2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
من بقیه واسه خودم رو دادم به کسی وگرنه میفرستادم که نخری  چون گرونه بازم از دکترت بپرس

سلام ببخشید یه سوال در مورد ژل رویال دارم

من سه بسته ۲۰۰ گرمی از این ژل دارم که از کندوهای یکی از اقوام پارسال برام آوردن تا الان توی فریزره

گفتید قبل از پانکچر شدن شروع کردین؟میشه بگین دقیقا از چه موقع؟

من تازه دارم آزمایش‌های ایمنی و ذخیره تخمدان و... رو‌میدم برای پروسه ivf 

از چه روزی شروع کنم بهتره؟

(خوبه گفتم «یه» سوال دارم😅🙈)

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم‌. مرسی از راهنماییت. دم اذان دلم رو آروم کردی. راستش همونجا تو مطب زدم زیر گریه. اعصابم خ ...

قوربونت ایشالا اندفعه انتقال بدی و فقط منتظر بدنیا اومدن نی نی یا نی نیات باشی نه ایرانی بود خیلیم خوب بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تازه بیستم باید برم واسم بنویسه فکر کنم چهارروز تاحالا که خدا هوامونو داشت ایشالا بازم داره.دعا کن ع ...

حتمااا فقط خداااا ایشالا عالی پیش میره همه چی برات 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یکماهه پریود نشدین؟ اگر از موعد پریودتون یکماه گذشته، این عدد برای نشون دادن بارداری منطقی نیست

یعنی اشتباهه؟یا نیستم؟ یا ضعیفه؟ نمیدونم چون روزه میگرفتیم دوتامون و وزنمون هم خیلی کم شده بود. اصلا نمیدونم گیج شدم

اقدام بودی تو همش؟

فقط ۶دفعه اقدام داشتم ولی همش روزه بودیم😔وزنمون هم خیلی کم شده بود. یه هفته پیش درد شدید پری داشتم ولی نشدم. الانم سینه هام خیلی درد دارن. نمیدونم جریانش چیه😔من که تا آزمایشگاه بهم گفت مشکوکه زدم زیر گریه نزدیک بود غش کنم

بچه ها امروز روز ۶انتقالمه عصرلک به اندازه ی سکه ی بزرگ‌قهوه ای کمرنگ با یکم صورتی توش دیده میشد.شیافمو یکی اضافه گذاشتم به دستور دکترم.وقتی بلندشدم شیاف که بیرون ریخت توش پراز دوکه های ریز قهوه ای بود.اندازه ی خاکشیر.دارم ازاسترس میمیرم فک کنم میخوام پریودشم چون زیرشکمم هم حالت پریودیه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
قوربونت ایشالا اندفعه انتقال بدی و فقط منتظر بدنیا اومدن نی نی یا نی نیات باشی نه ایرانی بود خیلیم خ ...

مرسی عزیزم. همچنین شما یه گل پسری برای دختر نازت بیاری با همین انتقال

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
روزی 3 تا بخوری سریع تا 3 روز 8 میشه اگه خواستیکرم داخلی اکویین هم بگیر بزن کمک میکنه

واقعا اینجوریه؟ وای نمیدونی چه استرسی بهم وارد شد پاشا جان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا اینجوریه؟ وای نمیدونی چه استرسی بهم وارد شد پاشا جان

خود من که اول 3 تا خوردم بعد 4 تا بعد 6 تا که رسید بهد8 و نیم و بعد برام انتقال داد اما اصلا قرص ها رو با هم نخور تقسیم کن توی روز تو هفته 3 بار سونو شدم. 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام خواهرا خوبید؟ یه چیزی شده توروخدا کمکم کنید. من همین الان رفتم آزمایش بتا دادم بهم گفتن مشکوکه ...

سلام گلم، منم یه بار اینطوری شدم 30 شد دو روز دیگه تکرار کردم کم شد ،دیگه دکترگفت بارداری شیمیایی بوده، بعدش پری شدم، شما هم برای اطمینان بیشتر تکرار کن

ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه