2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
سلام دوستان خوبین؟ کسی مثل من بلا تکلیف هست چند روز پیش برای انتقال جنین مراجعه کردم گفتن کلا انتقا ...

سلام‌عزیزم

میشه‌‌بپرسم‌کدوم‌مرکز‌انجام‌میدی؟

منم‌میخاستم‌‌این‌ماه‌انتقال‌بدم‌..گفتن‌نمیشه‌اول‌بایدآزمایش

کورنابدم..

عزیزم‌‌براخداهیچ‌چیزی‌غیرممکن‌نیس..‌‌یدونه‌ازکابری‌هابود‌توتاپیک‌لاپاروسکوپی‌بود‌فک‌کنم‌..آندومتریوز‌داشت‌..یدونه‌جنین‌هم‌داشت‌.بعدلاپراانتقال‌داده‌بود..باردارشده‌بود..‌.اگه‌خدابخاد‌همه‌چی‌میشه‌..انشالله‌اون‌یدونه‌جنین

برات‌میگیره‌به‌حق‌این‌روزعزیز...🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جریان چیه اینجا چکار میکنن 

بگییییین ترو خدا🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

خسرو و سیروان مامانی ایشالله به سلامتی بغل بگیرمتون😍😍😍
سلام عزیزم میکرولین برام نوشت 

هم خانواده دیفرلاینه به نظرم..به شما برای امادگی انتقال داد؟امپول رو گرفتید؟

به من داد تا بقایای جنین دفع بشه..

گفت هفدهمین قرص ال دی رو خوردی روزش برو امپول بزن..جمعه میشه ۱۷ روز ولی پیدا نکردم..

کوثر جون خوبی؟ تیروئیدت تنظیم شد؟ چه جوری قرص میخوری؟؟

سلام مرسی والله تقریبابیست روزی میشه قرص میخورم روزای فرد 2تا روزهای زوج یکی 

ازمایشم رو دوباره تکرار کردم فعلا جوابش حاضر نشده 

سلام مرسی والله تقریبابیست روزی میشه قرص میخورم روزای فرد 2تا روزهای زوج یکی  ازمایشم رو دوبار ...

ان شاء الله نرمال بشه ازمایشت...چقدر زیاده دوز داروت؟؟دکتر غدد رفتی یا زنان؟

من هم تیروئیدم ۱۳ بود  گفت روزی یک عدد به جز پنج شنبه و جمعه..البته دکتر زنان داد پیش غدد نرفتم..البته جنینم که از دست رفت فعلا دارم طبق همون دستور قرص میخورم اخر هفته باید برم ازمایش..

رها جون خوبی؟ سر حالی؟ دلم تنگ شد برای گروه.. البته هر از چند گاه میومدم سر میزدم ولی حالم مساعد نب ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ بخدا اگه لایق باشم همش سر نماز یادت هستم ، الهی که بحق امام حسن خیلی زود دلت شاد بشه ،منم خوبم خداروشکر ولی پر از استرس ، الان چی کار میکنی ؟ دوباره رفتی تو سیکل ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
هم خانواده دیفرلاینه به نظرم..به شما برای امادگی انتقال داد؟امپول رو گرفتید؟ به من داد تا بقایای جن ...

اره از اون خانوادس 

اره داشت ولی چون خواهر شوهرم خونمونه نخواستم ببینه فعلا نخریدم چون یخچالیه ولی داشتن 

بله برای انتقالم گفت ۲۱ قاعددگییم نصفشو بزنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره عزیزم.شاید یک هفته بعدش خفیفش بود، و بعد از مدتی تموم شد. من تهوعم جوری بود ک میتونستم چیزی بخو ...

منم بالا نمیارم ولی تهوع شدید دارم همراه با ضعف،،  خداکنه برای منم بعد از این سه ماه مثل شما تموم بشه، حس بدیه با تهوع شدید مجبور باشی غذا بخوری تا ضعف نکنی

سلام دوستانی که غربالگری اول رفتن بهشون جنسیت رو هم گفتن؟؟

سلام. من زود رفته بودم بهم نگفت. طبق پریود ۱۱ هفته و ۲ روز بودم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم بالا نمیارم ولی تهوع شدید دارم همراه با ضعف،،  خداکنه برای منم بعد از این سه ماه مثل شما تم ...

من که هنوز این تهوع شدید را الان که 14 هفته هستم هم دارم، دیگه نا امید شدم برای بهتر شدن، فک کنم تا 9 ماه همرام باشه، خیلی روزای سختی هست