2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045088 بازدید | 684425 پست
ببین اگه کلا جلوگیری نداری و ببخشید نزدیکی داشتی تا یه هفته پیشم احتمال داره باردار شده باشی برو یه ...

اره گلم منم تو فکرم برم آزمایشگاه دیگه ولی هفته ی دیگه میرم که اگه بخوام پری بشم بشه

عزیزم سلام، ان شاء الله که طبیعی مامان شدی گلم یه آزمایشگاه جدید و معتبر برو و تیتر بتا بده، این قد ...

سلام به روی ماهت گلم خدا از زبونت بشنوه من که اصلا یجورایی شوکه هستم. وقتی بهم گفتن مشکوکه فقط اشک میریختمو سرم گیج رفت چیزی نفهمیدم دیگه..انقدر اینجوری کردم دکتره ترسید گفت من میزنم منفی الکی امیدوار نشی😔😐 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای ،راست میگی😍 یعنی چی مشکوکه ما میزنیم منفی ،خوب برو جای دیگه آز بده،شاید تازه اولشه،اصلا چند ...

منم باورم نمیشه 😔 گفت بتات ۲۵شده منم انقدر ذوق زده شدمو گریه کردم گفت میترسیم نیاد بالا و ناامید بشی.. من اخر اون ماه هم نزدیکی داشتم. یعنی قبل از موعدم. من باید ۲۴ اردیبهشت پری میشدم که نشدم فقط دردشو داشتم. الانم کمر دردم میگرفت و ول میکرد. سینه هامم که خیلی درد دارن. حالا گذاشتم تا شنبه ببینم اگه پری نشدم برم یه آزمایشگاه دیگه.. گلم التماس دعا😍😘

خانما نذر کردم در ۴۰روز به نیت ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم اگه قابل باشم هر کس میخواد بهم بگه تا براش بخ ...

ممنون میشم برا منم دعا کنید .وان شاء الله خدا خودش شما و باقی دوستان رو حاجت روا کنه

خانمي ميشه براي زنداداش من هم بخونيد بنويسيد زنداداش مامان سبحان .

مامان سبحان چقدر زنداداشت رو دوست داری 😍 خوش به حالش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما نذر کردم در ۴۰روز به نیت ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم اگه قابل باشم هر کس میخواد بهم بگه تا براش بخ ...

لیلا جون ایشالا که حاجت روا بشی عزیزم و به خواسته قلبیت زود زود برسی 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیلا جون میشه برای منم بخونی.لیلا هستم و دارم وارد سیکل انتقال میشم و با توجه به سنم  فرصتم محد ...

عزیزم دلم انشاالله همه چی  نرماله و با همین انتقال مامان میشی 💜💙

خود من که اول 3 تا خوردم بعد 4 تا بعد 6 تا که رسید بهد8 و نیم و بعد برام انتقال داد اما اصلا قرص ها ...

ممنون عزیزم. امیدوارم به زودی صدای خنده بچه هات تو خونتون بپیچه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم دلم انشاالله همه چی  نرماله و با همین انتقال مامان میشی 💜💙

لیانای عزیزم سلام. آرزو میکنم به سلامتی زایمان کنی و بچه ات رو درآغوش بگیری. هیچ جمله ای نمیتونم پیدا کنم که درجه خوشحالیم از بارداریت رو بتونه نشون بده. تبریک صمیمانه من رو بپذیر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لیانای عزیزم سلام. آرزو میکنم به سلامتی زایمان کنی و بچه ات رو درآغوش بگیری. هیچ جمله ای نمیتونم پید ...

سلام عزیز دلم فدات شم ممنووووون دوستم 

انشاالله زود زود شما هم به خواسته قلبیت برسی 💜💜

قسمت همه منتظرا 💓💓

عزیزم دلم انشاالله همه چی  نرماله و با همین انتقال مامان میشی 💜💙

مرسی لیانای عزیز...شدیدا احتیاج به دعادارم.دیگه خسته شدم و واقعا فرصتهامو دارم از دست میدم فقط 4 تا جنین دارم.برام دعا کن که دیگه این اتقالم مثبت بشه.توروخدا اون لحظه هایی که با خدا خلوت میکنی و دل بهش میدی منم به یادت بیار دوست خوبم.خدا هممون رو به مرادمون برسونه.

بچه ها امروز روز ۶انتقالمه عصرلک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شیا ...

سلام عزیزم کدوم مرکز انتقال دادید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍