2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
سلام بچه ها یه مدت نبودم هرکی باردارشده بسلامتی نینشو بغل کنه هرکیم فارغ شده ایشالله ۱۲۰ساله بشه&nbs ...

منم قراره پری بشم برم فقط می دونم خیلی خوب دارن رعایت می کنن باید ماسک و دستکش داشته باشین و دمه درش تب و میسنجن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گلم برای ماه اول گفته هر موقع نوزاد خواست بهش شیر بده  از ماه اول کم کم تایم رو به 2 ساعت باید ...

ممنون عزیزم.

منم پدی لاک داده دکتر بهم.روزی ۵ قطره. ولی من هر وقت گریه میکردن دادم بهشون.

قطرهcolicEZ رو هم داده گفته موقع دل درد، ۵ قطره.

این قطره شما بهتر از ایناس ک ب من 

دادن؟

شما شیر خشک چی میدی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم برای ماه اول گفته هر موقع نوزاد خواست بهش شیر بده  از ماه اول کم کم تایم رو به 2 ساعت باید ...

زاویه شیردهی رو برای شیرخشک تقریبا رعایت میکنیم.

اما برای شیر خودم ، اشکال داره خوابیده بدم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم قراره پری بشم برم فقط می دونم خیلی خوب دارن رعایت می کنن باید ماسک و دستکش داشته باشین و دمه درش ...

ممنون مامان ماهک انشاالله اینبار صاحب یه گل پسر خوشکل بشی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم بعد از لقاح فقط امکان تعیین جنسیت هست قبلش هنوز در کل دنیا روشی وجود نداره که بتونن کاملا اسپ ...

سلام بچه هاخوبین من توهفته ۵بارداری خونریزی کردم الان توسایت داشتم میگشتم دیدم که نوشته توهرخونریزی به مادرکه گروه خونی منفی داره امپول روگام میزنن امابه من نگفتن حالاکه توهفته ده بارداری هستم برابچه هام مشکلی پیش نیاداسترس گرفتم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
نه انجام نداده.پزشکش گفت کلا اسپرماش مشکل دارن.حالا دی اف ای هرچند هم که باشه فقط راهش اینه که میکرو ...

توکلت به خدا باشه عزیزم ...اگه خیلی بالا باشه احتمالش هست که میکرو هم منفی بشه ..همون آزمایش اسپرمه فقط یه فاکتور دیگه ش بررسی میشه به دکترت بگو واسه همسرت بنویسه  تو یه مرکز ناباروری انجام بده ..انشالله که خیره❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام دوستاي عزيزتراز جانم ،من از قديمي هاي اينجا هستم،كه ٥بار انتقال داده بودم واخرين بار سال پيش اي ...

ساناز جون مشخص شده که دلیل پنج بار منفی شدن چی بوده ؟؟

انشاالله اینبار واست مثبت بشه و یه باره صاحب دوقلو بشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه هاخوبین من توهفته ۵بارداری خونریزی کردم الان توسایت داشتم میگشتم دیدم که نوشته توهرخونریزی ...

اگه نیاز بود دکترون بهتون میدادن به خودتون استرس ندین 

اگه اشتباه نکنم آمپول رگام رو وقتی که زن و شوهری یکی گروه خونش منفی و یکی مثبت باشه میدن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من با بیمارستان آبان که دکتر طرازی اونجا میره تماس گرفتم  و پرسیدم ، گفتن ایشون از 16 اردیبهشت ...

ممنون عزیزم منم دیروز با مطب تماس گرفتم گفتن بیستم به بعد میان 

خداجونم شکرت       
عزیزم بعد از لقاح فقط امکان تعیین جنسیت هست قبلش هنوز در کل دنیا روشی وجود نداره که بتونن کاملا اسپ ...

زینبی جون سلام یک سوال دارم من ۲۶ فروردین داروی سقط خوردم اواخر هفته ی هفت بودم  و الان هم خونریزی کامل قطع شده فردا میرم سونو ببینم بقایا مونده یا نه در صورت پاکی رحمم  به نظرتون کی برم برای انتقال؟؟ تهران زنگ زدم منشی دکتر گفت همین ماه بیا نمیدونم درسته یا نه؟

ممنون مامان ماهک انشاالله اینبار صاحب یه گل پسر خوشکل بشی

مرسی عزیزممم ایشالا هممون امسال نی نی سالم بیاد تو دلمون و بسلامت بغل بگیریم 

آمین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم گلم..من خودم که تا قبل بارداری استامینوفن هم تا مجبوووور نمیشدم نمیخوردم..ولی شوهرم قرص زیاد ...

خدا رو شکر 

گلم آب نمک ضرورتی نداره همون آب خالی کافیه، هر چیزی غیر از این فلور میکروبی نرمال واژن رو بهم میزنه

و اینکه اگر همسرتون زیاد آنتی بیوتیک خوردن احتمال مقاومت میکروبی شما هم بالا میره 

حالا نمیگم که بترسی، تاکید مجدد میکنم که دیگه سر خود دارو مصرف نشه، و البته هر وقت هم لازم بود باید باید دارو مصرف بشه اما با تجویز پزشک 

ممنون عزیزم. منم پدی لاک داده دکتر بهم.روزی ۵ قطره. ولی من هر وقت گریه میکردن دادم بهشون. قطرهcoli ...

والا پدی لاکت رو میگفت تا اتمام قطره هر روز بدم و بعد قطع کنم

سگاگریپ همون کار کولیک ایز رو می‌کنه ولی گیاهی هست و بهم گفته فقط موقع دل‌درد بدم بهش

خدا رو شکر با کم کردن وعده های غذایی پسرم و رعایت اون موارد کولیکش خیلی زود رفع شد

زاویه شیردهی رو برای شیرخشک تقریبا رعایت میکنیم. اما برای شیر خودم ، اشکال داره خوابیده بدم؟

گلم شیر خشک آپتامیل میدم و چون بهش ساخته اصلا عوض نمیکنم

زاویه هم سعی کن برای هم شیر خشک رعایت کنی هم شیر خودت

اما درکل یه نکته اینه که موقع تغذیه از شیر مادر هم مادر و هم نوزاد راحت باشن

حتی موقع تغذیه با شیر خشک مادر یا کسی که شیر میده باید راحت و ریلکس باشه، استرس نداشته باشه، وگرنه بچه ها خیلی هوشمند هستن و میفهمن و تغذیه شون مشکل پیدا میکنه

سلام بچه هاخوبین من توهفته ۵بارداری خونریزی کردم الان توسایت داشتم میگشتم دیدم که نوشته توهرخونریزی ...

سلام عزیزم احتمالا مشکلی پیش نیومده گلم وگرنه تا الان خودش رو نشون میداد، یا شاید گروه خونی بچه هم منفی هست

ولی حتما از یه دکتر بپرس، شاید الان هم اقدامی لازم باشه