2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
غربالگری دوم هم از 18 تا 20 هفته اس، جای نگرانی نداره عزیزم

یعنی هم ازمایش خون هم سونو آنومالی میشه هفته ۱۸ تا ۲۰ انجام داد؟؟؟  دکتر برای ۱۶ هفته و چهار روز برام نوبت زده برم پیشش میخواستم با جواب آزمایش برم ولی گفتم شاید غربالگری دوم بخواد بنویسه و دیر بشه پس وقت هست

مگه بارداری؟یاخدااااااااااااا چقدر خوشحال شدم عزیزم .وای من خیلی وقت بود نبودم واقعا برات خوشحالم ال ...

سلام عزیزم،  شما خوبید؟  خیلی وقت بود نبودید امیدوارم الان پر انرژی و پر امید برگشتید و آماده اید مادر بشید،،  بله با انتقال اسفند ماه خدا لطف کرد و باردار شدم ولی وقتی رفتم غربالگری اول سندروم دان مشکوک بود با اینکه سونو آن تی خوب بود دیگه کلی استرس کشیدم و مجبور شدم برم سلفری،،،  ان شالله شما بزودی خبرهای خوبی بهمون بگید و بارداریتون خالی از این استرسها باشه ثمین جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ثمین جون، خوبم قربونت، شما خوبی؟ نه والا منتظرم برم برای انتقال دارم ال دی میخورم ولی خب فعلا ...

منم دوست دارم یکبار نصر رو امتحان کنم ولی فکر کنم منو ببینه با این سابقه ی خرابم قطعا پیشنهاد اهدایی بده بهم .منم از این جریان دوست ندارم برم پیشش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واقعا؟ چقدر عجیب، خیلی بده وقتی مشکل مشخص نیست برای منو که فعلا میگن مشکل از جنینامه که بلاست نمیشن ...

دقیقا این بساط رو خوب اومدی واقعا درمونده شدم اگر بلاست نمیشدم میگفتم خوب شاید جنین ها مشکل دارن ولی آخه مگه ممکنه 6تا جنین رو بلاست کردن همشون بلاست شد جنین شناس هربار میگه بهترین جنینها رو داری ولی نتیجش میشه منفی

بعد جالبه من اصلا استرسی نیستم با اینهمه کارنامه ی درخشانم در زمینه ی انتقال من هیچ بار سر انتقالام استرس هم ندارم بگم استرس مانع نتیجه ی مثبت شده 

بهرحال خدا نمیخواست انشالله اینبار بخواد برام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت بشم خواهر خوشگلم 😘😘😘 همش تو ذهنمی همیشه تو دعاهام هستی ایشالا زود زود با خبر بارداریت خوشح ...

عکس سونو ان تی رو بذار بهت بگم  نینیت چیه.

الهی هر چی که هست سالم باشه

خیلی خیلی خوشحالم برات

سلام عزیزم،  شما خوبید؟  خیلی وقت بود نبودید امیدوارم الان پر انرژی و پر امید برگشتید و آم ...

ریسکت چند بود مگه عزیزم؟اصلا نگران نباش 

سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

خیلی خیلی مبارکتون باشه عزیزم،  واقعاً سورپرایز خیلی قشنگی بودش،  ان شالله که بسلامتی و شادی دوره بارداریتو بگذرونید و نی نی یا نی نی هاتونو بغل بگیرید لیانا جان،،،  خدا همیشه حواسش به بنده هاش هست،،،  ان شالله از این معجزه ها و سورپرایزها نصیب تک تک دوستان اینجا بشه 

وقت نکردم کل صفحات رو بخونم و عقب هستم ولی یکدفعه تیکر بارداریتونو دیدم و تبریک دوستان گشتم پیامتونو پیدا کردم،،،  یعنی به این میگن خبر خوب

ریسکت چند بود مگه عزیزم؟اصلا نگران نباش 

ریسک ا به ۷۱۲ بود و عدد بتا بیشتر از ۳ بود که دکتر گفت پایین ۲ باشه،،،  البته مثل اینکه تو سن بالای ۳۰ و آی وی اف زیاد پیش میاد که سندروم ریسک داشته باشه

سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

ای جااااانم.شکر خدا.وای چقدر خوشحال شدم.چون گفته بودی از اردیبهشت میتونی اقدام کنی برا بارداری چند بار که به تاپیک سر زدم همیشه دنبال این بودم که خبر بارداریت رو پیدا کنم.واقعا حس میکردم به خاطر سختی که کشیدی و صبری که داشتی ایشالا معجزه رو میبینی.ایشالا بارداری خوب و راحتی داشته باشی و به سلامت این دوران رو بگذرونی.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
نه خواهر نینیم کجا بود.دوبار از این 17بار مثبت شدم ولی بدلیل رشد کم جنین مجبور به سقط شدم

ماشاالله به اين همت 

١٧ بار خيليه

چندوقت يه بار انتقال دادين؟؟

همه انتقالها رو يك مركز انجام دادين؟

منم ٦٣ هستم چهارتا انتقال داشتم ديگه نميخواستم اقدام كنم الان هم به اميد اهدا ميرم هرچند خيلي فكرم درگيره

دفعه اول كه دكتر بهم گفت تا خونه گريه ميكردم ولي همسرم اصلا ناراحت نشد