2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
انشاالله که موفق باشی. تعیین جنسیتش ۱۰۰٪ هست ولی اینکه دوقلو بشه اصلاً معلوم نیست. برای من ۳ تا جنین ...

عزیزم جنسیتم همیشه 100 درصد نیست چون اول باید جنین با جنس مطلوب تشکیل بشه.... 

من خیلیا رو دیدم جنین تشکیل شده ولی همه جنینا جنس مخالف بودن..... 

یعنی مثلا دختر میخواسته همه پسر بودن یا برعکس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از کجا طبعش رو بغهمم؟

والا یا میتونی در مورد طبعهای مختلف تحقیق کنی با یه ویزیت بری طب سنتی فقط برا تشخیص طبعتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جنسیتم همیشه 100 درصد نیست چون اول باید جنین با جنس مطلوب تشکیل بشه....  من خیلیا رو دید ...

اون که بله.

فکر‌ کنم منظورم رو بد رسوندم. اگر باردار بشن با جنینی که اتقال دادن ۱۰۰٪ جنسیتی هست که میخوان، منظورم این بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
از کجا طبعش رو بغهمم؟

والا یا میتونی در مورد طبعهای مختلف تحقیق کنی یا یه ویزیت بری طب سنتی فقط برا تشخیص طبعتون.... 

ما هر دو کارو انجام دادیم.... 

صفحه 10 فکر کنم یه سری اطلاعات گذاشتم یا صفحه 7....

ده صفحه اول به سری اطلاعات هست شاید به دردتون بخوره.... 

درسته فرمتش رو به هم ریخته بروزرسانی نی نی سایت اما خوب حوصله کنین بخونین بد نیست.... 

آزمایشا رو انجام ندادم، داروهامم از هفته ۱۲ قطع شد کامل  فقط یه دکتر گفت دوباره از هفته ۲۸ انو ...

عزیزم ببین حالا دارو رو انشالله یه دکتری پیدا میکنی که دلت بهش قرص باشه.... 

اما کلا چند تا توصیه دارم برات..... 

مایعات زیاد بخور.... 

روزی حداقل 2-3 لیتر آب... 

تحرک داشته باش.... 

سالسیلات (آسپرین طبیعی) داری که به طبعت سازگار باشه بخور.... 

انشالله خود اینام کمکت میکنن که خونرسانی اوکی باشه.... 

اون که بله. فکر‌ کنم منظورم رو بد رسوندم. اگر باردار بشن با جنینی که اتقال دادن ۱۰۰٪ جنسیتی هست که ...

بله درسته منتها چون در کل این پروسه سختی‌هایی داره من شخصا برا کسی که مشکلی نداره هیچ وقت توصیه نمیکنم.... 

شکر خدا شما همون بار اول جواب گرفتین....

بله درسته منتها چون در کل این پروسه سختی‌هایی داره من شخصا برا کسی که مشکلی نداره هیچ وقت توصیه نمیک ...

نه عزیزم منم دو بار تخمک کشی شدم و انتقال چهارم نتیجه گرفتم و کاملاً با شما موافقم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
البته با پول داروها و سونوها و ویزیت برای منم هشت تومن شدش،  بیمه تکمیلی من پول سونو و مخصوصا د ...

آها نه واسه من بغیر پول داروها شد 8 ملیون پول داروها جدا بود که کلا بیممونم تموم شده بود آزاد حساب شد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دیروز فقط زدم روز ۳۲ پریودیم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد دیگه نزدم امروز میشه روز ۳۳ پریودیم ...

انشالله که خیره و مامان یه نی نی تپل شدی🤲🤲 آزمایش دادی خبرمون کن خوشحالتر بشیم❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
[QUOTE=135711920]سلام عزیزم خیلی ممنونم آن شالله به زودی زود شما خبر بارداریتونو بهمون میگید،،   ...

سلامت باشی عزیزم، ان شالله شما و تمامی دوستان بزودی حاجت روا بشید،  قابل باشم همیشه دعاگو هستم