2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهرا خوبید؟ یه چیزی شده توروخدا کمکم کنید. من همین الان رفتم آزمایش بتا دادم بهم گفتن مشکوکه ...

واااای ،راست میگی😍 یعنی چی مشکوکه ما میزنیم منفی ،خوب برو جای دیگه آز بده،شاید تازه اولشه،اصلا چند روزه عقب انداختی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما نذر کردم در ۴۰روز به نیت ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم اگه قابل باشم هر کس میخواد بهم بگه تا براش بخ ...

عزیزم میشه واسه منم بخونی،میخوام برای بار آخر شانسم رو برای مامان شدن امتحان کنم،دعا کن زودتر بشه 😞

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما نذر کردم در ۴۰روز به نیت ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم اگه قابل باشم هر کس میخواد بهم بگه تا براش بخ ...

عزیزم فقط خواستم تشکر کنم ازت دفعه قبل برای من خونتید

حاجت روا باشی گلم

به همه خواسته هات برسی تن خودت و عزیزانت سلامت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم امروز هیستروسکوپی شدم و تا همین الانم درد دارم . از سوم پریودی باید آمپولامو بزنم خدا رو شکر خیل ...

به سلامتی عزیزم.دکترت طرازی بود و بیمارستان آبان رفتی؟تست کرونا رو از بیرون براشون بردی یا خودشون انجام دادن؟منم  هفته دیگه باید انجام بدم برای اینه که میپرسم.

سلام زينبي جون ميخواي دوباره ني ني دار بشي يا ني ني داري ميخواي به سلامت به دنيا بياد . 🤗🤗🤗

سلام عزیزم خوبی‌؟ هیچ کدوم گلم، خدا همین گل پسری رو برام نگه داره، اصلا کشش حاملگی دوم ندارم🙈🙈🙈🙈

میخوام شیرم زیاد بشه و یه مشکل کوچولو هست حل بشه، خیلی به دعای دوستان اعتقاد دارم

لیلا جون میشه برای منم بخونی.لیلا هستم و دارم وارد سیکل انتقال میشم و با توجه به سنم  فرصتم محدوده.امیدوارم خدا بخاطر مهربونیت نظر لطفش رو بهت نشون بده و بزودی مامان بشی.

یعنی اشتباهه؟یا نیستم؟ یا ضعیفه؟ نمیدونم چون روزه میگرفتیم دوتامون و وزنمون هم خیلی کم شده بود. اصلا ...

خیلی عددش پایینه برای یکماه عقب افتادن قاعدگی عزیزم

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

ممنون می شم برای منم زحمت بکشید بخونید❤️☘️❤️

سلام گلم من دکتر کپسولش رو واسه انتقال داد  ولی واسه پانکچر هم عالیه کیفیت تخمک رو بالا میبره ...

حتما

ممنونم از راهنماییت عزیزم

نه علایمی نداشتم، فقط پریودم ده روز عقب افتاد، سابقه نداشت منم تست دادم شد 30 دکتر گفت کمه اگر بالا ...

فدات مممنونم که کامل توضیح دادی.. انشاالله که بتام بره بالا.. من درد پری زیلد داشتم که نشدم حتی یه شب پد گذاشتم دیدم خبری نیست. حالا توکل به خدا😍