز ناباروری بریدو ماهم درمانو تو رویان شروع کردیم  و بعد از دوبار آی یو آی منفی و این وسطا بعضی وقتا به اورولوژهای مختلف بیرون مرکز میرفتیم و خودمم پیش دکترشاکری بیرون مرکز رفتم که واسه بار آخر آی یو آی کنم گفت همسرت باید دی اف آی بده  که فهمیدیم چقد بالاست و مورفوش هم صفر شده بود دیگه دکتر شاکری گفت شما با میکرو هم نتیجه نمیگیرین و خلاصه برگشتیم رویان در صورتیکه خود رویان بهمون نگفته بود دی اف آی بدین  و دکتر گیلانی همش میگفت میکرو نکنین شما تا ده بارم میتونین آی یو آی کنین و وقت دارید و از این حرفا که بار آخر خودم با همسرم رفتم و گفتم لطفا میکرو برامون بنویس  هر چند راضی نبود ولی قبول کرد و انجام دادیم ..امیدوارم سرت رو درد نیاورده باشم😅❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سنم که فک نکنم زیاد باشه خیلی ...لب مرزم خخخخ ۲۷سالمه ....یکسال ازدواج کردم ....صبر ندارم دلم میخاد ...

امیدوارم این مسیرزیاد واست طولانی نشه و هرچی زودتر به درمان فکر کنی و نتیجه بگیری عزیزم 🤲🤲❤❤

یا خدا یعنی ابن سبنا به همه اینقدر استرادیول میره من سینه ها فیبروکیستیک نباید اینهمه بخورم حتی ...

آره سیکل پانکچر انتظار نداره ولی تزریق زیاد داره.

استرادیول رو راستش مطمئن نیستم.شیاف و آمپول پروژسترون رو که میدونم بایدتا3ماهگی استفاده بشه ولی استرادیول روانگارشنیدم،اطمینان ندارم.

بعدشم اگر شرایطت طوری باشه استرادیول نخوری فکرکنم از اول کلا ندن.مثل کسایی که تو سیکل طبیعی انتقال میدن استرادیول ندارن دیگه.

خودم ۳۴ سالمه عزیزم از مهر ۹۳ اقدام کردیم که بعد از چند ماه نتیجه نگرفتیم دکتر رفتیم و خودم ظاهررا م ...

نه بابا اختیار داری خییییییلی لطف کردی که گفتی حسااااابی امیدوار شدم از تجربه ات

پس دورانی گذروندی تو این شش سال ...ناامیدی وسخیهای زیاد...چون بابتش تاپیک نزدید کسی که ندونه انگارراااحت وزود حامله شدید ...خوشم میاد از پزشک رویان که با اینقدر شرایط داغون اسپرم بازم امیدداده بهتون ...بهترین چیز امید هست  ...من تو یکماه کل این مراحل رو گذروندم ....

برات آرزو میکنم بههههههترینها برای خودت و عزیزانت رقم بخوره ودیگه شکل ناامیدی رو نبینی 

منم مثل شما هستم سینه هام فیبروکیستیک هست اصصصلا دلم نمیره میکرو کنم خخخخخ استرس دارم  وقتی خو ...

ولی اصلا واسه دکترا مهم نیست این مسئله فقط تا می تونن دارو میدن دکتر قبلیم ولی واسه میکرو بهم فقط واسه انتقال روزی یکی داده بود خوبیش این بود حرفمو گوش میکرد حالا با اینام باید حرف بزنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

لیلاجون برای منم بخون.منم برای شما میخونم.انشاءالله حاجت روا باشی عزیزم.

خودم ۳۴ سالمه عزیزم از مهر ۹۳ اقدام کردیم که بعد از چند ماه نتیجه نگرفتیم دکتر رفتیم و خودم ظاهررا م ...

عزیزم الان شما باردارید ؟رویان میکرو کردید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امیدوارم این مسیرزیاد واست طولانی نشه و هرچی زودتر به درمان فکر کنی و نتیجه بگیری عزیزم 🤲🤲❤❤

ممنونم انشالا ....اگر یکم ارامش داشتم خوب بود ...چون یهو اول ازدواجم اینو فهمیدم هنوز تو شوک هستم ...فعلا امادگی میکرو ندارم ...ارامشم که بیشتر شد ایشالا میکرو میکنم بازم ممنونم         

نه بابا اختیار داری خییییییلی لطف کردی که گفتی حسااااابی امیدوار شدم از تجربه ات پس دورانی گذروندی ...

سپاس عزیزم ....و ممنون بابت دعای قشنگت ..به امیدخدا به همین زودیا خبر بارداری  شمارم تو تاپیک ببینیم🤲🤲❤❤

نه نداشت.گونال که برای تخمک گذاریه،تو سیکل انتقال اتفاقا تخمدانها باید موقتا غیرفعال بشن.

منظورم همون آمپولا واسه تحریک تخمدان واسه پانکچر 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏