2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
فدات ..خداحفظ کنه پسرای نازتو من عاشق دوقلوئم ایشالا یه دوقلو دختر هم میاری که پسرات آبجی داشته باشن ...

عزیرم.ان شاالله زودی براش میاری.

شما تعیین جنسیتی؟

دوقلو سخته ولی شیرین.

پسر منم خواهر دوست داشت.چون میگف دخترا خوشگل ترن.

ولی وقتی دیدیم دو تا داداشن ، راضیش کردیم.

الان دوستشون داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم.ان شاالله زودی براش میاری. شما تعیین جنسیتی؟ دوقلو سخته ولی شیرین. پسر منم خواهر دوست داشت. ...

همشون یه جنسن عالیه براشون فاصله سنیشونم کمه خوبه اره عزیز تعیین جنسیتم ...دوقلو  کمک حسابی میخواد کار یه نفر نیس فک کنم ،حالا بشه من به یدونش هم راضی ام 

همشون یه جنسن عالیه براشون فاصله سنیشونم کمه خوبه اره عزیز تعیین جنسیتم ...دوقلو  کمک حسابی میخ ...

آره. واقعا تنها نمیشه. وقتی خوابن ، میگم کاش سه تا بودن.

وقتی با هم گریه میکنن، گرسنشونه ، اشکم در میاد. باز مبشه دو تا رو شیر داد.

باد گلو گرفتن ک هیچ.دو تایی سخته. مخصوصا مدل بچه هام متفاوته ، هر کدوم ساز خودشون رو میزنن.

میتونم بپرسم چند تا جنین داشتین و چندتاش دختر بود؟

در  مرحله pgd جنین هاتون از بین هم رفتن؟

عزیرم.ان شاالله زودی براش میاری. شما تعیین جنسیتی؟ دوقلو سخته ولی شیرین. پسر منم خواهر دوست داشت. ...

سلام مرجان جون الان ديدم داري به بچه بعدي هم فكر ميكني واقعا سخته ولي به قول خودت شيرين . 😍😍😍

سلام مرجان جون الان ديدم داري به بچه بعدي هم فكر ميكني واقعا سخته ولي به قول خودت شيرين . 😍😍😍

خخخخخخ.

من یه چمدون لباس دخترونه دارم. بخاطر اونام شده باید دختر بیارم.

(شوخی میکنم)

ولی کلا جذابه برام بدونم جنین هام چندتاشون دختره چند تا پسر.

آره. واقعا تنها نمیشه. وقتی خوابن ، میگم کاش سه تا بودن. وقتی با هم گریه میکنن، گرسنشونه ، اشکم در ...

اوووووخی دلم رفت براشون 😘😘😘😘😘خیلی باحاله ...نه عزیزم متاسفانه کلا ۵تاجنین دارم هنوز پی جی دی نشدن سه روزه فریز شدن  ۳ جنین گرید آ ۸...دوتا هم ۶ آ ....دکتر گفت بعداز اینکه فریز کردیم سالم اومدن بیرون پی جی دی میکنیم منم الان ۶ماهه از استرس اوناست که دارم میمیرم اخه ۵تاخیلی کمه 😢😢😢😢😢

خخخخخخ. من یه چمدون لباس دخترونه دارم. بخاطر اونام شده باید دختر بیارم. (شوخی میکنم) ولی کلا ج ...

چندتا جنین داری عزیزم راستی شما اولی رو انتقال دادی دوقلوهارو طبیعی باردارشدی عزیزم ؟

خخخخخخ. من یه چمدون لباس دخترونه دارم. بخاطر اونام شده باید دختر بیارم. (شوخی میکنم) ولی کلا ج ...

عزيزم ان شا الله كه صاحب دختر هم ميشي . 😍😍😍

ولي حالا اگر هم ديدي چمدونت رو لازم نداري اگر من دوباره دختر دار شدم ميام ازت ميگيرم . 😂😂😂

چندتا جنین داری عزیزم راستی شما اولی رو انتقال دادی دوقلوهارو طبیعی باردارشدی عزیزم ؟

۸ تا جنین دارم.

۳ تاش بلاستن ، گرید آ. ۵ تاش از اول بودن.نمیدونم چی اند.

نه برعکس. اولی طبیعی بوده.

دوقلوهام رو‌ میکرو‌کردم.

عزيزم ان شا الله كه صاحب دختر هم ميشي . 😍😍😍 ولي حالا اگر هم ديدي چمدونت رو لازم نداري اگر من دوب ...

قابلتون رو نداره.

انگار بدلم افتاده بود دوقلو دار میشم.

از خیلیاش دو تا دارم. ولی دخترونه😎

همش میترسم روز انتقال بگن که کنسله 😣😣😣😣

اصلا بهش فکر نکن .

خودت رو بزن ب بیخیالی.

هر چی بخوای همون میشه.

من واقعا برام‌جنسیت مهم نبود ، دوقلو دوست داستم و اینکه سالم باشن و جنین هامو از دست ندم و .... همینم شد.

۸ تا جنین دارم. ۳ تاش بلاستن ، گرید آ. ۵ تاش از اول بودن.نمیدونم چی اند. نه برعکس. اولی طبیعی بوده ...

اهان فاصله پسراولی ودومیا چند ساله ؟ باز خوبه عزیزم ۸تاجنین داری حتما توشون دختر هم هست ایشالا این فسقلیا یکم بزرگتر شدن اقدام کن برای پرنسس 😍😍😍

قابلتون رو نداره. انگار بدلم افتاده بود دوقلو دار میشم. از خیلیاش دو تا دارم. ولی دخترونه😎

سلامت باشي عزيزم شوخي كردم ، ان شا الله بچه هات كه از آب و گل دراومدن صاحب يك دختر ناز هم ميشي . من هم دوست دارم يك دختر ديگه داشته باشم . 😍😍😍