2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دکترمن‌براشروع‌سیکل‌میکرو‌نوشته‌بود ولی‌من‌نرسیدم‌انجام‌بدم..دکترم‌میگف‌اگه‌خدایی‌نکرده کیستی‌چیزی ...

ااا حتما قبلش سونو کن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم من فک میکردم جنینی که تعیین جنسیت بشه رو دیگه برنمیگردونن فریز ...برای من قراره قبل از ان ...

ماله من و قبل فریز تعیین جنسیت کردن بعد فریز کردن 

نمی دونم ولی اندفعه می خوام دوتا انتقال بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماله من و قبل فریز تعیین جنسیت کردن بعد فریز کردن  نمی دونم ولی اندفعه می خوام دوتا انتقال بدم

من هرچی اصرار کردم انجام ندادن گفتن کیفیت جنین میاد پایین اخه معلوم نیس که من برم سیکل انتقال ووقتی آماده انتقال بودم بگن جنینا اونی نیس که میخوام 😣😣😣ایشالا برای شما مثبت میشه ایندفعه 

ایشالا هردومون مثبت میشیم عزیزممم

انشالله

به‌امیدخدا‌انتظارمون‌به‌پایان‌برسه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من هرچی اصرار کردم انجام ندادن گفتن کیفیت جنین میاد پایین اخه معلوم نیس که من برم سیکل انتقال ووقتی ...

ااا اینطوری ادم استرس میگیره ولی مطمئن باش حتما تو اون جنینااا پسر داریی عزیزمم

مامان‌هایی‌که‌تودلشون‌نی‌نی‌دارن‌یانی‌نی‌هاشون

به‌دنیااومده‌..خدابراتون‌حفظش‌کنه🙏🏻

میشه‌منو‌هم‌دعاکنید‌تواین‌راه‌پرپیچ‌وخم‌موفق‌بشم

خداهم‌به‌من‌نی‌نی‌بده..

ازقزوین‌بایدبرم‌تهران..سخته‌..😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فدات .. تا حالا سه بار تخمک کشی کردم قبلا این امپول و بهم نداده بودن الان هم گونال میزنم هم اینو .. ...

من تو سیکل انتقال این آمپول را داشتم، و خیلی عااالی هم بود تاثیر خوبی داشته طبق سونوی دکتر، ان شاالله برای شما هم تاثیر داشته باشه و تخمکهای خیییلی خوبی تشکیل بشه و جنین‌های تپلی بشن

اهان خوشحال شدم اینجا دوستان هستن که جواب بدن ...عزیزم شما انتقال دادی ؟ 

آره عزیزم، دوتا جنین خیلی خوب پسر انتقال دادم که یه دونش فقط گرفت و الان تو هفته 13 هستم، شما هم حتما دوتا انتقال بدین چون جنین پی جی دی دستکاری شده هست یه دونه انتقال دادنش به نظرم ریسک هست و ممکنه همون یه دونه تو رحم رشد نکنه

نه گلم اطلاعات اینترنت صحیح نیستن، حتما باید بیس پزشکی و زبان خوب بلد باشی تا بتونی از سایت های معتب ...

ممنونم..مرکزی که ivf کردم گفتن بعد از این پرولوتون احتمالا تجویز میشه..پرولوتون همون پروژسترونه درسته؟؟

سلام زینبی جون..یه سوال کوچولو!! من چند هفته ایه تو شکمم نبض حس میکنم😄 الان هفته23ام،فاصله هاش عی ...

اره گلم.سکسکه هست😍

چقد دلم تنگ شده برا سکسکه های پسرم. توشکمم خییلی لذت بخش بود. من فیلم.هم.ازش گرفتم 😋

انشاءالله قسمت همه دوستان🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خوبی؟ پسر گفت خوبه؟ من قبلا این تاپیک زیاد میومدم، پسر آرومه؟ شبا میخوابه؟ 

سلام.یاسی جان.خوبی دیگه پیدات نشد..من یهو پیامت دیدم

پسرت چطوره؟بزرگ.شده😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹