2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مامانای موفق بیان روحیه بدن

عزیزم ببین چنین اگه سالم باشه و بدن پذیرشش رو داشته باشه به نظر من یه روزه و چند روزه خیلی فرق نداره.... 

هر کدوم یه حسنی دارن....

شما فقط خودتو مادر بدون پشت بندش همه چی یواش یواش حل میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام رفقا خوبین؟  کدوماتون پردنیزولون خوردین برا انتقال؟

من داشتم عزیزم.... 

البته سال 94.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کیا تو ivf بارداری پوچ داشتین؟ من دو دفعه انتقال جنین داشتم که منفی شده، دفعه ی سوم که رفتم ا ...

نه عزیزم ربطی نداره.... 

من خودم تو بارداری اولم از 45 روز قبل انتقال روزی دو تا پرد داشتم تا هفته 17 بارداری.... 

خوب حتما نیاز بوده که دکترت تجویز کرده.... 

اتفاقا منم کم کاری تیروئید دارم😔 حرفت کاملا درسته ولی من میکرو نکردم فقط آی وی اف کردن برام..واقعا ...

عزیزم فرق زیادی بین میکرو و آی وی آب نیست.... 

پس حواست باشه به سری چیزا رو رعایت کنی.... 

قرص تیروئدت رو ناشتا که خوردی سعی کن 4 ساعت با خوردن کلسیم و گردو فاصله داشته باشه اگه اشتباه نکنم تاثیرش رو کم میکنه.... 

شیرینی‌جات سعی کن نخوری.... 

کلا خانواده کلم رو نخور.... 

کلم، شلغم و.... 

سویا برات خوب نیست.... 

بادوم زمینی خوب نیست.... 

عهههه پس گرمی زیاد اصلا خوب نیست😲 وای چه اشتباهی کردم من

ببین از این ور بوم نباید افتاد.... 

گفتیم برای آقایونی که طبعشون گرمه زیاد خوب نیست..... 

ممکنه یکی طبعش سرد باشه و خوردن گرمی براش خوب باشه.... 

سلام به همگی من رفتم امروز دکتر و گفتم میشه ال دی نخورم گفت میشه فقط باید دو هفته یه امپول بزنی تو ب ...

عزیزم کار همون دو هفته آمپول با یه تک تزریق 21 سیکلت که گفته تقریبا یکیه.... 

احتمالا سیکل بلند براتون در نظر گرفته.... 

البته اگه حدسم درست باشه.... 

آمپول دکاپیایل با واریوپیتیل یا همچین چیزی بود؟ 

سلام خانوما دکتر بهم گفت آنتی بادی نداری باید واکسن بزنی چه واکسنی باید بزنم؟

عزیزم بستگی داره کدوم آنتی بادی رو نداری.... 

من خودم هگاتیت رو نداشتم زدم.... 

ممکنه برا شما سرخچه یا چیز دیگه ای باشه.... 

ازمایشتو بذاری بهتر میشه کمک کرد! 

به منم اینبار یه امپول دادن ،یه ماه ال دی خوردم و بنظرم همون بیست سیکل این امپولو زدم ، که از زینبی ...

بله زولادکس هم همون کارو میکنه.... 

آمپول گرونیم باید باشه... 

اون زمان سال 94 آزادش 250 بود اگه اشتباه نکنم.... 

درست نتونستم بخونم نوشته آمپول میکرو رلین 

عزیزم همون یه جورایی معادل زولادکسه.... 

سیکلتون بلنده اگه اشتباه نکنم.... 

انشالله که به زودی مامان میشین همه اینا یادتون میره.... 

عزیزم کار همون دو هفته آمپول با یه تک تزریق 21 سیکلت که گفته تقریبا یکیه....  احتمالا سیکل بلن ...

ممنون از جوابتون نه آمپول میکرولین بود 

نمی دونم چرا هر دفعه سیکل بلند در نظر میگیره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخ راست میگه سیکلش سخت بود بااینکه کوتاه بود.من هرروزصبح که داشتم میرفتم سرکار اول صبح خودم یه آمپول ...

عزیزم سیکل بلند تک تزریق داریم.... 

هر روز سینافکت صبحام میزدی اونم هست.... 

کارشون یکیه.... 

بچه ها جون چقد بدین 😈 هیچ کدوم پردنیزولون استفاده نکردین تو بارداری؟ 😊😊

منم؟؟؟؟؟ 

اینجا همه گلنننننن.... 

نه نداد فقط eوd داد که قبلا نداده حتما یادم باشه می پرسم

بله عزیزم دکتر منم وقتی پردنیزولون رو تجویز کرد کنارش قرض کلسیم شروع کرد.... 

راستی نمک غذاتم کم کن.... 

مایعات زیاد بخور....