2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
واقعا راست میگی خواهری تو رو خدا الان زایمان کردی یا بارداری دوقلو بود یا تک قل

الان باردارم،  دوتا جنین انتقال دادم ولی یکیش گرفت و یک قلو هست،،  چند تا از دوستان اینجا به فاصله یکی دوروز زودتر یا دیرتر از من انتقال داده بودن همگی بی بی چکشون مثبت شده بود منم مقاومتمو از دست دادم روز ۱۴ بی بی گذاشتم که منفی شدش هیچ علائمی هم نداشتم چون دومین بارمم بود کلا داغون شدم ولی به همسرمم نگفتم روز ۱۶ رفتم ازمایش دیدم مثبت شدش واقعا بنظرم خودم معجزه بودش،،   از ته دل دعا میکنم که برای شما هم مثل خودم ازمایشتون مثبت بشه عزیزم

بچه ها من خیلی خیلی دلم روشنه ک با اولین انتقال دوقلو باردار میشم🥰😍

منم😂😂

باخودم‌خیال‌بافی‌میکنم..

دوست‌خوبم‌انشالله‌مصلحت‌خدابا‌خاسته‌ی‌‌‌دلت‌یکی‌بشه

دوتانی‌نی‌خوشگل‌بزاره‌تودلت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیمارستان اریا اهواز بیمار دکتر مرمضی هستم جنینا موقع فریز ۴ روزه بودن سه شنبه باید برم آزمایش بدم ن ...

عزیزم‌‌من‌براعمل‌هیسترو‌رفته‌بودم‌کلنیک‌سارا‌

ینفربراباردوم‌عمل‌پانچرداشت‌..میگف‌بچه‌اولم‌میکرو‌کرده‌بودم

روز۱۴‌انتقال‌بی‌بی‌چک‌انداختم‌نشون‌نداد..‌اماآزمایشش‌مثبت

شده‌بوده‌وبارداربوده..ناامیدنشو

به‌این‌بی‌بی‌چک‌هازیاداعتمادنکن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام زینب جان ببخشید منم اندومتریوز دارم دکترم پیشنهاد ای وی اف دادن اما موندم ایا با وجود کیست جواب ...

سلام عزیزم به سلامتی 

امیدوارم اولین بار مامان بشی گلم

عزیزم منم اندو داشتم و کیست 4 سانتی آندومتریوما در تخمدان چپ، با توجه به نرمال بودن تومور مارکر هام دکترم گفت هیچ کار خاصی نیاز نیست و روند معمولی پانکچر و انتقال رو داشتم و دفعه اول هم مامان شدم

فعالیت هم داشتم، اون دو هفته انتقال هم سر کار رفتم کامل و عین آدم معمولی بودم

تغذیه هم همه چی خوردم و چون تبع سرد داشتم بیشتر گرمی خوردم ولی تعادل رو رعایت کردم

کلا گلم بهترین کار برای مثبت شدن رعایت تعادل هست و دوری از افراط و تفریط و توصیه های بدون پایه و اساس، مثلا این که میگن شیر سویا تو مثبت شدن تاثیر داره یا اینکه میگن نشاسته بخورید و... اینا اصلا به صلاح نیست، حتی برعکس گاهی اوقات که لووتیروکسین داره مصرف میشه، با اثر این داروی تیروئیدی تداخل ایجاد میکنه

و... 

هر بار انتقال اگ جنین فریز باشه چقد هزینه میشه؟

توبیمارستان‌پیامبران‌به‌من‌گفتن‌۱۷۰۰تا۲تومن‌هزینه‌انتقال‌

عزیزم‌‌من‌براعمل‌هیسترو‌رفته‌بودم‌کلنیک‌سارا‌ ینفربراباردوم‌عمل‌پانچرداشت‌..میگف‌بچه‌اولم‌میکرو‌کرد ...

ممنون از دلداریت خواهری ان شالله با دعای شما دوستان منم نتیجه بگیرم

واقعا سخته فقط ماها میتونیم همو درک کنیم من یه پسر ۹ ساله دارم ک اونم پیش دکتر اشرف معینی با دارو با ...

منم‌۲۹‌سالم‌هس.یه‌پسر۱۲ساله‌دارم..۴سال‌‌‌‌‌هس‌دنبال‌دواودرمونم..چون‌پسرموباداروباردارشدم

ازاول‌‌رفتم‌دکتر‌امابادارونشد..بعدش‌۴بارآیوآی‌کردم‌بازم‌نشد

درصورتی‌که‌همچی‌عالی‌بود..دیگه‌اقدام‌کردم‌برامیکرو

تخمک‌هام‌هم‌زیادنشد..از۱۰تاتخمک‌۸تاجنین‌شد..

یدونه‌ازتخمدان‌هام‌اصلا‌به‌داروجواب‌نداده‌بود..

خلاصه‌نمیدونم‌مصلحت‌خدا‌درچی‌هس..‌

ممنون از دلداریت خواهری ان شالله با دعای شما دوستان منم نتیجه بگیرم

انشالله

ان شالله خدا دل منو هم شاد کنه بحق کریم اهل بیت اقا امام حسن 

الهی‌آمین..

خداوند‌ارحمن‌راحمین

حتمابه‌ماهارحم‌میکنه

اصلاااااا به هیچ عنوان اگه شوهرتو دوس داری مهریتو نبخش چون تنها صلاح ما زنا یا بچه س یا مهریه. بهش ز ...

نه نمیگم ولی بهم شک کرده چون دخترره رو بلاک کرد بعدم بهشون گفته بود کی اجیرتون کرده 

گفته بود سلام منو بهش برسون بگو با من دشمنی نکن

خوب معلومه من پیگیر این قضیه میشم نه غریبه ها که

خیر نبینن الهی نگا چقدر زجرت دارن میدن مشخصه اینکارو میکنن که تو بری...مشخصه که تمایل به جدایی داره ...

منو باش که فکر میکردم بچه دار نشم زندگیم از هم میپاشه

نگو حکمتی بوده که بچه دار نمیشدیم

کلی سختی کشیدم رفتم دنبالivf 

کلی خرج کردم

بدنمو داغون کردم

اخرشم اینجوری زندگیم خراب شد

خدا لعنتشون کنه الهی