2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
مبارک باشه گلم، ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی

همچنین تو عزیزم 😍

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
خدارو شکر عزیزم 😍انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت🤲🤲❤❤

خیلی ممنون شایناجون من از خوشحالی انگار رو ابرام فقط از خدا میخوام این حالو قسمت همه بکنه

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم خداروشکر😍😍😍😍 چه خبر خوبی شنیدیم.. معجزه الهی😭 خدا برات نگهش داره عزیزم.التماس دعا

بخدا تا بی بی رو دیدم فقط گفتم خدایا این معجزه رو نصیب همه منتظرا کن ممنونم از لطفت

سلام خانوما اومدم واستون از معجزه خدا بگم من طبیعی باردارشدم امروز بی بی چکم مثبت شد با تعداد اسپرم ...

سانازجان‌مبارکه

خیلی‌خوشحال‌شدم‌برات

خدا‌حفظش‌کنه‌فندوقتو🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرجان گلی انجمن شیر مادر دو تا پیج داره برات میذارم، اگر فرصت کردی ببین، خیلی اطلاعت خوبی راجع به شی ...

ممنون عزیرم.

راستش من شیرم کم نیس.بچه هام زیاد میخورم. ولی من میگم اگر کیفیتش رو ببرم بالا ، زودتر و بهتر سیر میشن ، منو ول میکنن.

وگرنه میخوان همش دهنشون باشه.

ممنون .حتما نگاه میندازم.

من خودم از طرفدارای پرو پا قرص شیردهی مادر هستم.

خیلی هم راحتتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم خدا رو شکر خوبی خودت آره گلم درست گفته، ببین میدونی چی منو مصمم کرد این همه سختی تحمل کن ...

زینبی جان ، اینی ک خریدی قیمتش چنده؟

همه ب من مبگن ۳ ماه دیگه طاقت بیار ، بعدش ک غذا بدی ، کمتر شیر میخورن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من فکر میکردم همه سوزنهاشون یه اندازه هستن...چه مارکی بلندتره؟

اسوه که بلندو ضخیمه

بقیه ش رو نمیدونم

ولی اکتورتو یه بار استفاده کردم سوزنش ۸ میل بود و کوچیک تر بود

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
عزیزم تبریک میگم انشالا قسمت همه باشه.کاره خاصی هم کرده بودین ک طبیعی شدین یاالکی الکی اقدامتون مرتب ...

هیچ کار خاصی نکردیم عزیزم فقط ی شب درمیون موقع تخمک گذاری نزدیکی داشتیم ایشالا قسمت شما

سانازجان‌مبارکه خیلی‌خوشحال‌شدم‌برات خدا‌حفظش‌کنه‌فندوقتو🙏🏻🙏🏻

صاحل جون خیلی ممنونم انشاا.. شمام هرچه زودتر به هدفت برسی

وای دست گلت درد نکنه فقط اینم باید از اول سیکل پانکچر شروع کنم؟؟؟؟

اره عزیزم کیفیت تخمک رو میبره بالا 

خواهش میکنم 😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم قیمتش چقدره.قرصه یاچیزه دیگس محتوی داخلش

کپسول عزیزم من پارسال ۳۰۰ خورده ای گرفتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جان، اینا تاریخ زایمان طبیعی، که من نمیخوام طبیعی زایمان کنم، برا چی میخوای عزیزم؟ 

اخه مرضی جون واسه من زده ۱۶ آذر تو ان تی 

گفتم احتمالش هست بشه ۹۹/۹/۹ 😍😂😂

آره خوبیش اینه یه سوالم دارم این آزمایش pgdچیه چطوری اگه بخوایم انجام بدیم چون یبار میکرو‌ کردیم&nbs ...

این آزمایش بعضی مشکلات جنین یا جنسیت رومشخص میکنه ولی تضمین نمیکنه انتقال مثبت بشه.کلا منفی شدن اونم یک بارش خیلی طبیعیه.بعد چندبار منفی یه سری آزمایش باید بدی ولی فک نمیکنم پی جی دی ربطی داشته باشه.