سلام دوستان
ممنونم از پیامهای تبریکتون. ببخشید که تک تک نشد تشکر کنم🙈
ان شالله خدا همچین روزایی رو قسمت همه مامانهای منتظر بکنه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
دوستانی که سوال پرسیده بودین که طبیعی یا سزارین
طبیعی بود والا😁خودمم نمیدونم چطور تونستم
ولی فقط میدونم خدا خیییییییلی کمکم کرد و دعای خونواده و دوستام که چون تو غربت هستم هرکی میشنید باردارم برام دعا میکرد و معجزه دعا رو اون لحظه دیدم🤩
من ساعت ۱۱ حالم یه جوری شد. ولی نمیدونستم چیه
تا ساعت۱۲ دراز کشیدم انقباضهایی داشتم که یه کممممم دردناک بود
از ساعت ۱۲تا ۱/۵ کم کم دردام شروع شد ولی جوری نبود که نشه تحمل کرد با تکنیک تنفس دردارو اروم میکردم
بعد رفتیم بیمارستان تا ساعت ۲/۵ بیمارستان بودم گفتن زود اومدی. اصلا معلوم نیست امروز بچه بیاد یا فردا. برو خونه اینجا بخاطر کرونا بهتره نمونی. اون موقع فقط دو فینگر بودم
اومدم خونه یه کم دمنوش خوردم بعد دیگه درادم شروع شد. نه بخاطر دمنوش😅. دیدم نمیتونم تحمل کنم رفتم زیر دوش اب گرم
حدود نیمساعت اینجوری اونجا بودم
با عرض پوزش🙈بخاطر دردام دلپیچه هم داشتم. یه پام توالت بود یه پام داخل حموم
زیر دوش مینشستم که یه کم به باز شدن دهانه رحمم کمک کنه. ولی چون دردش زیاد بود دوباره بلند میشدم
خلاصه رسید به جایی که یهو خونریزی کردم. مثه روز اول پریود
همسرم زنگ زد به بیمارستان گفتن طبیعیه داره رحمش باز میشه
ولی همسرم اصرار کرد که میخایم بیایم اونجا
اوناهم گفتن میل خودتونه ممکنه بازم برگردین خونه
(اینم بگم سری اول که رفتیم پرستاره گفت اگه دردات ۳دیقه درد یک دیقه استراحت شد اونم برا سه ساعت متوالی اونوخت بیا)
خب من اصصصصلا در کل طول پروسه زایمانم هیچ ترتیب خاصی نداشتم برا دردام. نمیدونم چرا
وقتی همسرم گفت بریم گفتم هنوز ریتمش ثابت نشده. ولی خب حتی تا پای ماشینم نمیتونستم برم
بالاخره با کمک گرفتن از خدا تونستم تا بیمارستان برم
تا کارای اولیه رو انجام دادن من خودمو میکوبیدم به در و دیوار
رفتم اتاق زایمان همسرمم اوردن گفتم بهشون بگو من دیگه نمیتونم بیحسی زنن برم
اخه ساعت۵صبح بود تقریبا. و من فک میکردم طبق اصول هرساعت یک سانت باز میشه. الان نهایت ۴-۵ سانتم و بیشتر از این قطعا میمیرم
همسرم به دکتر گفت گفت داخل پرونده ش مشاوره دکتر بیهوشی نداره. نمیتونیم براش بزنیم😨😨
من دیگه گفتم قطعا میمیریم
بعد دکتره گفت اصلا بیحسی نمیخاد خودش فول شده😳😳
این حرفشم خیلی بهم روحیه داد. بعد دیگه فقط زور میزدم
اینک بگم زور زدن اصلا اختیاری نیست. یه موجی مثه همون درد زایمان که مجبورت میکنه زور بزنی
دیگه آیه خانوم ما ساعت ۶و ۲۰ دیقه بدنیا اومد. باباشم نافشو برید😍😍😍😍
بنظرم تجربه زایمان با همسر خیییلی عالیه. همسرم خیلی کمکم کرد😊
انشا الله همتون تحربه کنید همچین زایمانی که به قول همه میگن راحت زایمان کردی 🥰
البته اینم بگم همه این اتفاقا برا من زود میگذشت. باورم نمیشد وقتی گفتن ساعت۶صبحه. پیشه خودم میگفتم نهایت ۴-۵ باشه😅