2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
سلام،  امروز جواب غربالگری بردم دکتر،  معلوم بود شوک شده ولی سعی میکرد آروم باشه،  گف ...

ایشالله خیر اصلا نگران نباش

ار بری بیمارستان پارس میفرستن المان و به قمت روز

من بهمن ماه رفتم با قیمت یورو اون موقع ۴۱۰۰ بود

من رفتم ازمایشگاه پارسه دکترم گفته بود برم اونجا فکر کنم ۱۹۰۰ دادم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبم عزیزم، شما خوبی؟ نه همینجا انتقال میدم بیام تهران میخوام از اول شروع کنم راستی من رفتم برای ک ...

ایشالا اندفعه مامان میشی احتیاج به تهران اومدن نداشته باشی 

جدی؟؟ ایشالا خیره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
درضمن از دکترم پرسیدم شرایط خاصی برای این ازمایش هست گفت نه، الان زنگ زدم یه آزمایشگاه میگه اگه آسپر ...

عزیزم من انوکسا میزنم

بمن طبق همون روال رفتم ازمایش

قطع نکردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه فامیل نیستیم،  تو خانواده هامون هم کسی سندروم دان نداره،،،  خودمم ۳۴ ساله هستم،،،   ...

عزیزم نگران‌نباش، ۹۰ درصد کسایی که ان تی براشون‌ریسک میزنه، توی ازمایش سل فری یا همون ان‌ آی پی تی هیچ مشکلی ندارن، پس بیخودی به خودت و نی نی ات استرس نده و آروم‌باش، توکل به خدا کن و برو آزمایش بده، آزمایشگاه نیلو انجام میده فک نمیکنم شرایط خاصی ازتون بخوان، بازهم زنگ‌بزن بپرس

میومکتومی؟ دو سال پیش عملم کردن یک فیبروم خیلی بزرگ بود که برش داشتند  دکتر اصفجاه عملم کرد فر ...

تارا جان ضخامت منم مثل شما بود دوسه بار سیکلم کنسل شد ولی با استروژن کنژوگه درست شد و تو همون سیکلم‌باردار شدم

ان تی نرمال بود ولی بتا خیلی بالا بود،،  اعصابم داغون شده آخه سندروم دان زیر ۱۰۰۰ نباید باشه بر ...

عزیزم خیلی آزمایششون ا به ۲۰۰ بوده بچشون خداروشکر سالمه 

واسه شما هم سالمه سالمه 

برو نیلو این آزمایش رو بده خیالتم راحت میشه 

من داده بودم ولی شرایط خاصی نداشتم به من چیزی نگفتن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم نگران‌نباش، ۹۰ درصد کسایی که ان تی براشون‌ریسک میزنه، توی ازمایش سل فری یا همون ان‌ آی پی تی ه ...

این آزمایشگاه محلمون هم آزمایشات رو میفرستن نیلو،  یعنی سربرگ آزمایش برای آزمایشگاه نیلو هست ازشون پرسیدم گفتن شرایطی نداره ولی زنگ زدم خود آزمایشگاه نیلو که تعطیل بود انگار پنجشنبه ها تا ۲ باز هستن من ۳ زنگ زدم،،،،  تو رو خدا دعا کنید من دیگه روحن و جسما خیلی خسته شدم از یه طرف همش دنبال کارهای ناباروری از یه طرف هم باردار شدم این همه استرس،،،  دیگه واقعا نه خودم نه همسرم نمیکشیم،،،  اگه سل فری هم بد باشه چکار میکنن؟؟؟  میگن سقط؟؟؟

هفته چندم رفتی ان تی؟ کجا سونو‌ و آز دادی؟

۱۲ هفته و ۲ روز بود،  آزمایشگاه محلمون بود اینجا چندتا آزمایشگاهی که انجام میدن همشون نمونه ها رو میفرستن آزمایشگاه نیلو درواقع آزمایش تو سربرگ آزمایشگاه نیلو هست