2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سلام زینب جون خوبی عزیزم؟گل پسرت خوبه؟یادمه گفتید دی اف ای همسرتون ۳۸بود قبل از میکرو ....مورفولوژی ...

گلم اون اواخر مورفو 0 و 1 بود و تحرک a هم 0 بود، تحرک b یادم نیست ولی شاید 2 یا 0 بود خلاصه داغوووووون

عزیزم هییییییییییچ وقت نا امید نشو

بارها گفتم چندین مقاله که هزاران مقاله دیگه رو بررسی کرده (متا آنالیز و سیستماتیک رویوو) خوندم و هنوز رابطه dfi بالا و شکست مکرر ivf نتونستن پیدا کنن، حالا چه برسه به دفعه اول 

پس از لحاظ علمی هم تمام شواهد امیدوار کننده است😍😍😍😍 فقط خدا باید بخواد گلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اون اواخر مورفو 0 و 1 بود و تحرک a هم 0 بود، تحرک b یادم نیست ولی شاید 2 یا 0 بود خلاصه داغووووو ...

وااااای گلم خدا خیلی دوست داشته بخدا .....چون خیلی به همه کمک میکنی ....احساس میکنم خیلی مهربون باشی حضوری ...دلم میخاد برا یکبار هم شده ببینمت ...خیلی ارامشبخشی خیلی ....همیشه ذکر خیرتو میگم....ایشالا هرچی از خدا میخای بهت بده 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنون. آره همین کار رو میکنم. فقط امیدوارم زیر سینه خواب نرن ،  چون قاعدتا ب شیر خشک نمیرسن. ...

فدات شم عزیزم واقعا کار شما چندیدن برابر سخت هست 

حتما مراقب خواب خودت هم باش

اگر زیر سینه خواب رفت نترس حتما سیر شده و اگر کم بود حتما تو وعده شیر خشک خودش جبران میکنه، اصلا نگران نباش

گلم یه مطلبی هم خوندم در مورد شیر دهی دو قلو، اگر بتونی همزمان پوزیشن بگیری و به هر دو از سینه خودت بدی میزان شیر ترشح شده حدود 20 درصد بیشتر میشه 

البته میدونم شاید امکانش نباشه برات ولی گفتم جالب بود بهت بگم شاید یک درصد تونستی این کارو بکنی

خانمایی که بعد ماه رمضون انتقال دارید روزه میگیرید یانه روزه گرفتن که مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ @زینبی_ ...

گلم اول از همه باید بگم به نظر دکتر بستگی داره ولی واسه من تا قبل از روزی 4 تا استرادیول میگرفتم، بوسرلین هر روز تزریق میکردم و اون اواخر استرادیول هم داشتم

فقط نکته اش آب زیاد از افطار تا سحر بود و پیاده روی

وااااای گلم خدا خیلی دوست داشته بخدا .....چون خیلی به همه کمک میکنی ....احساس میکنم خیلی مهربون باشی ...

عزیزم به خدا شرمنده میکنی ولی باید بگم منم یه آدم معمولی ام با کلی عیب و نقص

فقط خوشحال میشم اگر مفید بوده باشم 😍😍😍😍 و حسابی شارژ میشم دعام می کنین💃💃💃

عزیزم به خدا شرمنده میکنی ولی باید بگم منم یه آدم معمولی ام با کلی عیب و نقص فقط خوشحال میشم اگر مف ...

خخخییییلللللییییییی مفید بودی ...برا من که به شخصه اگر بخای بدونی فقطططططططط با حرفای شما تونستم خودمو جمع کنم......ایشالا بهترییییییینها برای خودت ونی نی و عزیزانت رقم بخوره بحق خدایی خدا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
فدات شم عزیزم واقعا کار شما چندیدن برابر سخت هست  حتما مراقب خواب خودت هم باش اگر زیر سینه خو ...

ممنونم.

آره اینکار رو هم چندین بار انجام دادن.

اما پوزیشن هاش سخته.کمرم داغون میشه، یا باید یک نفر حتما یکیشون رو نگه داره.

من کلا شیرم خیلی زیاده.اینام میخورن هی زیادتر میشه.

ولی فک‌کنم کیفیتش عالی نیست ک سیر نمیشن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
جانم.نیوا جان

خوبی عزیزم؟گل پسر چطوره؟نیستی انگار.میگم برا پسرت غذا شرو کردی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنونم. آره اینکار رو هم چندین بار انجام دادن. اما پوزیشن هاش سخته.کمرم داغون میشه، یا باید یک نفر ...

خدا رو شکر عزیزم 

ولی حدس میزنم علت اینکه سیر نمیشن اینه که کامل سینه شما رو خالی نمی کنن

چند جا خوندم شیر کم قوت و تلخ و ترش و اینا نداریم 

ببین شیر مادر در ابتدای جریان رقیق تر هست و کالری کمتری داره و هر چی به خالی شدن سینه میرسه غلیظ تر و چرب تر و در نتیجه پرکالری تر میشه، پس باید اجازه بدی کامل طی 10 دقیقه یا کمی بیشتر اونها رو مداوم مک بزنن

ببین از این به بعد دقت کن میبینی اگر قبل از وعده شیر بچه ها سینه ات رو فشار بدی شیر کمرنگ میاد و آبکی 

و اگر بعد از شیر خوردن بچه ها سینه رو فشار بدی شیر سفیدو غلیظ میاد 

یکی از خطاهای شیردهی همین سریع شیر دادن هست یا اول شیشه دادن هست که باعث میشه نوزاد به قسمت پر چرب شیر نرسه و گرسنه باشه

یه نکته دیگه مرجان گلی، هواست باشه پستونک ندی بهشون چون دچار nipple confusion میشن و ممکنه اعتصاب شیر کنن، فقط شیشه مدل سینه مادر و سینه خودت رو بده

فدات شم عزیزم واقعا کار شما چندیدن برابر سخت هست  حتما مراقب خواب خودت هم باش اگر زیر سینه خو ...

سلام گلم

منهفته۲۵امم چند روزه احساس میکنم رحمم مثل سفت شدن جنین میشه اوایلش فکر میکردم بچه خودشو جمع کرده جون بعدش غالبا ی لگد چیزی میزنه ک دیگه اون حسه نیست اما دیروز خوندم انقباضات رحم هم اینجوری 

در طول روزم شاید۴باراین مشکل پیش بیاد ک بعدش حرکت جنین نباشه بقیهش اگه پیشم بیاد قشنگ حس میکنم جنین مثلا پاشو کشید ی چندثانیه بعد میزنه 

عزیزم از من میشنوی اصلا نرو زیر نظر نیکبخت..مرمضی هم خیلی عشقش پوله من اونجا هم پرونده دارم ولی اکثر ...

حرفات کامل درست هست،چون خودم ازبار دوم که منفی شدم از دکتر خواستم ببینیم علت چی هست اصلا جواب درستی بهم نمیداد،هزینه اس سنگین بود اونم مرکزخصوصی،

دیگه خسته شدم الانم همسرماصرارداره دوباره مراجعه کنیم اما میخوام استراحت کنم سه تا انتقال از نظر روحی داغونم کرده،انتخاب دکتر خیلی سخت شده😔😔

خدایا خودت به حق این ماه این شبها دل مارو هم شاد کن با نی نی که صدا کنه مامانی😔😔🙏🙏

عزیزم بعد از لقاح فقط امکان تعیین جنسیت هست قبلش هنوز در کل دنیا روشی وجود نداره که بتونن کاملا اسپ ...

سلام گلم میشه منو راهنمایی کنی من ميخام برم رویان واسه آی وی اف.ميخام دوقلو باشن یه دختر یه پسر.درصد موفقیتش چقدره؟مشکل نازایی ندارم