2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045708 بازدید | 684480 پست
عزيزم ايشالله كه يه بارداري راحتي داشته باشي برا ما هم دعا كن🙏🏻

فدات عزیزم،ایشالا ک قسمت همه منتظرا،تا آزمایش خون ندم مطمعن نمیشم،شنبه میرم آز،این تیر کشیدن دو طرفه رحم یکم نگرانم کرده

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تارا جون خوبی کم پیدایی گلم  منم خوبم خداروشکر  بله خداروشکر بیشتریا مامان شدن سرشو ...

انشالله قسمت شما و بقیه دوستان بشه بزودی

هیچی عزیزم این بیماری کلا روند درمانیمونو متوقف کرده مرکز ما زنگ زدن گفتن بیاین اگه میخایین شروع کنید ظاهرا از یک سنی بالاترو بهشون اجازه شروع دادند ولی گفتن اگه میخایین انتقال بدین بدون پردنیزولون باید باشه اینجور که متوجه شدم اگه کسی خیلی اصرار میکرد دیگه با مسولیت خودش پردنیزولون تو برنامش میگذاشتن من فعلا از انتقال منصرف شدم میرم یبار دیگه سیکل پانکچر اقلا تعداد جنینامو بالا ببرم این مدت تا بعد ببینیم چطور میشه  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
لیانا جونم این قرص ایمنی رو پایین میاره ؟

لیلا جون ایمنی رو میبره بالا 

ببین این همون دارویی که واسه کرونا بعضیا تجویز میکنن داروی مالاریا هم هست 

مرکز زنگ زدی ؟ 

حالا نمیدونم شاید من اشتباه میکنم زینب جون رو صدا کن بهتر میدونه 

قبل مصرف حتما بپرس

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشالله قسمت شما و بقیه دوستان بشه بزودی هیچی عزیزم این بیماری کلا روند درمانیمونو متوقف کرده مرکز ...

انشاالله عزیزم 

میدونم واقعا سخته ولی به خاطر این ویروس یه مقدار فاصله بندازی بهتره هروز آمار مبتلایان داره میره بالا 

ایشالا تو این فاصله خودت طبیعی مامان بشی 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشاالله عزیزم  میدونم واقعا سخته ولی به خاطر این ویروس یه مقدار فاصله بندازی بهتره هروز آمار ...

امیدی به طبیعی ندارم لیانا جون 

تو روند میکرو متوجه شدم که تخمکهام خیلی زود میرسند مثلا 10-11 سیکل تخمک آماده است ولی ضخامت اندومتر خیلی دیر بالا میره مثلا 20 سیکل و دقیقا به همین علت طبیعی باردار نمیشم 

امیدی به طبیعی ندارم لیانا جون  تو روند میکرو متوجه شدم که تخمکهام خیلی زود میرسند مثلا 10-11 ...

امیدت به خدا باشه دختر خوب 

نمیشه از اول سیکل قرص واسه ضخامت بخوری ؟ که نرمال بشه 

جنین اگه داری اونم انتقال بده شایدم شد

انشالله با دعای خیر شما و سایر دوستان 

خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا خیلیها مامان شدند به همه تبریک میگم برای ما هم دعا کنید 

انشالله با دعای خیر شما و سایر دوستان  خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا خیلیها مامان شدند به همه ...

ممنون

آره اصلا ناامید نشو،دوست من کلا ۵ تا جنین داشت بار اول سه تا انتقال داد منفی شد بار دوم دوقلو باردار شد،خودمم که بار دوم بسته ی ۴ تاییم سه تاش ازبین رفت یدونه انتقال دادن فقط

امیدت به خدا باشه دختر خوب  نمیشه از اول سیکل قرص واسه ضخامت بخوری ؟ که نرمال بشه

تا حالا هیچ دکتری همچین پیشنهادی نداده فکر نکنم بشه 

ولی دکتر خودم گفت علتش عمل میومکتومیه خونرسانی به رحم ضعیف شده 

تا حالا هیچ دکتری همچین پینشهادی نداده فکر نکنم بشه  ولی دکتر خودم گفت علتش عمل میومکتومیه خون ...

اخه منم این مشکل رو داشتم که از اول سیکل دکتر قرص داد بعد نرمال شد 

این عمل سختیه ؟ 

اخه منم این مشکل رو داشتم که از اول سیکل دکتر قرص داد بعد نرمال شد  این عمل سختیه ؟

میومکتومی؟ دو سال پیش عملم کردن یک فیبروم خیلی بزرگ بود که برش داشتند 

دکتر اصفجاه عملم کرد فرداشم که اومد مرخصم کنه گفت سه ماه دیگه میتونی بری تو سیکل میکرو رحمتم هیچ مشکلی نداره سه قلو هم نگه میداره 

ماه قبل هم رفتم سونوی دکتر نصر کلی تعریف که رحم وضعیتش عالیه! ولی هر دوبار انتقالم ضخامت 20 سیکل بزور به 7.5 رسیده  

چقدر ساده فکر میکردم راجع به باردار شدن!

میومکتومی؟ دو سال پیش عملم کردن یک فیبروم خیلی بزرگ بود که برش داشتند  دکتر اصفجاه عملم کرد فر ...

ای بابا 

خداروشکر رحمت عالیه عزیزم این ضخامت هم ایشالا که درست بشه 

تارا جون یه بار انتقال دادی مثبتی شدی اون موقع دارو دادن واسه ضخامت ؟ ضخامت خوب شد؟