سلام عزیزم خدا رو شکر خوبی خودت
آره گلم درست گفته، ببین میدونی چی منو مصمم کرد این همه سختی تحمل کنم این بود یه خانم دیدم سه قلو داشت و انحصاری شیر خودش رو میداد، کلی هم شیر دوشیده شده تو فریزر داشت
یه مورد دیگه دیدم دو قلو داشت علاوه بر اون روزی 1000 سی سی شیر از خودش اضافی میدوشید
و مورد های دیگه، که دیدنشون بهم حسابی انگیزه داد
جالبه بدونی اینا همه خارج از ایران بودن و کلی لذت بردم از این فرهنگشون و آموزش های درست و کاملی که دیده بودن، دقیقا این شیر خشک ها خصوصا اونها که هر قوطی 250 تا 300 تومن هستن به هیج وجه خوب نیستن، در حدی که اگر مادری بر اثر مثلا سرطان سینه نداشته باشه، میگن بهتره یا از بانک شیر،شیر اهدایی بگیره یا دایه، اگر نشد شیر خشک
ببین گلم شیر مادر تا سه تا بچه رو همزمان خیلی راحت جواب میده شک نکن
اگر نگران وزن گیری هستی هر وقت شیر خوردن بدوش تا شیرت بیشتر و بیشتر بشه، شک نکن میشه ولی زمان لازم داره، میدونم خیلی سخته ولی ارزش داره گلم
بله حتما شیر دوش برقی باید باشه، اگر هدفت افزایش شیر هست باید نوعی بگیری که گرید بیمارستانی داشته باشه تا قدرتش بالا باشه
من اسپکترا dew 350 خریدم گلم ولی مارک های مدلا و اونت هم هست، یه کم گرونه ولی از واجبات سیسمونی هست، و اینکه روی درجه آخر اگر تحمل نداری نذار چون اذیت میشی
من چون دیگه پسرم سینه خودمو نمیگیره روی درجه آخر میذارم ولی خوب یواش یواش زیادش میکنم قدرتش رو
یادت باشه برای زیاد شدن شیر خوب غذا بخور و خوب شیر و مایعات، شک نکن حتنا زیاد میشه
حالا این زیاد شدن رو هر چی زودتر اقدام کنی زودتر اتفاق میفته