2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045090 بازدید | 684426 پست
حتمااا فقط خداااا ایشالا عالی پیش میره همه چی برات 

ممنونم مهربون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم، منم یه بار اینطوری شدم 30 شد دو روز دیگه تکرار کردم کم شد ،دیگه دکترگفت بارداری شیمیایی بو ...

فدات بشم عزیزم ممنون که جوابمو دادی😘😘

توکل به خدا عزیزم التماس دعا گلم😘

شما هم درد پریودی میگرفتت و ول میکرد؟کمر درد و سینه هاتون درد میگرفت؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزم ممنون که جوابمو دادی😘😘 توکل به خدا عزیزم التماس دعا گلم😘 شما هم درد پریودی میگرف ...

سلام عزیزم انتقال داده بودی ؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
فدات بشم عزیزم ممنون که جوابمو دادی😘😘 توکل به خدا عزیزم التماس دعا گلم😘 شما هم درد پریودی میگرف ...

نه علایمی نداشتم، فقط پریودم ده روز عقب افتاد، سابقه نداشت منم تست دادم شد 30 دکتر گفت کمه اگر بالا نره پس بارداری معمولی نیست و شیمیایی به زودی پریود میشی، منم که دو روز بعدش رفتم تکرار کردم تا عصری جواب بیاد ،افتادم به لکه بینی و بعد پری ولی یه مقدار پریش فرق داشت یه پوست سفید مانندی اومد و دو روز کمر درد و دیگه عادی شد، حجم خون هم یع مقدار بیشتر از ماه های قبل، ببخشید با جزییات گفتم، دیدم نگرانی توضیح دادم، ان شاالله واسه شما بارداری واقعی باشه، اگر نشد هم که توکل برخدا حتما الان نی نی ات پیش خودش نگه داشته هر وقت صلاح دونست میده بهت

فقط ۶دفعه اقدام داشتم ولی همش روزه بودیم😔وزنمون هم خیلی کم شده بود. یه هفته پیش درد شدید پری داشتم ...

ببین اگه کلا جلوگیری نداری و ببخشید نزدیکی داشتی تا یه هفته پیشم احتمال داره باردار شده باشی برو یه آزمایشگاه دیگه از بده بنظرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم. همچنین شما یه گل پسری برای دختر نازت بیاری با همین انتقال

خدا کنه به شوهرم گفتم اندفعه شد که خداروشکر نشد من دیگه حوصله ندارم طبیعی اقدام می کنم

خیلی پروسه طولانیه

بچه ها امروز روز ۶انتقالمه عصرلک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شیا ...

خوب فک کنم شمام مامان شدی بسلامتی😍😍😍😍😍

بچه ها امروز روز ۶انتقالمه عصرلک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شیا ...

بعد انتقالت آمپول نمی زنی ؟ من به دکترم گفتم می خوام شیاف بزارم بجای آمپول چون واقعا سخت بود گفت مشکلی نداره ولی می خوام حتما شیاف خارجی بزارم راحت پیدا میشه؟

خانما اگه قابل باشم میخام برای ۴۰ نفر تو ۴۰ روز آیه الکرسی بخونم اگه دوست دارین بگین براتون بخونم انشاالله خدا نظر لطفش رو شامل حال هممون کنه هر کسی بچه نداره خدا بهش بچه بده و کسانی که باردارن بسلامتی بچه هاشون رو در آغوش بگیرن. 

زینب جون یعنی شیر دوش برقی رو تو سیسمونی بگیریم ؟ شما چه مارکی گرفتین 🌺

آره گلم حتما، از نون شب واجب تره، اگر بعد از مکیدن نوزاد هر سینه رو 10 دقیقه بذاری، روزهای اول چیزی نمیاد بیرون ولی یواش یواش ظرف دو ماه اون قدر شیر زیاد میشه که باید فریز کنی، حتی میتونی کلی شیر آغوز بدوشی و بذاری تو فریز با دمای منفی 17 درجه برای طولانی مدت و اگر خدای نکرده بچه مریض شد یه کم از اون رو ذوب کنی و بهش بدی، خیلی زود خوب میشه و کمک به بهبود میکنه

عزیزم من اسپکترا dew 350 خریدم که گرید بیمارستانی داره، فقط رو درجه آخر نباید بذاری، درد میگیره سینه

برای زیاد شدن شیر گرید بیمارستانی لازمه، چون عمر طولانی دارن و مکش بالا

عزیزم.ممنون.از راهنمایی هات..واقعا امیدوارم بقیه مامانا ک.هنوز نی نی دنیا نیومده..از این تجربه ها اس ...

فدات شم عزیزم 😍 😍 😍 

آره واقعا

من که خیلی دارم اذیت میشم ولی دوستان از تجربیات ما استفاده کنین، اگر نتیجه دیدین دعامون کنین