2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045268 بازدید | 684443 پست
همه جا الکی میگن رایگانه 😞😞😞

من که پولشو ندارم بدم.پول انتقال روقرض کردم آخرماه که حقوق گرفتم پس بدم.واقعا حتی اگه 200 هزارتومن هزینه اضافه هم بتراشن نمیدم.

تا الان که ابن سینا گفته رایگانه.

الان ازمایش رو نگاه کردم مورفوی نرمال دو دهم درصد بود ۰۲٪ تعداد ۱۲ میلیون حرکات صفر...اوضاع داغون😁 ...

الان دوباره جواب آزمایششو دیدم. dfi که کلا نداره فکر کنم یه آزمایش جداست.مورفوی نورمال 2 درصد.تعداد دفعه اول 8میلیون دفعه دوم 10 میلیون   سرعتش هر دوبار کلاس آ صفر وکلاس بی حدود 30 درصد.بقیه چیزاش خیلی شبیه همه.

تازه آز دومش بعد از 20 تا سینال اف دور ناف بود که 2 یا 3ماه طول کشید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاام خانوما خوبین من قبلا با ی کاربری دیگ اینجا سوال میکردم میشه دوباره کمکم کنین🙁 من جنینامو فری ...

منم هم بعد پانکچر هم بعد انتقال دومین پری دوهفته عقب افتاد.دکترم گفت طبیعیه اثر قطع داروهاست.

خانوما قبل اینکه انتقال بدن جنین رو چ داروهایی میدن؟؟اونام گرونن آیا؟؟ اونایی. ک روز دوم پری رفتن و ...

داروهای انتقال کم هزینه اس.

روز دوم میری ال دی میدن.برای روز 21 دوره ات هم نصف آمپول میکرورلین یا یه آمپول مشابه.حدود 50 هزارتومن شدفکر کنم.

بعدشم که آسپرین و استرادیول باهم شد 6 هزارتومن برای من.

آخراشم شیاف که اگرخارجی بگیری حدود 200 هزار تومن.ایرانی زیر 100هزار تومن.

من دی ماه بود که  پانکچرشدم  ضخامتم ۲۱ بود کورتاژ شدم اسفند داروخوردم برای انتقال که باز ض ...

مشکل ضخامتت حل شده نگران نباش.ایشالا که این دفعه براحتی انتقال میدی ونتیجه هم مثبته.

ن من پریود میشم،ولی حجم قاعدگی همچنین تعداد روزهاش کم شده،۲۶ سالم،من شنیدم مرکز ابن سینا داره یه تحق ...

آره من این دو دفعه آخری که رفتم دیدم بانک خون قاعدگی یا یه همچین چیزی تشکیل دادن که برای یائسگی زودرس جواب خوبی میده.این دفعه برات عکس میگیرم از بنری که زدن.

الان دوباره جواب آزمایششو دیدم. dfi که کلا نداره فکر کنم یه آزمایش جداست.مورفوی نورمال 2 درصد.تعداد ...

شما هم پس وضعیت اسپرم همسرتون مثل همسر منه...

برای همسرم کل حرکتها صفره..

توکل به خدا

آره من این دو دفعه آخری که رفتم دیدم بانک خون قاعدگی یا یه همچین چیزی تشکیل دادن که برای یائسگی زودر ...

ممنونم عزیزم،میگم شما اطلاع داری که ابن سینا برای بار اول روزانه نوبت میده یا ن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم همیشه که امید هست ،آخه من تو اون تاپیک دیدم خیلی ها با ذخیره خیلی کم مثل 0/5یا 0/2 یا حتی ...

جدی؟من نمیدونم چرا تا الان طبیعی باردار نشدم😔😐آی وی افمم نگرفت خو🙄 

نه خداروشکر همسرم سالم هست. اره منم زیاد شنیدم دکتر نقاب خوبه

من پیش دکتر احمدی میرفتم،معطلی که زیاد داره،چون خیلی شلوغه،ببین صبح ها دکتر احمدی عمل داشت و بیمار و ...

عجیبه دکتر احمدی خیلی دکتر عالی هست کاش هنوز روند درمان رو پیشش ادامه میدادی😔من متاسفانه همسرم با دکتر مرد مشکل داره

من که پولشو ندارم بدم.پول انتقال روقرض کردم آخرماه که حقوق گرفتم پس بدم.واقعا حتی اگه 200 هزارتومن ه ...

ایشالا که با همین دفعه انتقال مثبت میشی عزیزم کاشکی  رایگان باشه من هیچ نپرسیدم از بیمارستان هفته ی بعد میرم مطب ازدکتر بپرسم ببینم ولی فک نکنم بیمارستان خصوصیه اگرهم ازمایش بگیره عمرا رایگان باشه  

واااای خدااایا هزار مرتبه شکرت لیانای عزیزم چقد خوشحال شدم این پیامتو دیدم..اشک شوقم.سرازیر شد برات ...

سلام نفسی جووووووون گل پسرت خوبه 😍😍😍

ممنووووووووووون فدات شم خودمم انقدر گریه کردم عزیزم 

مرررسی از دعات انشاالله شما هم کنار پسر نازت و خانواده همیشه سلامت و شاد باشی 🌺🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷