2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
هفته دیگه نوبت دارم میرم ، بنظر شما چیه ؟

عزیزم من متخصص نیستم گلی حالا یهو یه احتمالی که به ذهنم رسیده میگم استرس میگیری، بعد میری دکتر میبینی اون نیست 

فقط بگم از بابت بچه خیالت راحت باشه

فقط تو این مدت نمک نخور و فعالیت داشته باش، نه جوری که خسته بشی ولی کارهای خونه جز موارد سنگین مثل جارو کردن رو انجام بده

اگر هم بتونی زودتر بری دکتر که چه بهتر 

سلام دوستان،  شما هم رفتید غربالگری اول دکتر داخل نسخه دفترچه برای سونو هفته بارداریتونو نوشته ...

برامن که ننوشته بودفکرکنم فقط همون صفحه رومهرکرده بود

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اصلا اشنباهه چرا هنوز فکر می کنین بچه بیاد درست میشه ترخدا این اشتباه قدیمیارو نکنین اصلااا اون ...

دقیقا موافقم، فقط باید رفت مشاوره، حتی بخشیدن بدون رفتن به مشاوره کار درستی نیست

متاسفانه این جور جا افتاده هر جا مرد خطا کرد حتما زنش کم گذاشته در صورتی که مرد هم اراده داره و باید خودش رو کنترل کنه و اگر زنش ضعفی داره تلاش کنه بر طرف بشه نه اینکه خیانت کنه

با مشاوره نرفتن و انداختن تقصیر ها به گردن خانم، فقط مردها پر رو میشن و جسارت ادامه خطا پیدا میکنن، و هر بار تو زندگی کمبود و یا مشکلی در خانمشون ببینن میرن سراغ خیانت

یا ساده ترینش وقتی ببینن تو بارداری نزدیکی ممنوع هست به این بهانه میرن خطا میکنن، انگار که اسیر غریزه جنسی هستن در صورتی که این جور نیست و آقایون هم کاملا اراده دارن مثل خانم ها در برابر این غریزه بالغانه عمل کنن و کنترلش کنن

اما وقتی مشاوره خوب آدم بره احتمال خطا رفتن مجدد آقا کم میشه و دیگه تا تقی به توقی خورد فکرای غلط نمیاد سراغش 

آخه زور داره و اشتباهه طرف خطا کرده حالا بیایی نازش هم بکشی و خودت رو مقصر بدونی

نمیگم خانم خونه هیچ تقصیری نداره ولی دلیل درستی نیست برای خیانت، 

اون وقت اگر برعکس فکر کنیم، پس زن هم اگر خطایی دید بره خیانت کنه و اگر مچش گرفته شد بگه شوهرم فلان جور بدده

منظورم اینه خیانت یه عمل زشته به همون اندازه که خیانت زن زشته، به همون اندازه هم خیانت مرد زشته و گناه و دلیلی نداره چون مثلا مرد میتونه 4 تا زن بگیره حالا اگر خیانت کرد اغماض کنیم

دوست عزیزم حتما یه مشاوره اساسی برید و نگو با بچه درست میشه، اتفاقا بچه داری اون قدری سخت هست که عاشق ترین زوج ها گاهی کم میارن و فقط علاقه و عشق قبلی کمک میکنه بهشون، اگر علاقه نباشه تمام زحمات سنگین بچه میفته گردن خانم و متاسفانه حضانت رو میدن به مرد 

عزیزم اینا رو نمیگم بری طلاق بگیری، میگم که اول موارد رو اصلاح کنین هر دو بعد که اوضاع خوب شد برید سراغ بچه

@bahari97    

سلام دوستان،  شما هم رفتید غربالگری اول دکتر داخل نسخه دفترچه برای سونو هفته بارداریتونو نوشته ...

نه گلم اینا انگار مشکل روانی دارن

واسه من فقط نوشته بود :*سونولوژیست محترم لطفا سونو گرافی nt_nb و حاملگی و طول سرویکس به عمل آید*

خانمها یک سوال دارم

من دیروز رفتم ابن سینا پیش دکتر انصاری و قرار شد ای وی اف را شروع کنیم

بهم دوفاسنون داده که از امروز بخورم. کسی بوده اینجوری باشه؟ علتش را می تونید

و اینکه من که رفتم تو اتاق تا ده دقیقه اصلا من را نگاه هم نکرد 🤯.یعنی اینقدر اصول ارتباط با بیمار را بلدن اینا.  می خوام بدونم بقیه دکترهای اونجا هم همینطوری ان؟

سلام به همگی❣ دلم خیلی خیلی براتون تنگ شده.  امیدوارم همگی مامان شده باشین یا نزدیکش باشین.... ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 😍😍😍😍من یادمه 

چه خوب میکنی گاهی سر میزنی، کلی روحیه میگیرن دوستان منتظر

خدا دخترت رو برات حفظ کنه

بچه ها جنین گرید a شانس موفقیتش بیشتره؟و برا ما ک سالمیم و مشکلی نداریم ممکنه جنینا گریدa بشن؟ و این ...

عزیزم بالا بودن حاملگی با جنین گرید آ فقط از لحاظ آماری هست وگرنه مامان با گرید سی هم داشتیم 

با گرید بی که دیگه یه عالمه مامان داشتیم

واسه تعداد هم عزیزم دست من و شما نیست، جنین شناس تشخیص میده چند تا انتقال بدن تا موفقیت برا بالا و اجتناب بارداری چند قلویی بیاد پایین 

زیاد بودن تعداد جنین ها هم تضمین کننده مثبت شدن نیسن گلم 

دوستان از غروب حالت ها و علائم پریودی امده سراغم ممکنه دیگه واقعا نگرفته باشه

عزیزم منم هییییییییییچی علائم نداشتم جز روزهای نزدیک آزمایش که حس پریودی اومده بود سراغم و تمام علائم پریود یکی یکی میومدن، توکل به خدا ان شاء الله مامان شدی

منم‌۲۹‌سالم‌هس.یه‌پسر۱۲ساله‌دارم..۴سال‌‌‌‌‌هس‌دنبال‌دواودرمونم..چون‌پسرموباداروباردارشدم ازاول‌‌رفت ...

عزیزم شرایطت عاااااااااالیه، ان شاء الله حتما مامان میشی دوباره به زودی

نه گلم اینا انگار مشکل روانی دارن واسه من فقط نوشته بود :*سونولوژیست محترم لطفا سونو گرافی nt_nb و ...

واقعا روانین انقدر آدم زن باردارو اذیت نمیکنه که،،  همسرمم بیشتر برای همین قاطی کرده میگه چرا کوتاه اومدی خب وقتی طرف نسخه رو قبول نمیکنه چکار کنم،  میگفت مهر و امضا پشت نسخه رو برای بیمه میخوان وگرنه بیمه برگشت میزنه خب بهش بگم تو دروغ میگی چی بگم وقتی قبول نمیکنه و وجدان نداره