2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم آزمایشگاه رفتین؟

همینطوری زنگ میزنم آزمایشگاه های مختلف قیمت میگیرم، اینجا رو آزمایشگاه دنا بهم گفت نباید بخورم ولی بقیه شون چیزی نگفتن، گیج شدم بخدا، این همه هزینه نکنم و استرس نکشم آخرشم شرایط آزمایش رعایت نکرده باشم

همینطوری زنگ میزنم آزمایشگاه های مختلف قیمت میگیرم، اینجا رو آزمایشگاه دنا بهم گفت نباید بخورم ولی ب ...

ببین تو این ازمایش سلول های جنین رو از خون مادر جدا می کنن

اسپرین و هپارین باعث می شه که این کار سخت تر انجام بشه

مثلا ممکنه بهتون بگن نتونستیم سلول های جنین رو جدا کنیم

و باید دوباره ازتون خون بگیریم

همینطوری زنگ میزنم آزمایشگاه های مختلف قیمت میگیرم، اینجا رو آزمایشگاه دنا بهم گفت نباید بخورم ولی ب ...

در ضمن یه سری ازمایشگاه ها خودشون انجام می دن یه سری می فرستن آلمان

اما الان با شرایط کرونا نمی دونم می فرستن خارج یا نه

ان تی نرمال بود ولی بتا خیلی بالا بود،،  اعصابم داغون شده آخه سندروم دان زیر ۱۰۰۰ نباید باشه بر ...

عزیزم اصل همون ان تی هست.آز خیلی وقتا اشتبا میشه.مگه سابقه تو خونواده دارین؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
هرچقدر هم اینترنت میگردم این آزمایشی که برام نوشته چیزی درموردش نیست، یا نوشتن امینو سنتز یا نوشته ی ...

من شنیدم اسمشو؛قبلا بچه ها در موردش زیاد حرف میزدن اسمش میومد ولی یادم نیس برا چی بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
کسی اینجا سل فری انجام داده که آسپرین و انوکسا هم استفاده کرده باشه؟؟؟

@**عروس_کوچولو**
انجام داده ولی نمیتونم تگش کنم!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
قربونت برم چشم عزیزم حتمن نگران نباش ایشالله خیر گلم انقباض رحمی چجوریه؟  من گاهی درد پریودی ...

عزیزم @تیاراتیام   جون رو راهنمایی میکنی لطفاً. در مورد سلفری چندتا پست بالاتر سوال کرده. نتونستم زیر پستش تگت کنم...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چطوری خوبی؟ چه خبر ؟ جنیناتو میاری تهران یا همون جا انتقال میدی؟

خوبم عزیزم، شما خوبی؟

نه همینجا انتقال میدم بیام تهران میخوام از اول شروع کنم

راستی من رفتم برای کارای انتقال همین هفته ی پیش، دکترم گفت فعلا ممنوعه دستورالعمل کشوری ام هست همه جا همینطوره، گفت فعلا ال دی بخور تا ببینیم چی میشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشأالله که جواب بگیری نیازی نباشه بیای  آره من هم رویان میرم هم مام ببینم کدوم بهتره ولی رویا ...

ممنون عزیزم، توکل به خدا

رویان فکر کنم زیادی شلوغ باشه دیگه هرچند الان همه ی مراکز تقریبا شلوغن😕

هرجا که میری امیدوارم ازش نتیجه بگیری فقط به منم خبر بده😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...