2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

سلام دوستان

ممنونم از پیامهای تبریکتون. ببخشید که تک تک نشد تشکر کنم🙈

ان شالله خدا همچین روزایی رو قسمت همه مامانهای منتظر بکنه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

دوستانی که سوال پرسیده بودین که طبیعی یا سزارین

طبیعی بود والا😁خودمم نمیدونم چطور تونستم

ولی فقط میدونم خدا خیییییییلی کمکم کرد و دعای خونواده و دوستام که چون تو غربت هستم هرکی میشنید باردارم برام دعا میکرد و معجزه دعا رو اون لحظه دیدم🤩

من ساعت ۱۱ حالم یه جوری شد. ولی نمیدونستم چیه

تا ساعت۱۲ دراز کشیدم انقباضهایی داشتم که یه کممممم دردناک بود

از ساعت ۱۲تا ۱/۵ کم کم دردام شروع شد ولی جوری نبود که نشه تحمل کرد با تکنیک تنفس دردارو اروم میکردم

بعد رفتیم بیمارستان تا ساعت ۲/۵ بیمارستان بودم گفتن زود اومدی. اصلا معلوم نیست امروز بچه بیاد یا فردا. برو خونه اینجا بخاطر کرونا بهتره نمونی. اون موقع فقط دو فینگر بودم

اومدم خونه یه کم دمنوش خوردم بعد دیگه درادم شروع شد. نه بخاطر دمنوش😅. دیدم نمیتونم تحمل کنم رفتم زیر دوش اب گرم

حدود نیمساعت اینجوری اونجا بودم

با عرض پوزش🙈بخاطر دردام دلپیچه هم داشتم. یه پام توالت بود یه پام داخل حموم

زیر دوش مینشستم که یه کم به باز شدن دهانه رحمم کمک کنه. ولی چون دردش زیاد بود دوباره بلند میشدم

خلاصه رسید به جایی که یهو خونریزی کردم. مثه روز اول پریود

همسرم زنگ زد به بیمارستان گفتن طبیعیه داره رحمش باز میشه

ولی همسرم اصرار کرد که میخایم بیایم اونجا

اوناهم گفتن میل خودتونه ممکنه بازم برگردین خونه

(اینم بگم سری اول که رفتیم پرستاره گفت اگه دردات ۳دیقه درد یک دیقه استراحت شد اونم برا سه ساعت متوالی اونوخت بیا)

خب من اصصصصلا در کل طول پروسه زایمانم هیچ ترتیب خاصی نداشتم برا دردام. نمیدونم چرا

وقتی همسرم گفت بریم گفتم هنوز ریتمش ثابت نشده. ولی خب حتی تا پای ماشینم نمیتونستم برم

بالاخره با کمک گرفتن از خدا تونستم تا بیمارستان برم

تا کارای اولیه رو انجام دادن من خودمو میکوبیدم به در و دیوار

رفتم اتاق زایمان همسرمم اوردن گفتم بهشون بگو من دیگه نمیتونم بیحسی زنن برم

اخه ساعت۵صبح بود تقریبا. و من فک میکردم طبق اصول هرساعت یک سانت باز میشه. الان نهایت ۴-۵ سانتم و بیشتر از این قطعا میمیرم

همسرم به دکتر گفت گفت داخل پرونده ش مشاوره دکتر بیهوشی نداره. نمیتونیم براش بزنیم😨😨

من دیگه گفتم قطعا میمیریم

بعد دکتره گفت اصلا بیحسی نمیخاد خودش فول شده😳😳

این حرفشم خیلی بهم روحیه داد. بعد دیگه فقط زور میزدم 

اینک بگم زور زدن اصلا اختیاری نیست. یه موجی مثه همون درد زایمان که مجبورت میکنه زور بزنی

دیگه آیه خانوم ما ساعت ۶و ۲۰ دیقه بدنیا اومد. باباشم نافشو برید😍😍😍😍

بنظرم تجربه زایمان با همسر خیییلی عالیه. همسرم خیلی کمکم کرد😊

انشا الله همتون تحربه کنید همچین زایمانی که به قول همه میگن راحت زایمان کردی 🥰

البته اینم بگم همه این اتفاقا برا من زود میگذشت. باورم نمیشد وقتی گفتن ساعت۶صبحه. پیشه خودم میگفتم نهایت ۴-۵ باشه😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادم میاد یک ماه قبل از آی وی اف هم من هم شوهرم چنان آنفولانزای شدیدی گرفتیم هر کدوم دو دفعه بستری ش ...

آره گلم میتونه علتش اون باشه ولی به نظرم اگر سوزش و خارش نداری مهم نیست وگرنه حتما باید به دکترت بگی و پیگیر باشی

خدا بهتون رحم کرده گلم 

واقعا سال عجیبی بود، اون از آنفولانزا، بعدش هم کرونا 

عزیزم چه قدر اینایی که میگی شبیه علائم پسر من هست  گرفتگی بینی که دکتر گفت احتمالا خونه خیلی گ ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی پاسخ دادی.

آره، من چون اولویت شیر خودمه ، یک کم سخته برنامه ریختنش.

اگر شیر خشک بدم ، شیر خودمو کم‌میخورن.

اگر اول شیر خودمو بدم ، شیر خشک ۳۰ تا بیشتر نمیخورن.شایدم اصلا نخورن.

ب نظرتون بهتر نیست هر دو ستعت ک‌گفتین ، یکی در میون شیر خودمو و شیر خشک دو بدم؟

یا نه، هر دو رو با هم بدم؟

از الان شروع کردم. برای اولی بار ۹۰ تا دادم ب یکیشون ، سر ساعت ۲، بعدش سینه دهنش گذاشتم.گاهی یه مک میزنه!

ولی آروغ نزد، چون خواب آلود شده.

در این شرایط باید حتما بگیرم آروغش رو؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان ممنونم از پیامهای تبریکتون. ببخشید که تک تک نشد تشکر کنم🙈 ان شالله خدا همچین روزایی ر ...

چه قشنگ ...ایشالا ۱۲۰ ساله بشه آیه خانوم وزیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه....ایشالا قسمت تک تک منتظرا از جمله خودم...بحق این ماه عزیز

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی پاسخ دادی. آره، من چون اولویت شیر خودمه ، یک کم سخته برنامه ریختنش. ...

ببین گلم درسته شما دو قلو داری ولی اصلا نگران میزان شیرت نباش

من مادر سه قلوها دیدم شیر خودشو میده اول و بعد شیر خشک و هر سه حالشون عالی و تپل و سالم هستن

شما هم وقتی اول شیر خودتو میدی و میبینی بعدش کمتر میخورن خوب یعنی از سینه خودت مثلا 60 تا خوردن و 30 تا از شیشه میخورن 

نه دیگه وقتی گیج خواب شد آروغ نگیر فقط روی سطح شیب‌دار 45 درجه یا بالش بزرگ و پهن بذار، اصلا رو سطح صاف نذار

من تو کریر میذارم واسه نیم ساعت تا یک ساعت و بعدش اگر باز خواب بود میذارم روی تشکش، که اون هم شیب‌دارش کردیم ولی با شیب کمتر حدود 20 درجه

اما باز برای تغذیه هر جور خودت و پسرا راحت ترین عمل کن فقط اون اصل زیر دو ساعت شیر ممنوع یادت نره، چون ترجیح درسته با شیر مادر هست ولی آرامش اولویت بالاتری داره

ببین گلم درسته شما دو قلو داری ولی اصلا نگران میزان شیرت نباش من مادر سه قلوها دیدم شیر خودشو میده ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم؟گل پسرت خوبه؟یادمه گفتید دی اف ای همسرتون ۳۸بود قبل از میکرو ....مورفولوژی وحرکت چند بود؟والا اوایل که دکتر بهمون گفت بعلت دی اف ای ۳۶ هیچوقت باردار نمیشی خیلی ناامید شدیم اما بعد که شما شرایط همسرتون رو گفتید امیدم زنده شد هنوز که هنوز دلم خوشه که میگم شماهم با دی اف ای ۳۸ خداروشکر مامان شدید پس باید خدا بخاد.....دیشب یادم اومد به شما باخودم میگفتم مورفولوژی همسر زینب جون چند بود   

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ببین گلم درسته شما دو قلو داری ولی اصلا نگران میزان شیرت نباش من مادر سه قلوها دیدم شیر خودشو میده ...

راستی عزیزم در مورد زخم دهانه رحم وفریز هم اطلاعی دارید؟من دو ماه هست دهانه رحمم رو فریز کردم بعد ازدوماه پاپ اسمیر دادم ...اما تو نت خوندم بعداز فریز جواب معتبر نیست....همینطوره؟

بعد اینکه زخم الزاما به معنی تغییر سلولی دهانه رحم هست؟

ممنون از راهنماییت گلم  

نه گلم راحت باش عزیزم من تمام دکترای اهواز رو رفتم اتفاقا انتقال اولمو دکتر نیکبخت انجام داد ولی متا ...

وای خوبه پرسیدم چون میخواستم به ایندکتر مراجعه کنم..منصرف شدم

من خودم بیمار دکتر مرمضی بودم سه تا انتقال منفی داشتم..میخوام دکترم عوض کنم ویکی از گزینه های اصلیم دکترنیکبخت بود.ولیخدایش دکترمرمضی خیلی مهربون هستن خوش برخورد،،نظرت درمورد دکتر نقاب چی هست؟؟

اخه من فقط اینبار میخوام اقدام کنم،دیگه خسته شدم..

ممنون.

آره همین کار رو میکنم.

فقط امیدوارم زیر سینه خواب نرن ، 

چون قاعدتا ب شیر خشک نمیرسن.

منم وقتی بهشون میدم ک باهم شیر میخوان ، و مجبوریم مثلا مامانم به یکی با شیشه سیر بده ، من خودم ب اون یکی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نفسی835#  

جانم.نیوا جان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای خوبه پرسیدم چون میخواستم به ایندکتر مراجعه کنم..منصرف شدم من خودم بیمار دکتر مرمضی بودم سه تا ا ...

عزیزم از من میشنوی اصلا نرو زیر نظر نیکبخت..مرمضی هم خیلی عشقش پوله من اونجا هم پرونده دارم ولی اکثر انتقالی هاش میگفتن چندین باره آی پی افمو منفی شده بدی کارش اینه دنبال علت نمیره برای بیمارش شما باید علت یابی کنن واست چون دیگه جای جبران نیست واقعا ۳تا انتقال خیلی هزینه سنگینی داشته...من تعریف دکتر نقاب رو خیلی زیاد شنیدم ولی خودم نرفتم پیشش.چون اول زیر نظر دکتر سارا مسیح بودم بعد فرستادم پیش دکتر سالمی گفت بیشتر از خودم قبولش دارم