2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
زینبی جون سلام یک سوال دارم من ۲۶ فروردین داروی سقط خوردم اواخر هفته ی هفت بودم  و الان هم خونر ...

عزیزم اگر حس میکنی ضعیف شدی و کم خونی داری حتما یکی دوماه خودتو تقویت کن بعد برو وگرنه مشکلی نداره

ان شاالله این دفعه بی درد سر مامان بشی

سلام دوستاي عزيزتراز جانم ،من از قديمي هاي اينجا هستم،كه ٥بار انتقال داده بودم واخرين بار سال پيش اي ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ یادمه تقریبا سونو های قلب که رفتیم با هم بود زمانش 

نوشته هات رو تند تند خوندم گفتم حتما طبیعی مامان شدی 

اما باز هم امید هست گلم، حتما مامان میشی دوست مهربونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا پدی لاکت رو میگفت تا اتمام قطره هر روز بدم و بعد قطع کنم سگاگریپ همون کار کولیک ایز رو می‌کنه ...

میشه بپرسم هر وعده دقیقا چجوری میدین؟

چند سی سی شیر خشک +شیر خودتون؟

و دقیقا چقدر فاصله میندازین؟

بچه هاب من با تنها چیزی ک آروم میشن ، سینه خودمه.

نه بغل کردن نه راه بردن نه حتی روی پا.

بخاطر تمین بعضا شده دلیلی برا گریه نداشتن ولی بازم نق و بی تابی داشتن.

مجبورا شیرشون دادم تا آروم بشن و این شیر دادن شاید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت فاصله داشته با وعده قبلی.

یعنی نباید بدم؟

تقریبا ۵۰ روزن.

البته اینم بگم من ۶۰ سی سی مثلا میدن.فکر کنم کمه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
گلم شیر خشک آپتامیل میدم و چون بهش ساخته اصلا عوض نمیکنم زاویه هم سعی کن برای هم شیر خشک رعایت کنی ...

امروز اون پسرم ک بعضا بالا میاره ، انگار یه چیزی تو گلوش گیر بود، عق میزد گهگداری. و حالت خفگی داشت.آروغم سخت میزنه.گریه هم میکرد و نمیخواد.بر خلاف اینکه کلا خوش خواب تره.

اینا از نشونه های رفلاکسه؟

سلام عزیزم خوبی‌؟ یادمه تقریبا سونو های قلب که رفتیم با هم بود زمانش  نوشته هات رو تند تند خون ...

بچه های من بینی هاشونم خیلی وقت گرفته ، اسپری میزنم یه ساعت فقط خوبه.

پیشنهادی ندارین؟

عزیزم اگر حس میکنی ضعیف شدی و کم خونی داری حتما یکی دوماه خودتو تقویت کن بعد برو وگرنه مشکلی نداره ...

نه خداروشکر اصلا احساس ضعف و سستی ندارم..مگر اینکه این روزه ضعیفم کنه چون اصلا تو ماه رمضونها اشتهای غذا ندارم به زور غذا میخورم..

ان شاء الله🤲🤲

برام دعا کن

ساناز جون مشخص شده که دلیل پنج بار منفی شدن چی بوده ؟؟ انشاالله اینبار واست مثبت بشه و یه باره صاحب ...

ان شاالله خدا كنه معجزه بشه،هيچي نگفتن معلوم نيست،همه چيزهم خوب بود ،جنينم عالي😞ولي منفي شدن

بچه های من بینی هاشونم خیلی وقت گرفته ، اسپری میزنم یه ساعت فقط خوبه. پیشنهادی ندارین؟

عزیزم چه قدر اینایی که میگی شبیه علائم پسر من هست 

گرفتگی بینی که دکتر گفت احتمالا خونه خیلی گرم هست و حالت خس خس میتونه نشونه ریفلاکس باشه 

بله اون حالتها شروع ریفلاکس هست

60 سی سی برای هر یک ساعت حتی زیاد هم هست و دچار پرخوری دارن میشن و به تبع اون ریفلاکس

دکتر گفت پسرم به خاطر پرخوری و وعده های کوتاه و پشت هم این جور شده و اصلا اصلا نباید زودتر از 2 ساعت شیر بدم، و هر گریه ایی نشونه گرسنگی نیست

گل پسرهای شما هم بیشتر بغل کردن رو دوست دارن که با سینه شما آروم میشن پس از این به بعد اصلا زیر 2 ساعت شیر نده 

منم همین کارو شروع کردم، اینم بگم پسرم هنوز دوست داره مثل قبل 30 تا 30 تا بخوره ولی یواش یواش ترکش دادم، یعنی الانم که گرسنه میشه شدید یهو 30 تا میخوره و دهنش رو قفل میکنه، منم اصرار نمیکنم ولی دفعه بعد زدتر از 2 ساعت بهش شیر نمیدم، خود بخود دفعه بعد بیشتر میخوره 

اینم فهمیدم اول صبح ریفلاکسش تشدید میشه پس اول سگاگریپ میدم بعد شیر 

گاهی هم میبینم هنوز اصرار داره 30 تا 30 تا بخوره، لج نمیکنم ولی مثلا 90 سی سی درست میکنم، اجازه میدم هر چه قد دوست داشت بخوره، بعد که شیشه رو ول کرد دوباره 5 دقیقه یا 10 دقیقه دیگه شیشه رو نزدیک دهنش میبرم (یه جورایی بهش فرصت دوباره میدم) اگر خورد که عالیه، اگر نه زودتر از 2 ساعت بعد بهش شیر نمیدم

و خیلی این جوری نظم زندگی خودم بهتر شده و کمتر خسته میشم، این جوری فرصت بازی کردن دارم باهاش ولی قبلا هر کاری میکردم تندی بالا می‌آورد و با حجم زیاد

ببین طبق قوطی شیر خشک باید تعداد وعده ها حدود 6 تا 8 وعده در روز باشه که من قبلا حتی 15 وعده میشد 

الانم گاهی بد قلقی میکنه و مثلا سر یک ساعت و نیم یاد شیشه میفته ولی با اسباب بازی و لوسیون زدن به بدنش سرگرمش میکنم 

این دو ساعت که میگم حداقل زمان هستا و تا بتونم سعی میکنم فاصله وعده ها به 4_5 ساعت برسه

شبها هم اصلا بیدارش نمیکنم مگر اینکه 5_6 ساعت بخوابه و خودش بیدار نشه که 99 درصد موارد خودش زودتر بیدار میشه

گلم قبل از این برنامه حتی خواب شب نداشتیم هر دو و، یک ساعت یکبار بیدار میشد و 30 سی سی می‌خورد و می‌خوابید و هر دو اذیت میشدیم اما الان نه حتی 6 ساعت هم خوابیده، نگران اون ساعت های خواب نباش چون در طول روز جبران میکنه

فعلا همین نکته ها به ذهنم رسید باز سوالی داشتی در خدمتم

آهان واسه کم خوراک شدن اخیر پسرم هم گفت موقتی هست و نتیجه ریفلاکس و پر خوری گذشته و دیگه بهم گفت اصلا شمارش نکنم در 24 ساعت چه قدر میخوره، هر چی دلش خواست، و به زور هم شیشه بهش ندم که تمامش کنه 

گفت بهتر هست(واجب نیست) اول سینه خودمو بدم بعد شیشه، پس شما هم اگر میخوای وعده پسرا رو کم اول این کارو بکن و حالا بعدا اگر صلاح دیدی اول سینه خودتو بده بعد شیشه اگر هم نشد فدای سرت

نه خداروشکر اصلا احساس ضعف و سستی ندارم..مگر اینکه این روزه ضعیفم کنه چون اصلا تو ماه رمضونها اشتهای ...

خب خدا  رو شکر عزیزم

ببین با مصرف مکمل خصوصا قرص آهن نذار بدنت افت کنه

غذا رو بهت حق میدم اصلا آدم نمیرسه چیزی بخوره پس سعی کن مواد مقوی مثل شیره انگور و ارده و شیره خرما رو جا بدی تو مثلا وعده سحری

میوه هم زیاد بخور

غذا هم کمتر برنج و نون بخور و بیشتر گوشت بخور تا این حجم کم که میخوری مقوی تر باشه

سالاد. و سبزی فراموش نشه تو این مدل که گفتم، برای جلوگیری از یبوست 

خدا رو شکر  گلم آب نمک ضرورتی نداره همون آب خالی کافیه، هر چیزی غیر از این فلور میکروبی نرمال ...

یادم میاد یک ماه قبل از آی وی اف هم من هم شوهرم چنان آنفولانزای شدیدی گرفتیم هر کدوم دو دفعه بستری شدیم..قوی ترین خشک کنا و آمپولا رو بهمون زدن تا جان سالم به در بردیم😓

الان میگم شاید برای اونه که این قرصای آموکسی و سفالکسین جواب نمیده..وگرنه قبلا بدترین گلو دردهام با این آموکسی خوب میشد

الان خداروشکر بهترم ولی کامل خوب نشدم..قرص سفالکسینم تموم شد دیروز..حالا میخوام از دکترم بپرسم چیکار کنم که خدایی نکرده باز بیشتر نشه

البته فکر نکنم راه دیگه ای جز تحمل داشته باشم

ممنون از راهنمایی هات😙

ان شاالله خدا كنه معجزه بشه،هيچي نگفتن معلوم نيست،همه چيزهم خوب بود ،جنينم عالي😞ولي منفي شدن

منم آی وی افم منفی شد...ببخشیدشماهم مثه من سردتونه یاگرمایی هستیدچون میگن طبع بدن مهمه توی جواب آی وی اف؟