2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
من که هنوز این تهوع شدید را الان که 14 هفته هستم هم دارم، دیگه نا امید شدم برای بهتر شدن، فک کنم تا ...

اره دیگه منم شنیدم بعضی ها تا اخرش حالشون بد میمونه بعضی ها هم چند ماهه تموم میشه، همش میگم نکنه برای منم تا اخرش همینطوری بمونه، بازم اگه خونه بودم خوب بود تو این گرما میرم سرکار کاملا دارم بال بال میزنم از این حال بدم،،  شما هم آن شالله بزودی این تهوعتون برطرف بشه و ادامه دار نباشه واقعا سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما قرص دمیترون نمیخورین؟

دکتر برام نوشته هر ۱۲ ساعت، چند تا خوردم هیچ تاثیری نداشته دیگه نخوردم،  من خیلی از توصیه های دیگه رو هم انجام دادم مثل خوردن چوب شور یا نون خشک و...  ولی تاثیری ندارن کلا تهوع با منه مخصوصا شبها

ممنونم ان شاء الله...به من گفتن فقط هلال احمر داره اونجا هم اسمم رو نوشت که اگه اومد برام زنگ بزنه ک ...

نه به منم گفتن هلال احمر ولی من دیر دنبالش رفته بودم دیگه رفتم یه داروخونه کارمو راه انداختن ، اینا رو واسه خاموش کردن تخمدانها میدن ، یجور یائسگی موقت میاره ،حالا دقیقشو زینبی جان توضیح داد یادم نیست ولی بنظرم امپول خوبیه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دکتر برام نوشته هر ۱۲ ساعت، چند تا خوردم هیچ تاثیری نداشته دیگه نخوردم،  من خیلی از توصیه های د ...

الهی عزیزم سرکارم میری خیلی سخته ، من یه دونه میخورم تا دو روز شارژم ، قرص ب ۶ رو امتحان کردین ؟ زنداداشم با این قرص خوب شد ،منم شبها خیلی بیشتر میشه سعی کردم از غروب به بعد حجم غذامو کم کنم بجاش میوه خشک و بستنی میخورم خیلی سرحال میشم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
هنوزم پریود نشدم فقط مریضی نگرفته باشم در کل خوب شد که نشد بعد کلی تلاش بر بچه دار شدن به خدا گف ...

وای بهاری جون الان دیدم خیلی نتراحت شدم مطمئنی؟؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود