2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
ماشاالله به اين همت  ١٧ بار خيليه چندوقت يه بار انتقال دادين؟؟ همه انتقالها رو يك مركز انجام ...

4بار پانکچر شدم توی 4 مرکز جدا.همت نکنم فردا که سنم رفت بالا و دیگه نتونستم بچه بیارم حداقل میگم تلاشمو کردمو نشد .دکترا به من میگن انتقال بده انقدر تا بگیره اصلا تا حال بهم پیشنهاد اهدایی رو ندادن .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات

نینی قطعا ی پرنسسه زیباست شک نکن برو سیسمونی بخر

الهی من فداش بشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا امتحان کن شاید نگه بهت

میدونی که من اعصاب معصاب درست و حسابی ندارم خخخخخ

انشالله که همینا نینی میشه نیازی به پانکچر دیگه پیدا نمیکنی ومیشه آخرین بار😍🙏

الهی آمین

فدات عزیزم، آره فعلاً حسابی ورجه وورجه میکنه برا خودش، ان شاء الله به حق امام حسین روزی خودت باشه عز ...

الهی آمین

نه عزیزم 6ماه اول سال سر همسرجان بی نهایت شلوغه منتظرم سرش خلوت بشه برم انتقال

بچه ها من انوکساپارین دارم هر ۲۴ساعت،الان با خانواده شوهرم مسافرتم،دیگه نمیتونم هر۲۴ ساعت یه بار بزن ...

بهتره سر ساعت تزریق شه عزیزم .ساعت مشخص بپر برو توی دستشویی .چاره ای نیست 

واقعا؟ پس ممکنه به منم بگه اهدایی، باز خوبه شما بلاست داشتی من اونم نداشتم اوضاعم بدتره

بلاست داشتم درست ولی منفی شدم اونش مهمه

@لیانا21   عززززیزم، خیییلی خوشحال شدم، ان شاالله همیشه خوش خبر باشی، حسابی مراقب خودت و معجز ...

ممنون عزیز دلم فددااااااات 😘

انشاالله شما هم گل پسرت رو سالم و به موقع بغل کنی ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام لیانا جون الان دیدم تیکر داری خیلی خوشحال شدم عزیزم  انشاءلله صحیح و سالم بغلش بگیری عزیز ...

قربونت بشم ممنووون از دعات 🌺

انشاالله شما هم به آرزوهای قشنگت برسی 🦋🦋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای لیانا جان وقتی پیام ت رو دیدم خیلی خیلی خوشحال شدم چند بار به اسمت نگاه کردم ببینم درس میبینم چق ...

فدای لبخندت 😍😍😍😘😘😘

ممنوووون که هم تو لحظه غم کنارم بودید هم الان که خوشحالم 💜💜

انشاالله قسمت همه منتظرا 🤲🏼‌آرزو جون چیزی نمونده گل پسر خوشگلت رو ببینی 🥰🥰🥰

وایی عزیزم خداروصدهزار مرتبه شکر چقدر خوشحال شدم تبریک میگم عزیزمممم

ممنووووون عروس کوچولو ❤️ انشاالله شما هم گل پسرت رو به موقع و سالم بغل کنی 🤩🤩🤩

سلام عزیزم مبارکتون باشه  خوندم که طبیعی باردار شدین میتونم بپرسم چند وقته که باردار نمیشدین ...

سلام گلم ممنوووون انشاالله قسمت خودت 😍

من ۹ ماه باردار نمیشدم همسرم رفت بیمارستان بهمن آز داد که دیدیم مورفولوژی ۲ درصد نرمال بعد iui کردیم که نشد بعدش آز داد مورفولوژی شده بود ۱ دیگه دکتر گفت برو تو سیکل ivf که ۱۲ جنین تشکیل شد و بار اول دوقلو باردار شدم که تو ۲۴ هفته به خاطر خونریزی زیاد از دستشون دادم بعد اون اتفاق هم طبیعی باردار شدم 

لیانا جونم باورت نمیشه چقدر خوشحالم خیلی خیلی مبارکت باشه جواب دل مهربونتو از خدا گرفتی انشاالله دور ...

فدات شم لیلا جووووووون 😘😘😘 ممنوووون از دعات 🥰🥰🥰 انشاالله حاجت روا بشی 

گلم تیکر گذاشتی 🤩

خواهر گلم از صمیم قلبم برای سلامتی خودت و هدیه ای که خدا بهت داده، دعا میکنم، واقعاً خوشحال شدم، سور ...

فداااات شم 

به سلامتی دختر نازت رو بغل بگیری انشاالله 🤩🤩🤩

انگار همین دیروز بود که میخواستی بری تو سیکل انتقال ولی خدا سوپرایزت کرد 😍😍😍 انشاالله قسمت همه منتظرا 🥰🤲🏼🤲🏼