2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
مرسی لیانای عزیز...شدیدا احتیاج به دعادارم.دیگه خسته شدم و واقعا فرصتهامو دارم از دست میدم فقط 4 تا ...

لیلا جون من خودم انقدر مشکلات داشتم مگه میشه شمارو فراموش کنم موقع هر نمازم یه یاد تک تک بچه ها هستم اگه قابل باشم  فقط میگم خدایا به راحترین شکل مامان بشن سختی نکش 

امام رضا رو به میوه دلش امام جواد که خودش بعد ۱۵ سال پدر شد قسم بده ایشالا زود زود میای میگی مامان شدم و همه با هم واست خوشحالی میکنیم عزیز دلم 

منم هیجوقت فکر نمیکردم باردار بشم ولی خدا خواست توکلت به خدا باشه خدا هواتو داره 🤲🏼🌺🤲🏼 ایشالا موقع انتقال همه چی خوب باشه و نی نی بچسبه به دلت 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم باورم نمیشه 😔 گفت بتات ۲۵شده منم انقدر ذوق زده شدمو گریه کردم گفت میترسیم نیاد بالا و ناامید بش ...

فاطمه جون آزمایش دادی ؟ طبیعی بودی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوزس چنده لیانا جان ؟

عزیزم ۴۰۰۰

اگه آخر ماه گرفته باشه چی؟ نمیدونم

بیا به جای اینکه انقدر استرس بکشی

با هم دیگه آیت الکرسی بخونیم

من برات میخونم عزیزم اگه قابل باشم

امید به خدا هیچی بعید نیست

به بهترین فکر کن

برای بدترین آماده باش❤️🙏❤️

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
جدی؟؟ ایرانیش خوبه؟

خارجیش پیدا میشه اگه بگردی 

دوستم تازگیا گرفته بود ازش میپرسم‌ از کدوم داروخانه 

بچه ها دیروز ۶انتقالم بود عصرش لک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شیافمو یکی اضافه گذاشتم به دستور دکترم.وقتی بلندشدم شیاف که بیرون ریخت توش پراز دونه های ریز قهوه ای بود.اندازه ی خاکشیر.دارم ازاسترس میمیرم فک کنم میخوام پریودشم چون زیرشکمم هم حالت پریودیه.باوجود اینکه شیافمو اضافه کردم از دیروز ولی الان لک دارم چیکار کنم.فک کنم دارم پریود میشم یاسقط

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺