2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم با اولین انتقال مثبت شدین؟؟ چندتا پسر و چندتا دختر تشکیل شد ؟؟

سلام جانم، بله با انتقال اول خدارو شکر مثبت شدم، از 12 جنین 5 تا جنین سالم بودن که شد 2 تا پسر که انتقال دادم و 3 تا دختر که فریز کردن

اره منم اشتباه کردم گرید جنینات چی بود  منم اندفعه دوتاشو انتقال میدم بعد انتقال کار خاصی کردی ...

قبل از انتقال که پیاده روی و ورزش و رعایت تغذیه داشتم، بعد از انتقال هم فقط 3 روز اول استراحت کردم، کار خاصی نه انجام ندادم، زندگی روزمرمو داشتم، گرید جنینا هم a و بودن، ان شاالله شما هم این دفع مثبتی و جنینا محکم به دل مامانشون میچسبن🙏😍

عزیزم.خوبی گل پسری خوبه؟غربال اول رفتی؟

سلام نفسی جان، ممنون عزیزم، آره غربال اول رفتم گفت خدارو شکر همه چی خوب هست، دکتر دیگه آنوکسا و آسپرین را قطع کرد گفت فقط شبی یه دونه شیاف فعلا داشته باش، ان شاالله خدا گل پسرت را حفظ کنه عزیزم🙏🙏😘

سلام عزیزم، گلم من بهمن زایمان نکردم گلی مزایا و معایب روش ها رو تا اونجا که میدونم میگم  مزا ...

ممنون که جواب دادی عزیرم پس شما سردرد نگرفتی ؟ اخه من شنیدم ۱۶ ساعت نباید سر تکون داده بشه که اگر اینطور باشه چطور به بچه شیر بدیم  کلا شما راضی بودی از بی حسی ؟ 

سلام نفسی جان، ممنون عزیزم، آره غربال اول رفتم گفت خدارو شکر همه چی خوب هست، دکتر دیگه آنوکسا و آسپر ...

خداروشکر عزیزمِِ انشاءالله مابقی بارداریت هم.ب خوبی خوشی بگذرونی🌼❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستانی که ivf کردن امپول هپارین یا انوکسا رو تا چند ماهگی ادامه دادن و یا قرص اسپیرین ؟ 🙏❤️

عزیزم برای من آسپرین و آنوکسا را طبق سونو سلامت و آزمایشاتم تو 12 هفته دکترم قطع کرد

عزیزم برای من آسپرین و آنوکسا را طبق سونو سلامت و آزمایشاتم تو 12 هفته دکترم قطع کرد

عزیزم چه ازمایشی دوباره دادین میدونین ؟ من فقط سونو هام رو دادم و سل. فری که همه چیز نرمال بود ولی همچنان قطع نکرده 

قبل از انتقال که پیاده روی و ورزش و رعایت تغذیه داشتم، بعد از انتقال هم فقط 3 روز اول استراحت کردم، ...

قوربونت عزیزمممم ماله من یکی aو یکی ab هست خداکنه بشه اندفعه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود