2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم خداروشکر چقد خوب عزیزم ک.شیرت بیشتر شده نمدونستم.میشه شیر دوش اجاره کنی..خریدنش هم برقی ...

آفرییییییین 💪💪💪💪💃💃💃💃

آره گلم میشه اجاره کرد از همون انجمن اجاره کردم

ولی به این نتیجه رسیدم بخرم حتما

به نظرم از واجبات هست شیر دوش برقی برای هر مادری که دوست داره خودش شیر بده، چون دوشیدن مکرر شیر رو زیاد میکنه 

کلی اطلاعات شگفت انگیز دیگه هم پیدا کردم در مورد شیر دهی که اصلا باورم نمیشد اینکه هر خانمی جز اونها که شیمی درمانی و جراحی سینه داشتن، و ایدز دیگه بقیه تا حتی 3 قلو میتونن شیر بدن از خودشون بدون شیر خشک و بچه های تپل و سلامت داشته باشن و اینکه اگر شیر دوش برقی و تخلیه مکرر پستان باشه دیگه هیچ بچه ایی که با شیر مادر تغذیه میکنه لاغر نمی مونه

میدونی کلی خانم های دیگه خارج از کشور دیدم که سه قلو و دو قلو دارن و اصلا شیر خشک نمیدن، خیلی تعجب کردم، تازه میدیدم اونها یه طبقه فریزر پر از شیر دوشیده شده از خودشون دارن، خلاصه شاخک هام فعال شد که مگه میشه؟ رمز و رازش چیه؟؟!!! تا اینکه فهمیدم بله، واقعا رمزش دوشیدن مکرر هست خصوصا دو هفته اول بعد از زایمان 

گلم قرص من دومپریدون هست که دکتری که تو انجمن بود برام تجویز کرد ولی گفت به شرط دوشیدن مکرر

شماره انجمن 02188910190

پیج اینستاگرام هم دارن که پر از اطلاعات عالیه و توصیه میکنم تمام مامان های اینجا، حتی اونها که هنوز حامله نیستن ببینن، اون وقت به چیزی کمتر از تغذیه انحصاری با شیر مادر راضی نمیشن و حتما فریزر پر از شیر خودشون درست میکنن

شنیدم هر شهری باید انجمن حمایت از شیر مادر داشته باشه ولی نمیدونم چه قدر صحت داره

سلام زينبي جون...عزيزم يك سيوال داشتم ني ني من ٢٢بهمن به دنيا امد.الان چند ماهشه..؟؟واكسن چهار ماهگي ...

سلام عزیزم، ای جااااااانم سه روز از پسر من کوچیکتر هست یعنی الان دقیقا سه ماه و 20 روزش هست

گلم همون 22 خرداد باید واکسن 4 ماهگی رو بزنی براش به سلامتی 😍 😍 😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز هیستروسکوپی شدم و تا همین الانم درد دارم . از سوم پریودی باید آمپولامو بزنم خدا رو شکر خیلی مامان جدید تو راه داریم انشاالله خدا بهمون لطف کنه و باردار بشیم

سلام عزیزم، ای جااااااانم سه روز از پسر من کوچیکتر هست یعنی الان دقیقا سه ماه و 20 روزش هست گلم همو ...

مزسي عزيزم از  راهنماييت🌹🌹🌹پس شمام مثل من بايد مرحله واكسن رو بكزرونيم😝😝😝😝خيلي سخته

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
همیشه دکترم ۳۰ تا می نوشت و هیچ مشکلی نداشتم بار آخر مامای دکتر ۷ تا نوشت اونو گرفتم با بیمه ولی ام ...

نه اتفاقا برای منم همیشه سی تایی مینویسن ، اون دفعه هم 30 تایی بودش ولی نمیدونم چرا گفت هفت روز دیگه بیا بیمه تایید نمیکنه ، منم آزاد گرفتم و هفت روز بعدش رفتم سی تا گرفتم دیگه نمیدونم بیمه بر چه اساسی اینطوری گفته البته من تو این چند ماه اخیر بجز آنوکساپارین بعضی از داروهای دیگم هم تاییدی بوده شاید زیادی تایید کردن از سقف مجازشون گذشته بازم نمیدونم چون داروخونه ها هم توضیح بیشتر نمیگن فقط میگن بیمه تایید نمیکنه برو فلان روز بیا

گلم من اثرش رو فقط برای پانکچر امتحان کردم  برای انتقال نمیدونم چه طوریه عزیزم باز تاکید می‌ک ...

نه اصلا خودم و شوهرم اهل هیچ نوع دودی نیستیم پاکیم😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آفرییییییین 💪💪💪💪💃💃💃💃 آره گلم میشه اجاره کرد از همون انجمن اجاره کردم ولی به این نتیجه رسید ...

زینب جون یعنی شیر دوش برقی رو تو سیسمونی بگیریم ؟ شما چه مارکی گرفتین 🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه اصلا خودم و شوهرم اهل هیچ نوع دودی نیستیم پاکیم😁😁

ماهک جون من ژل رویال داشتم تو انتقال کلا دکتر عابدی واسه همه انتقالیا از روز اول سیکل تجویز میکرد حالا نمیدونم چه تاثیری داشت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اي نفسي جان دست روي دلم نگذار كه انگار اقدام نكرده يك اتفاقهايي داره برام ميفته . 😜😜😜

وااای بازم سوپرایز شدی😍😍

بگووو بگووو😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنونم خانمي...انكار از ٢٢خرداد وارد چهار ماهكي ميشه،،؟؟؟

نه عزیزم.4ماه تمام میشه و بعدش وارد ماه 5میشه واکسنا رو باید اینجوری زد 2ماه تمام 4ماه تمام و...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ماهک جون من ژل رویال داشتم تو انتقال کلا دکتر عابدی واسه همه انتقالیا از روز اول سیکل تجویز میکرد حا ...

جدی چه خوب امروز میگیرم چیز بدی که نیست می خورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

نه چیز بدی نیست قدرت باروری رو زیاد میکنه ولی بازم از دکترت بپرس الان عکسش رو میفرستم که کدوم مدل رو دکترم میگفت 

آفرییییییین 💪💪💪💪💃💃💃💃 آره گلم میشه اجاره کرد از همون انجمن اجاره کردم ولی به این نتیجه رسید ...

عزیزم.ممنون.از راهنمایی هات..واقعا امیدوارم بقیه مامانا ک.هنوز نی نی دنیا نیومده..از این تجربه ها استفاده کنن

اگه من و شما هم از قبل این اطلاعات رو داشتیم قطعا کمتر اذیت میشدیم و بچه هامون شیرخشکی نمیشدن.

من بقیه واسه خودم رو دادم به کسی وگرنه میفرستادم که نخری 

چون گرونه بازم از دکترت بپرس