2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
سلام زینب جان.یه سوال داشتم میخاستم ببینم جنین سه روزه و پنج روزه تویه چ روزی از سیکل انتقال میدن.تق ...

سلام عزیزم 

بستگی داره گلم به اینکه رحم کی به ضخامت دلخواه برسه

وقتی به اون حد رسید پروژسترون تجویز میشه که برای جنین 3 روزه، سه روز از شروع پروژسترون باید گذشته باشه و برای جنین ۵ روزه، باید 5 روز گذشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اگه قابل باشم میخام برای ۴۰ نفر تو ۴۰ روز آیه الکرسی بخونم اگه دوست دارین بگین براتون بخونم ان ...

بی زحمت برامن بخون که بارداریم به سلامتی بگذره وبه موقع زایمان کنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
فقط ۶دفعه اقدام داشتم ولی همش روزه بودیم😔وزنمون هم خیلی کم شده بود. یه هفته پیش درد شدید پری داشتم ...

عزیزم سلام، ان شاء الله که طبیعی مامان شدی

گلم یه آزمایشگاه جدید و معتبر برو و تیتر بتا بده، این قدر هم استرس نده به خودت اگر باردار باشی گناه داره اون طفلی 

بعد انتقالت آمپول نمی زنی ؟ من به دکترم گفتم می خوام شیاف بزارم بجای آمپول چون واقعا سخت بود گفت مشک ...

دکترمن اصلا امپول نمیده.شیاف خارجیش پیدانمیشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
سلام ببخشید یه سوال در مورد ژل رویال دارم من سه بسته ۲۰۰ گرمی از این ژل دارم که از کندوهای یکی ...

سلام گلم من دکتر کپسولش رو واسه انتقال داد 

ولی واسه پانکچر هم عالیه کیفیت تخمک رو بالا میبره از روز اول پریود بخورولی حتما با دکترت مشورت کن عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره گلم حتما، از نون شب واجب تره، اگر بعد از مکیدن نوزاد هر سینه رو 10 دقیقه بذاری، روزهای اول چیزی ...

خدا خیرت بده چقدر خوبه که هستی 

ممنوووووون حتما تهیه میکنم ایشالا

مرررررسی از توضیحات کاملت 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستی تیکرت مبارک😍😍😍😍😍😍

فدات بشم زینب جوووووووووون 😘😘💓💓💙💙

خانما نذر کردم در ۴۰روز به نیت ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم اگه قابل باشم هر کس میخواد بهم بگه تا براش بخونم انشالله هر کسی تو پروسه انتقال مامان بشه و اونهایی که باردارن بسلامتی نینیهاشون رو بغل بگیرن

۱) مهساااااام

۲) khooobi