2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045351 بازدید | 684460 پست
پ دقیقا مث همیم ۸ تا جنین عالیه که خداروشکر ایشالا ک برا بار دوم مامان میشی😍

انشالله..‌‌هرچی‌خدابخاد

این‌دیگ‌آخرین‌راهمه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم حتما برو دکتر چک بشی تا خیالت راحت بشه  ان شاالله که چیزی نیست ولی باید بررسی کنن

هفته دیگه نوبت دارم میرم ، بنظر شما چیه ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بخدا هرکاری بگی کردم براش حتی بیشتر از هر زن دیگه ای خیلی بیش از حد بهش بها دادم و محبت کردم بهت ...

نه نمیگم ببخش.. ببین عزیزم حتما یه حسی بهش داری که الان با اینکه پیشت نمیاد ولی نمیری درسته؟ پس حالا که واقعا دوسش داری سعی کن زندگیتو نگه داری ببخشید اینو میگم ولی تا ابد که پدر مادرش زنده نیستن که. اول و آخر تو میمونی براش. پس اگه واقعا میخوای بهش بگی پس پا بذار رو غرورت هرجور شده بهش بگو بیاد بالا کارش داری اصلا بگوش یه اتفاق بد افتاده بیا بالا کارت دارم. که بتونی باهاش بحرفی هرچی تو دلت هست بهش بگی. اینجور که همش پیش مادرش باشه نمیشه. وقتی یه ماه ببینه که تو هیج عکس العملی نشون نمیدی خیلی بیخیال میشه و عادت میکنه

وای اصلا اشنباهه چرا هنوز فکر می کنین بچه بیاد درست میشه ترخدا این اشتباه قدیمیارو نکنین اصلااا اون ...

من اینو بهش گفته که احساس گناه نکنه از کاری که کرده و رفته دنبال بچه... و به نظر من کسی که یک ماهه شوهرش نیست و بازم روی این زندگی مونده پس نمیخواد ازش جداشه و دوسش داره.پس یه بچه بیاره که خودشم سرگرم بشه

من اینو بهش گفته که احساس گناه نکنه از کاری که کرده و رفته دنبال بچه... و به نظر من کسی که یک ماهه ش ...

نه من مخالف حرف شمام تا موقعی که بحث خیانت هست و احاگساس ارامش نداره پس اشتباههههه بخدااا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه من مخالف حرف شمام تا موقعی که بحث خیانت هست و احاگساس ارامش نداره پس اشتباههههه بخدااا

من نگفتم حالا همین الان بیاره..من اولین پیشنهادم بهش این بود پیش یه مشاور بره. این حرفم واسه این زدم که میگفت اشتباه کردم گفتمش نه همه ما حق مادر شدن رو داریم

دوستان از غروب حالت ها و علائم پریودی امده سراغم ممکنه دیگه واقعا نگرفته باشه

وقتی داری دارومیخوری که پری نمیشی.این حالتاهم اصلانمیشه گفت قطعا برای پریوده یا بارداری.بذار همون روزآزمایشت همه چی معلوم میشه. ایشالا بارداری.

سلام به همگی❣ دلم خیلی خیلی براتون تنگ شده. 

امیدوارم همگی مامان شده باشین یا نزدیکش باشین....

البته نمیدونم کسی منو یادش مونده یا نه🤗🙄🤗🙄

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام دوستان،  شما هم رفتید غربالگری اول دکتر داخل نسخه دفترچه برای سونو هفته بارداریتونو نوشته بود؟  امروز رفتم سونو از نسخه ایراد گرفته میگه دکتر حتما باید هفته رو مینوشته و اینکه برای بیمه حتما باید پشت برگه نسخه مهر و امضا بزنه،،،  امروز هم دکترم نیستش که برم پیشش، یعنی من و همسرم با التماس امروزو مرخصی گرفتیم که الکی هدر رفت خیلی اعصابم خرده. همسرمم دیگه بهش مرخصی نمیدن کلی عصبانی شده و سرمن خالی کرده،،  واقعا مگه نباید خود دکترا بدونن اینارو،،  الان موندم چطور برم پیش دکتر چطور دوباره برم سونو