2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما اومدم واستون از معجزه خدا بگم من طبیعی باردارشدم امروز بی بی چکم مثبت شد با تعداد اسپرم ۲ میلیون تحرک ۱۰ و مورفولوژی یک درصد!!!! امیدوارم حال خوب منو همتون تجربه کنید

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام خانوما اومدم واستون از معجزه خدا بگم من طبیعی باردارشدم امروز بی بی چکم مثبت شد با تعداد اسپرم ...

خیلی تبریک میگم عزیزم .مرسی که خوشحالمون کردی .خوشحالم که معجزه خدا شامل حالت شده .خداروهزار مرتبه شکر .گریه ام گرفت 

خیلی تبریک میگم عزیزم .مرسی که خوشحالمون کردی .خوشحالم که معجزه خدا شامل حالت شده .خداروهزار مرتبه ش ...

ممنون عزیزدلم فقط خواستم بگم تا کسی هیچوقت از لطف خدا ناامید نشه من از اولش منتظر معجزه بودم و خداروشکر اتفاق افتاد

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
ممنون عزیزدلم فقط خواستم بگم تا کسی هیچوقت از لطف خدا ناامید نشه من از اولش منتظر معجزه بودم و خدارو ...

خداروشکر عزیزم .ان شاء الله بارداری خوب وراحتی پیش رو داشته باشی وبسلامتی نی نی رو بغل بگیری

بچه ها بهترین مارک انوکساپارین چیه؟ من دنبال یه مارکیم که سوزنش نازک و کوتاه باشه به نظرتون چه مار ...

من معمولا به گفته آنا جون البرز میگیرم، اما اوایل خیلی کبود میشدم، منم زیاد چربی ندارم، الان به جای ۹۰ درجه ، ۴۵ درجه میزنم کمتر کبود میشه، شما هم امتحان کن

آره ولی اگه آمادگیشو داشتم راحت تر بود من 15 پری بودم

به امید خدا مامان شدی عزیزم🤲❤ ..منن ۱۵ سیکل انتقال دادم ..

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام خانوما اومدم واستون از معجزه خدا بگم من طبیعی باردارشدم امروز بی بی چکم مثبت شد با تعداد اسپرم ...

خدارو شکر عزیزم 😍انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت🤲🤲❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ای جون منم ۲تا بلاست میخوام بزارم یعنی میشه بی بی مثبت ببینم

به امید خدا میبینی عزیزم🤲🤲❤❤

ای جانم خداروشکر😍😍😍😍 چه خبر خوبی شنیدیم..

معجزه الهی😭

خدا برات نگهش داره عزیزم.التماس دعا

خداروشکر عزیزم .ان شاء الله بارداری خوب وراحتی پیش رو داشته باشی وبسلامتی نی نی رو بغل بگیری

خیلی ممنون آرزو جون انشاا... قسمت همه شما بشه