2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
از وقتی که پانکچر کردم ۴ماهه منظم  بود ماه پیش امپول واریوپپتیل زدم این ماه هم کپسول فرتیل سی ا ...

واریوپپتیل تاخیر میاره من دو تا زدم ۳/۵ماه نشدم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اگه سختتون نیس میشه ازمایشهاتونو بذارین؟ قبلش باید وقت بگیرم من حدود 20 روز دیگه میخوام برم ازمایش ب ...

نه همون روز بری انجام میدن سازمان انتقال خون البته تلفتی از سر باز میکنن میگن آزمایش نمیگیریم باید حضوری بری

بعدم این برای زمان قبل کروناست الان نمیدونم میگیرن یا نه آزمایشای من ۸تا فاکتور ارزونش بود و عموما انعقادی بودن فاکتوراش خیلی زیادن الان آزمایشمو ندارم پیدا کنم میزارم 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزم پریود نشدم فقط مریضی نگرفته باشم در کل خوب شد که نشد بعد کلی تلاش بر بچه دار شدن به خدا گف ...

خدا خودش کمکتون کنه چه جور فهمیدی در چه حد بود البته اگه نااحت نمشی جواب بده 

ببین عزیزم نمیشه بگی ذخیره بالا خوبه و بهتر از ذخیره پایین هست، چون ذخیره بالا هم باعث ناباروری میشه ...

قربونت برم عزیز دلم همین که لطف کردی و مسئله رو برام توضیح دادی و اطلاعاتت رو در اختیار گذاشتی بی اندازه ممنونم .

سلام خانم ها.یه سوال داشتم.من اخرین پریودم ۱۳ مهر ۹۸بود و تاریخ انتقال جنینم ۳۰مهر ۹۸بود.میتونید حسا ...

عزیزم من از دکتر پرسیدم گفت در مورد ivf هم ، بارداری از اولین روز آخرین پریود محاسبه میشه .

شما ۲۱ تیر ۴۰ هفته تمام هستین . بر اساس صلاحدید پزشکتون میتونین جلوتر زایمان سزارین داشته باشین. امیدوارم در پناه خدا باشید

من یه سوالی داشتم، (بقیه خانوما هم اگه اطلاعاتی دارن یا موردی دیدن، لطفا بگن)،

یه جا خوندم، شما بچه دومتونو طبیعی باردار شدین، می‌شه بدونم مشکلِ باروری چی بود که اولیو میکرو کردین؟ من مشکلِ اصلی از شوهرم بود، تعداد و مورفولوژی، میکرو کردم و خدارو شکر، همون بارِ اول گرفت و الان تازه زایمان کردم، 

چن بار شنیدم که بعد از میکرو و زایمان،... احتمالِ بارداریِ طبیعی هست،...به نظرم، واسه کسایی باید باشه که مشکلِ اصلی از طرفِ خانوم باشه، شما که مدیر گروهی، همچین موردی دیدین که کسی با مشکلِ اسپرم، تعداد در حدِ ۹ میلیون(با دارو)، مورفو یه درصد،میکرو کنه و بعدِ زایمان، طبیعی باردار شه؟  من با اینکه پوستم کندهشده ۲ ماه،دست تنها،با نوزادِ بیخاب و گریون، خیلی دوست دارم که باز حالا حامله شم! می‌خواستم ببینم شده همچین چیزی؟(من پریودم شروع شده)

سهیلا جون خودت مصرف کردی؟ چرا بهتون داده؟ مشکل ایمنی داشتی؟ ivfکردی؟ اگر امکانش هست یه کوچولو بگو او ...

سلام

بخاطر مشکل ایمنی میدن...حالا چه آی وی اف کرده باشی چه طبیعی باردارشده باشی....اگه مشکل ایمنی داشته باشی میدن......اکثرا تاهفته36بارداری مصرف میشه مگر اینکه دکترا تصمیم دیگه ای بگیره.کنارش حتماقرص کلسیم بخور.کلاتوبارداری وشیردهی کلسیم رحذف نکن.

پردنیزولون،ایمنی بدن ر پایین می‌کشه تا بدنت جنین ر دفع نکنه.

سرم آی وی آی جی،ایمنی بدنت ر تنظیم میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
وای خوشبحالت من تازه از فردا شب ال دی باید بخورم گفت ۲۱ قاعدگیتم آمپول بزن  من همیشه بعد تموم ...

مامان ماهک چه امپولی باید بزنید؟؟ به من امپول داد برای روز ۱۷ که قرص ال دی میخورم "دیفرلین۳/۷۵" اصلا پیدا نکردم حتی مشابه ش رو...

اره واقعا... حتی درک اطرافیان نمیرسه که وقتی ما هستیم انقدر دور بچه ی طرف نباشن و قربون صدقه ش نرن.. ...

فاطمه جون حساس نشو...هر کسی زندگی خودشون رو دارن و مطمئن باش قصدی هم ندارند..

حالا من برعکسم خودم بچه میبینم اینقدر بغلش میکنم و ابراز احساسات میکنم که از نگاه ترحم امیز اطرافیان میفهمم اغراق کرد😁