2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
حالا اعصاب خودتونو خورد نکنین ارزش نداره ولی تو باز فردا یه زنگ دیگه بزن 

مامان ماهک جان امروز زنگ زدم گفت یکی کنسل کرده بهم نوبت داد.واسه ۲۰ ام من موعدم ۲۳ هست نمی دونم جواب آزمایش کرونا کی حاضر میشه ایشالا پریودم همکاری کنه یه ذره دیر تر بیاد بتونم همین ماه وارد سیکل شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. دوستان ضخامت دیواره رحم روز ۱۸ پریودی معمولا باید چند باشه؟ و اینکه با استرادیول معمولا چند میل بالا میاد؟

رفتم سونو ۵/۲ بود. دکتر نصر گفت کمه و احتمالا تو کورتاژ دکتر طاهری پناه بی دقتی کرده. کسی بوده که ضخامتش با استرا درست شده باشه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مامان ماهک جان امروز زنگ زدم گفت یکی کنسل کرده بهم نوبت داد.واسه ۲۰ ام من موعدم ۲۳ هست نمی دونم جواب ...

وای خداروشکر دیدی گفتم نمی دونم چرا مطمئن بودم میگن بیا

بپرس کی حاصر میشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام. دوستان ضخامت دیواره رحم روز ۱۸ پریودی معمولا باید چند باشه؟ و اینکه با استرادیول معمولا چند می ...

سلام لیلا جون خوبی عزیزمم اره منم خیلی کم بود دفعه پیش ولی برای انتقال استرادیول داد خوردم عالی شد 

مامان ماهک جان امروز زنگ زدم گفت یکی کنسل کرده بهم نوبت داد.واسه ۲۰ ام من موعدم ۲۳ هست نمی دونم جواب ...

ببین  منم وارد سیکل انتقال میشم ولی هنوز از ندادم 

وای خداروشکر دیدی گفتم نمی دونم چرا مطمئن بودم میگن بیا بپرس کی حاصر میشه 

تازه بیستم باید برم واسم بنویسه فکر کنم چهارروز تاحالا که خدا هوامونو داشت ایشالا بازم داره.دعا کن عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام لیلا جون خوبی عزیزمم اره منم خیلی کم بود دفعه پیش ولی برای انتقال استرادیول داد خوردم عالی شد&n ...

سلام عزیزم‌. مرسی از راهنماییت. دم اذان دلم رو آروم کردی. راستش همونجا تو مطب زدم زیر گریه. اعصابم خیلی خورد شد. چون همیشه ضخامتم خیلی خوب بود. عزیزم استرادیول خارجی گرفتی یا ایرانی؟ خارجیش پیدا میشه اصلا؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین  منم وارد سیکل انتقال میشم ولی هنوز از ندادم

یعنی میشه من اگه زودتر پریود شدم وارد سیکل شم بعد جواب آزمایش رو ببرم؟

سلام خواهرا خوبید؟ یه چیزی شده توروخدا کمکم کنید.

من همین الان رفتم آزمایش بتا دادم بهم گفتن مشکوکه ۲۵ شده😐 یعنی چی؟گفت ممکن باردار نباشی!!!!

دوباره همون آزمایش رو برد زیر دستگاه گفت باز مشکوکه ولی ما میزنیم منفی😭

اخه چرا چیشده

سلام. دوستان ضخامت دیواره رحم روز ۱۸ پریودی معمولا باید چند باشه؟ و اینکه با استرادیول معمولا چند می ...

روزی 3 تا بخوری سریع تا 3 روز 8 میشه اگه خواستیکرم داخلی اکویین هم بگیر بزن کمک میکنه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بیبی چک هام منفی میشد دیدم یک ماهه از ۲۴ اردیبهشت تا حالا پریود نشدم رفتم امروز آزمایش دادم که اینو ...

یکماهه پریود نشدین؟

اگر از موعد پریودتون یکماه گذشته، این عدد برای نشون دادن بارداری منطقی نیست

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@