2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان تی نرمال بود ولی بتا خیلی بالا بود،،  اعصابم داغون شده آخه سندروم دان زیر ۱۰۰۰ نباید باشه بر ...

عزیزم نگران نباش مال خیلی ها اونطوری میشه خواهرشوهرم منم‌مثل تو بود و الان بچه اش سالمه و۳سالشه

۱۲ هفته و ۲ روز بود،  آزمایشگاه محلمون بود اینجا چندتا آزمایشگاهی که انجام میدن همشون نمونه ها ...

کاش مستقیم خود نیلو‌داده بودی، البته مهم‌نیست نگران نباش، سل فری میدی و بعدم میگی چرا بیخودی انقد به خودم استرس دادم مطمئن باش

نه فامیل نیستیم،  تو خانواده هامون هم کسی سندروم دان نداره،،،  خودمم ۳۴ ساله هستم،،،   ...

سلام گلم خوبی؟ اصلا نگران نباش ما هم خواهرم رو دخترش باردار بود دکتر همین آزمایشو براش نوشت زدن ممکن سندروم دان باشه بچتون. ولی آزمایشو که انجام داد دید خداروشکر سالمه. الانم به دنیا اومده ۴ماهشه هیچیش نیس

نه فامیل نیستیم،  تو خانواده هامون هم کسی سندروم دان نداره،،،  خودمم ۳۴ ساله هستم،،،   ...

نه والا منم نشنیدم، چون معمولاً در همچین مواقعی آمنیوسنتز میکنن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
برای شما هم T 21 مشکل داشت؟؟؟  بتاتون نرمال بود یا مشکل داشت؟؟؟؟

من آنومالی دادم مشکل داشتم که سل فری دادم 

ولی ان تی مشکل نداشتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اگه سل فری مشکل داشته باشه چکار میکنن؟؟؟  میگن سقط؟؟؟

تو رو خدا بهش فکرم نکن عزیزم اصلا 

سالمه سالمه نی نی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان جواب این ان تی رو میبینید 

تیارا جون یه راست برو نیلو جای دیگه نده 

ایشالا اندفعه مامان میشی احتیاج به تهران اومدن نداشته باشی  جدی؟؟ ایشالا خیره

الهی آمین، همینطور خودت مامان یه گل پسرم بشی😍

خدا کنه زودتر شروع به کار کنن فقط تابستون فرصت هست چون پاییز دوباره کرونا تشدید میشه😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

عزیزم واسه خواهرم ۱  به ۲۵۰ بود ، برای خیلیا اینطوری شده نگران نباش 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

@زینبی_بابا    

عزیزم نوشته فیبروکیستیک یعنی چی؟ تو نامه ای که هم نوشته برای دکترم گفته حداقل مصرف دارو توصیه میشه 

در مورد انتی تی پی او هم توضیح میدی ازمایش دام عددس 21 بود رنجشم زیر 8 نوشته منفی و بالای 8 مثبت تی اس اج و تی 3 و تی 4 هم تو رنج نرمال هستش

دختر گلا من ميخام جنين هامو ببرم مرکز مام زير نظر دکتر نصر برج چهار برام انتقال بده خواهش ميکنم کمک کنيد بنظرتون جنين هارو بخام ببرم مشکلي براشون پيش نمياد يکي کمک کنه دخترا 😫  

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
الهی آمین، همینطور خودت مامان یه گل پسرم بشی😍 خدا کنه زودتر شروع به کار کنن فقط تابستون فرصت هست چ ...

ابن سینا انتقال میده الانم اره خداگنه مثبت بشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود