2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
ممنونم از دعات ولی من هیچ وقت طبیعی باردار نمیشم شوهرم آزواسپرمی هست و برای میکرو همیشه از بیضه نمون ...

سلام میتونم بپرسم دکتر خودتون و همسرتون کی هست و کدوم مرکز انجام دادید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. دوستان ضخامت دیواره رحم روز ۱۸ پریودی معمولا باید چند باشه؟ و اینکه با استرادیول معمولا چند می ...

من یک بار رفتم برای انتقال..دکتر گفت ضخامت کمه و روزی سه تا استرادیول داد و یک هفته بعد رفتم سونو گفت ضخامت دو و نیمه و بسیار کم کلا اون سری سیکل رو متوقف کرد..

بعد چندماه دوباره رفتم گفت ضخامت خوبه و دوباره استرادیول داد دو روز اول یکی دوروز دوم دوتا و از روز سوم روزی سه تا استرادیول تجویز کرد و رفتم سونو گفت عالیه ضخامت و ..

اگه دیدی خیلی پایینه یکی دوماه به بدنت استراحت بده ان شاء الله خوب میشه..

دکتر خودم شبنم سالمی دکتر شوهرم هم دادفر .بیمارستان آریا انجام دادم

سلام گلم 😍😍😍💗دکتر منم شبنم سالمی هست عزیزم انشاالله زود مامان میشی کارش عالیه😘😘

انتقال دادی؟ چقدر شد هزینت؟بار اولته؟

دکتر خودم شبنم سالمی دکتر شوهرم هم دادفر .بیمارستان آریا انجام دادم

بسلامتی عزیزم،از دکتر دادفر راضی هستید؟دکتر همسرم خردمند بود ۳ سال زیر نظرش بود اصلا ازش راضی نبودم به خاطر همین مجبور شدم برم تهران،ولی واقعا رفتن به تهران خیلی سخته 😞

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم دکتر بهم فرتیل داداه به نظرت تاثیر داره تو مثبت شدن تقویته.نوشته فرتیل سی ام.کسی هست ک مثبت شد ...

اره خانمی من تو سیکل انتقال فرتیل سی ام داشتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به سلامتی عزیزم.دکترت طرازی بود و بیمارستان آبان رفتی؟تست کرونا رو از بیرون براشون بردی یا خودشون ان ...

بله دکتر طرازی بود تو بیمارستان آبان. دکتر برای من آزمایش کرونا نوشت که بیرون انجام دادم فقط خون بود و عکس از ریه هم گرفتم دادم بیمارستان

اما خود بیمارستان خیلی سخت میگیره سه دفعه ازم تست گرفتن و خیلی سخت میگرفتم

بعد از سه روز هنوز درد و لک بینی دارم انشاالله می ری هیسترو و جای نی نی ها تو آماده میکنی براشون

عزیزم میشه واسه منم بخونی،میخوام برای بار آخر شانسم رو برای مامان شدن امتحان کنم،دعا کن زودتر بشه 😞

حتمن عزیزم انشاالله این سری خدا بهت یه دوقلوی ناز و سالم بده و جواب تمام سختیهایی که کشیدی رو از خدا بگیری