2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام.عزیزم.چطوری دختر گلت چطوره؟

سلام به روی ماهت گلم خوبی کاکلی چطوره 🌹😍

شکر عزیزم منم خوبم دخترم هم خوبه گلم چند روزیه میوه رو شروع کردم میدم میخوره چند هفته اینده واکسن ۵ ماهگیش هست 🥺🥺طاقت ندارم جلوم امپول بزنن 😣

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اي نفسي جان دست روي دلم نگذار كه انگار اقدام نكرده يك اتفاقهايي داره برام ميفته . 😜😜😜

سلام دوست گلم خوبی ❤️گل دخترت و کاکلی خوبن 🌹😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.ممنون.از راهنمایی هات..واقعا امیدوارم بقیه مامانا ک.هنوز نی نی دنیا نیومده..از این تجربه ها اس ...

واقعا خیلی سخته دختر من کلا سینه رو ول کرده بود به زور میدادم یعنی هر صدایی یا شکلکی که بگی در اوردم تا ۵ دقیقه بخوره بازم شیر میموند و مجبور میشدم با شیرکش برقی بکشم بدم بخوره الانم گاهی بازی میکنه با لثه هی میکشه🥺🥺 

راستی پسرت دندون دراورده؟؟ 

هنوز مطمئن نيستم عزيزم مطمئن باشم بهت ميگم . 😍😍😍

😍انشاءالله هر چی خیره عزیزم🙏❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به روی ماهت گلم خوبی کاکلی چطوره 🌹😍 شکر عزیزم منم خوبم دخترم هم خوبه گلم چند روزیه میوه رو ش ...

قربونت کاکلی هم خوبه خداروشکر

ای جاان نوش جونش عزیزم❤

وای واکسن 5 ماهگی هم دارین چقد اونجا زیاد واکسن.میزنن😥

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واقعا خیلی سخته دختر من کلا سینه رو ول کرده بود به زور میدادم یعنی هر صدایی یا شکلکی که بگی در اوردم ...

وای یادم ب خودم افتاد ک چه کارا ک نکردم 😓و چ دلقک بازیای برا بچم درمیاوردم.تا شیربخوره😅

نه عریزم دندون درنیاورده..خیلی وقت هس لثه هاش میخاره و اذیته بچم ولی خبری از دندون نیس

خداروشکر. انشالله که بدون مشکل زودی ماماان بشی عزیزم فقط یسوال شما داروهای ایرانی میخری یا خارجی؟

ان شالله عزیزم همچنین شما

بیشتر داروها رو خارجی بهم میده خود داروخانه 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ازاین به بعد همون هروعده یکی بخور ...دکتر منم نزدیکش داروخونه هست همه داروهای آی وی اف وداره ولی فرت ...

باشه..ممنون‌ازراهنماییت

من‌قزوین‌هستم‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرجان جون ایشالا کار به انتقال و تعیین جنسیت نمیکشه خودت طبیعی یه دختر ملوس میاری 😋😜😜 ایشالا خدا ...

لطف داری عزیزم.

ولی واقعا خودم کم آوردم و راضی نیستم از وقتی ک برای پسر بزرگم میذارم.

ان شاالله خدا به همه مادرا کمک بده ، از پس بچه هاشون بر بیان‌.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

درهفته. آخر. ماه. ششم. هستم. شکمم درد می کنه. موردی نداره. هفت پیش دکتر بودم همه چیز خوب بود و ولی خیلی. بی حالم. البته دوقلو باردارم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش