2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
بچه ها من چند ماهه انوکساپارین تزریق می کنم، امروز آمپولام تموم شده بود رفتم بخرم داروخانه گفت سیستم ...

باید موقعی که دکتر مینویسه باید تعداد بالا بنویسه که اینجوری نشه چون بیمه داروهای اینجوری رو تایید نمیکنه برای منم پیش امده ...استرادیول هینجوره البته اون زیاد گرون نیست 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دکترم گفت از ۱۸ هفتگی کم میکنم بعدم قطع ، الان روزی دو تا استفاده میکنم ، نه عزیزم دیگه رویان نرفتم ...

رها جان بار چندم مثبت شدی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا دفعه قبل برای منم همینطور شد گفت هفت روز دیگه بیا نسخه تایید نمیشه منم دوتا داشتم و مجبور شدم ...

همیشه دکترم ۳۰ تا می نوشت و هیچ مشکلی نداشتم

بار آخر مامای دکتر ۷ تا نوشت اونو گرفتم با بیمه ولی امروز این ۳۰ تا رو گفت باید ۵ روز دیگه بیای

شما هم برات تعداد کم نوشته بودن که این طوری شد؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
باید موقعی که دکتر مینویسه باید تعداد بالا بنویسه که اینجوری نشه چون بیمه داروهای اینجوری رو تایید ن ...

اره، هر دفعه ۳۰ تایی می نوشت و مشکلی نداشتم، دفعه قبل ۷ تا نوشت اونو هم بیمه تایید کرد ولی ۳۰ تای ای دفعه مو دیگه تایید نکرد

با اینکه ۳۷ روز گذشته و کل آمپولام تموم شده

خب چرا تایید نمیکنه؟ اون که میفهمه تو سیستم من چند تا گرفتم و آخرین بار تعداد کم گرفتمو و اونا هم تموم شده

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
اره، هر دفعه ۳۰ تایی می نوشت و مشکلی نداشتم، دفعه قبل ۷ تا نوشت اونو هم بیمه تایید کرد ولی ۳۰ تای ای ...

اصلا ربطی به تعداد نداره. به روز نسخه داره که چند روز گذشته 

اره، هر دفعه ۳۰ تایی می نوشت و مشکلی نداشتم، دفعه قبل ۷ تا نوشت اونو هم بیمه تایید کرد ولی ۳۰ تای ای ...

این بار حساب کن حتی حالا 2 تا بیشترم اشکالی نداره کم نیاری

سلام مامان سبحان عزیز ممنوووون دختر و پسر نازت خوبن 💜💜 بله خداروشکر طبیعی باردار شدم قسمت همه دوس ...

خدا رو شكر عزيزم بچه هاي من هم خوبن ، خدا رو شكر عزيزم مباركت باشه ، ان شا الله قسمت همه دوستان .

همیشه دکترم ۳۰ تا می نوشت و هیچ مشکلی نداشتم بار آخر مامای دکتر ۷ تا نوشت اونو گرفتم با بیمه ولی ام ...

عزيزم اكر مشهدي من دوسه تا دارم  اكر خاستي بهت بدهم دكر لازمم نميشه

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
@زینبی_بابا   ‍  سلام گلم.خوبی؟ مرد کوچک چطوره؟😍😍😍 زینب جون همسرم هیچ وقت برای درم ...

سلام عزیزم، خوبه خدا رو شکر،به خاله جون هاش، هم حسابی سلام میرسونه

ببین گلم اگر حس میکنی و سن و سالتون داره بالا میره به نظرم بعد از مشورت با دکتر اگر باز به جمع بندی نرسیدی استخاره بگیر

حس خودم اینه انتقال بده ولی بعدش حساااااااابی رعایت کن، چون با ماسک زدن اصولی و شستن مکرر و رفت و آمد نکردن دیگه خیلی بعیده چیزی بشه

باز هم میگم فقط حس خودم رو گفتم، نمیدونم چه طور یهو دلم گفت اینو🙈🙈🙈🙈😍😍😍😍ان شاالله که مامان میشی 

زینبی جون من شروع کنم به خوردن ژل رویال خوبه یا اصلا تاثیر داره؟

گلم من اثرش رو فقط برای پانکچر امتحان کردم 

برای انتقال نمیدونم چه طوریه

عزیزم باز تاکید می‌کنم برای + شدن هییییییییییچ اقدامی لازم نیست انجام بدی جز ادامه زندگی عادی قبل (البته اگر خدای نکرده اهل دود و قلیون هستین و... یا زیاد فست فود میخوری) اون سبک رو سالم کن