2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
اصلا بهش فکر نکن . خودت رو بزن ب بیخیالی. هر چی بخوای همون میشه. من واقعا برام‌جنسیت مهم نبود ...

اره الان یکم بهترم میگم خدا هرچی بخواد همون میشه اگه صلاح باشه ایشالا که بارداربشم یدونه هم شد بازخوبه ایشالا که بشه لطفا بادلای پاکتون دعاکنید برام 😘

اهان فاصله پسراولی ودومیا چند ساله ؟ باز خوبه عزیزم ۸تاجنین داری حتما توشون دختر هم هست ایشالا این ف ...

۵ سال و نیم.

من ک فعلا ب شوهرم میگم نه. میگم رحم اجاره ای بگیریم.البته ب شوخی.

واقعیتش بارداری راحتتره تا بزرگ کردن بچه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۸ تا جنین دارم. ۳ تاش بلاستن ، گرید آ. ۵ تاش از اول بودن.نمیدونم چی اند. نه برعکس. اولی طبیعی بوده ...

عزیزم الان جنینای من سه روزه ان ...قراره اونارو از فریز بیارن بیرون انگاری سه روز قبل انتقال درمیارن بلاست بشن بعد پی جی دی کنن ؟احتمال داره که ازبین برن 😯😯😯دکترم گفت اون ۳تا خیلی خوبن امیدوارباش 

اره الان یکم بهترم میگم خدا هرچی بخواد همون میشه اگه صلاح باشه ایشالا که بارداربشم یدونه هم شد بازخو ...

خودتون طبیعی باردار میشین؟ یا مشکل ناباروری هم دارین.

توکلت ب خدا.

ان شاالله میشه.

۵ سال و نیم. من ک فعلا ب شوهرم میگم نه. میگم رحم اجاره ای بگیریم.البته ب شوخی. واقعیتش بارداری راح ...

اهان خوبه باز پسرمن ۸سالشه ...بارداری دوقلو برای شماراحت بود ؟ من از  خراب شدن اندام وپوست بدن  بدم میاد وگرنه  بارداری من خیلی راحت بود اذیت نشدم 

سلامت باشي عزيزم شوخي كردم ، ان شا الله بچه هات كه از آب و گل دراومدن صاحب يك دختر ناز هم ميشي . من ...

دقیقا. منم میگم دختر باید خواهر داشته باشه.

ان شاالله خدا بهت ببخشه دخترتو و یکی دیگم نصیبت کنه.

اهان خوبه باز پسرمن ۸سالشه ...بارداری دوقلو برای شماراحت بود ؟ من از  خراب شدن اندام وپوست بدن ...

خدا حفظش کنه.

آره بارداریم راحت بود.

تا ۸ ماهگی هم ترک نخوردم. ولی ماه آخر ، دور ناف و پهلوهام ترک خورد.

عضلات شکمم خیلی باز شده بود.

ولی جز این از لحاظ درد و بدخوابی و ... اینا.نه خوب بود خدا رو شکر.

وزنمم ۴ کیلو مونده برسه ب وزن قبل.

ولی خوب پوستم چون زیاد کشیده شده بوده ، لاغر بشم ، شل میشه حتما‌.

عزیزم الان جنینای من سه روزه ان ...قراره اونارو از فریز بیارن بیرون انگاری سه روز قبل انتقال درمیارن ...

ان شاالله ک مشکلی پیش نمیاد.

برای من بسته ۵ تایی رو گذاشتن بلاست بشه. ۴ تاش بلاست شد یکیش کامپکت. دو تا شو انتقال دادن ک دوقلو شد.۳ تای دیگه رو هم باز فریز کردن.

خدا حفظش کنه. آره بارداریم راحت بود. تا ۸ ماهگی هم ترک نخوردم. ولی ماه آخر ، دور ناف و پهلوهام ترک ...

اشکال نداره با ورزش  پوستت بهتر میشه عضله هات سفت میشه خداروشکر پس نینیا اذیتت نکردن ...من اصلا دوست ندارم استراحت مطلق بشم دق میکنم خیلی سخته 

اشکال نداره با ورزش  پوستت بهتر میشه عضله هات سفت میشه خداروشکر پس نینیا اذیتت نکردن ...من اصلا ...

من ک اصلا استراحت نداشتم.چون بچه پیش دبستانی هم داشتم. اصلا نمیشد.

ولی ماه آخر تا میشد خوابیدم.

الان مدیون خودم نیستم.

من ک اصلا استراحت نداشتم.چون بچه پیش دبستانی هم داشتم. اصلا نمیشد. ولی ماه آخر تا میشد خوابیدم. ال ...

خوب کاری کردی اشکال نداره شیرینی بزرگ کردنشون وصبری که مادرا دارن باعث میشه خستگی زیاد فشار نیاره ...خدا نگهداره گل پسراتو عزیزم 

دو روز قبل از تخمک کشی شوهرمو. قرستادم ازمایش ..بیمارستان این ازمایشگاه رو قبول داشت گفتم پس دقیق هس ...

مگه بین دوبار آزمایش نباید حداقل یک هفته فاصله باشه؟

مرکز ما میگفت حداقل سه شب از نزدیکی بگذره.تازه نزدیکی کیفیت اسپرم روپایین نمیاره ولی آزمایش چون به روش نزدیکی انجام نمیشه کیفیت روکم میکنه.شما با فاصله دوروز آز دادین...

الان ازمایش رو نگاه کردم مورفوی نرمال دو دهم درصد بود ۰۲٪ تعداد ۱۲ میلیون حرکات صفر...اوضاع داغون😁 ...

شوهر منم آزمایشش همینطوریه تقریبا.تعداد 16میلیون حرکت کلاس آ همیشه صفر.مورفولوژی رویادم نمیاد ولی دکتر گفت خوب نیست یعنی ظاهر اسپرم ها مشکل داره.