2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
بعد انتقالت آمپول نمی زنی ؟ من به دکترم گفتم می خوام شیاف بزارم بجای آمپول چون واقعا سخت بود گفت مشک ...

داروخانه ابن سینا شیاف خارجی آورده.ازشوهر من پرسیده بود ایرانی بدم یا خارجی.ایرانیش دونه ای 2تومنه خارجیش 5 تومن.

همون منظورم بار اول بود،آخه من شهرستانی هستم،میرم رویان میخواستم بدونم دفعه بعد که رفتم رویان، امکان ...

نه من تاحالا ندیدم همون روزبهت نوبت بدن.خیلیا رودیدم اصرار میکنن. نهایتا بهشون میگن بشینید اگر شد آخرین مریض میفرستیم.اگرم نه باید برید.بیچاره ها یک روز کامل باید صبرکنن آیا بشه آیا نشه.

بنظرم یک جا روانتخاب کن با خیال راحت همونجا روپیگیری کن.اگه داری میری رویان دیگه ابن سینا روبذار کنار.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره  چی شده بود ؟ اخههه تو انتقال دادی؟؟ بسلامتی ایشالا چندتا انتقال دادی؟

مثل اینکه وسط عمل لرز کرده وشوک بهش وارد شده.از اتاق ریکاوری هرچی پتو بود بردن اتاق عمل.یه وارمر هم بردن براش.ولی خیلی طول کشید.نزدیک نیم ساعت همه داشتن بدو بدو میکردن.خیلی استرس گرفتن.

آره من انتقال دادم.دوتا.نظر دکتر جنین شناس بود.چون این ظرف دوتا جنین داشت، یه بلاستوسیت یه کامپکت که انگار دو روز از بلاست کوچیکتره.بعدگفت چون هردوش رو از فریز خارج کردیم بهتره دیگه فریز نشن وجفتشو انتقال بده.منم قبول کردم.

فاطمی خیلی خوبه.من پیشش عمل تخلیه کیست انجام دادم.نظر وتجویز واخلاقش خوب بود راضی بودم.کلا جزو دکترا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم من رفتم داخل اتاق دوتا خانوم با روپوش سفید پیش هم نشسته بودن دقیقا نفهمیدم کدومشون دکتر بود اونیکه هیکلی تر بود عینکی بود دکتر بود یا اونیکه قدش کوتاهتر بود خیلی جوون بود؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مثل اینکه وسط عمل لرز کرده وشوک بهش وارد شده.از اتاق ریکاوری هرچی پتو بود بردن اتاق عمل.یه وارمر هم ...

عزیزم شما همون ابن سینا پیش دکتر فاطمی انجام دادید؟

همون منظورم بار اول بود،آخه من شهرستانی هستم،میرم رویان میخواستم بدونم دفعه بعد که رفتم رویان، امکان ...

من هردوتاش وقت گرفتم تو یه روز نهایتش رفتم ابن سینا چون همه بهم گفتن برم ابن سینا

داروخانه ابن سینا شیاف خارجی آورده.ازشوهر من پرسیده بود ایرانی بدم یا خارجی.ایرانیش دونه ای 2تومنه خ ...

چه خوب پس حتما میگیرم بعد انتقال فقط شیاف داد بهت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ااا مامان ماهک توهم اومدی دوشنبه؟آره دیدی چه وضعیتی بود؟من اون پایین منتظر بودم انتقالم انجام بشه.نم ...

عههه منم دوشنبه وقت داشتم پس شما همون روز انتقال داشتید انشأالله که مثبت بشید مگه دکترتون دکتر فاطمی نبود چرا یکی دیگه انتقال داد؟😌

فکرکنم دوروز. من انقدر عصبانی شدم بعد تست (آخه تستی که ازمخاط بینی میگیرن خیلی سخت وآزاردهنده اس) ک ...

آها بعد کدوم مرکز میرید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مثل اینکه وسط عمل لرز کرده وشوک بهش وارد شده.از اتاق ریکاوری هرچی پتو بود بردن اتاق عمل.یه وارمر هم ...

بالرزی که داشتی مثبت شدی،؟منم اسفند انتقال دادم همینطور شدم دقیقا

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺