2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045700 بازدید | 684478 پست
عزیزم سیکل انتقال منظورته یا سیکل پانکچر و تخمک کشی؟  گلم آنا جون تو 10 صفحه اول تاپیک اینا رو ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان میشه بگید سیکل کوتاه و سیکل بلند و سیکل طبیعی چی هستن؟ @زینبی_بابا    

عزیزم من تاجایی که میدونم جواب میدم.

سیکل طبیعی یعنی همون وسط دوره طبیعی خودت انتقال روانجام میدن.توسیکل قبلش میکرورلین یا داروهای مشابه برای مهار عملکرد تخمدان نمیدن.

سیکل شورت که زمانش از شروع تا انتقال حدود 2هفته هست، روز دوم پری میری و آمپول روی بازو میدن.فک کنم اورگالوتران یا همچین چیزی بود.با استرادیول وشیاف. خلاصه داروهای قوی تری میگیری ولی زودتر آماده میشی برای انتقال.

سیکل بلند هم که از روز 3سیکل ld میدن و حدود 21 دوره ات میکرورلین یا آمپول مشابه میزنی که تو سیکل بعدی تخمک آزاد نشه.بعد از شروع پری هم استرادیول شروع میکنی و چندروز قبل انتقال هم پروژسترون.این سیکل حدود 45 روز از روز اول پری تا انتقال طول میکشه.ولی سیکل استاندارده و فقط در شرایط خاص سیکل شورت رو شروع میکنن.

من انتقال قبلیم چون نزدیک عید بود وبخاطر اینکه به تعطیلات نخوره سیکل شورت روشروع کردم.این دفعه سیکل بلند.خیلی راحت تر بود.دیگه زیر بار اون همه آمپول سیکل شورت نمیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله مثبت باشه.بله بلاست.واقعا این بی بی قابل اعتماده؟

اگه روز 8 پررنگ تر نشده بود منم یه کوچولو دودل میشدم.الان که میگی پررنگ شده مطمئن باش گرفته.بنظرم احتمال زیاد دوتاشم گرفته که بتا انقدر رفته بالا که از روز 7 نشون داده.   

ان شاالله مثبت باشه.بله بلاست.واقعا این بی بی قابل اعتماده؟

مبارکه عزیزم چند تا انتقال دادی بار چندمت بود؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
از چه نظر ابن سینا بهتره؟من به این دلیل میخوام برم ابن سینا چون میگن دارن برای ذخیره کم یه درمان های ...

من بخاطر نظم زیادش واینکه همیشه جوابگوی همه سوالاتت هستن خیلی ازش راضی ام.من از اینام که ریز همه چیزو میپرسم.همیشه هم جواب میدن چه بخش جنین شناسی چه دکترخودم چه دکترشوهرم.کلا از رسیدگی وکاراشون راضی بودم تا اینجا.

سوالت برای ذخیره کم چیه؟بگو این سری که رفتم بپرسم ازشون ببینم چه کار جدیدی میخوان برای ذخیره کم انجام بدن؟بعد بهتر میتونی تصمیم بگیری بیای ابن سینا یا بری رویان.

سلام زینبی جان. خوبی؟ در مورد شیر حرف زدین ، منم با کلی سوال اومدم. بچه هامو بردم پیش پرفسور محمد ...

مرجان گلی انجمن شیر مادر دو تا پیج داره برات میذارم، اگر فرصت کردی ببین، خیلی اطلاعت خوبی راجع به شیر مادر نوشته

فکر نکنم مادری باشه اون اطلاعات رو بخونه و بعدش به شیر دهی انحصاری از خودش فکر نکنه 

Shiremadar

moshavere_shirdehi

نه من کلا پیش ذنوبی ویزیت میشم.ولی برای کیستم اون اوایل پرس وجو کردم همه گفتن فاطمی خوبه.رفتم پیش او ...

من تابحال اسمشو نشنیدم‌ ولی ذنوبی رو همینجا رو شنیدم دیگه پناه بر خدا 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
کی از میگیرن برای کرونا؟ سخت بود ؟ هزینه گرفتن؟

سه چهارروز قبل عمل.یعنی روزآخرین ویزیتت.

نه هزینه نداشت رایگان بود.بعضیا گفتن روز عمل تسویه میکنن ولی تو ریز هزینه ها اسمی از آزمایش کرونا نبود.

آره یه کم سخت بود.من چون آمادگیشو نداشتم اذیت شدم.یه میله خیلی باریک میکنن تو انتهای بینی و ازمخاطش نمونه میگیرن.من خیلی سرفه کردم وچندروز بعدش احساس زخم داشتم اون ناحیه.ولی خوبیش اینه چندلحظه بیشتر طول نمیکشه.بهتره آدم آماده اش باشه وتکون نخوره تا سریع تر تموم بشه.

از چه نظر ابن سینا بهتره؟من به این دلیل میخوام برم ابن سینا چون میگن دارن برای ذخیره کم یه درمان های ...

نمی دونم از چه نظر ولی خیلی نظم داشتن تو کارشون فقط از محیطش زیاد خوشم نیومد ولی همینکه کارشون‌ خوب باشه کافیه ارزش داره

سه چهارروز قبل عمل.یعنی روزآخرین ویزیتت. نه هزینه نداشت رایگان بود.بعضیا گفتن روز عمل تسویه میکنن و ...

یعنی چی یعنی هر کی میخواد آی وی اف کنه ازش تست می گیرن🥺

عزیزم من تاجایی که میدونم جواب میدم. سیکل طبیعی یعنی همون وسط دوره طبیعی خودت انتقال روانجام میدن.ت ...

ممنونم مهربون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من تابحال اسمشو نشنیدم‌ ولی ذنوبی رو همینجا رو شنیدم دیگه پناه بر خدا 

یه چیزی هم درمورد فاطمی بگم.من از ذنوبی خودم باید سوال بپرسم تا توضیح بده ولی فاطمی خودش کامل توضیح میده وحس کردم خیلی وقت میذاره برای مریضش.کلا بنظرم از اینا بود که همش باهات حرف میزنه ودرجریان قرارت میده.

یعنی چی یعنی هر کی میخواد آی وی اف کنه ازش تست می گیرن🥺

آره متاسفانه.ولی خب یه خوبی بزرگش اینه که مطمئنی کسی که کنارت روتخت دراز کشیده کرونا نداره   

وگرنه که هممون باید درمعرض خطر کرونا بعد از محیط بیمارستانی قرار میگرفتیم.