2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلام دوستان نینی من دقیق ۴۰ هفته اش به دنیا اومد😁 ان شالله قسمت همه منتظرا همه مامان جدیدا به خ ...

سلام عزیزم.تبریک میگم .امیدوارم قدمش براتون پر از یه دنیا نیکی و خیر باشه و 120 ساله بشه. یاد وقتی افتادم که در کمال ناامیدی اومدی خبر دادی که طبیعی باردارشدی اونم با اون همه کارای سنگین....خدارو شکر.

امیدوارم همه منتظرا مثل شما غافلگیر بشن و خدا دل هممون رو شاد کنه.برای منم دعا کن.مراقب خودت باش.

خانما کسی از مطب ها خبری نداره ؟  شروع به کار کردن یا نه ؟  دکتر طرازی چطور؟

من با بیمارستان آبان که دکتر طرازی اونجا میره تماس گرفتم  و پرسیدم ، گفتن ایشون از 16 اردیبهشت به بعد میره مطب.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پماد و کرم واژینال احتمال لکل بینی رو بالا میبره واسه همین در دوران بارداری خیلی تمایلی به تجو ...

ممنونم گلم..من خودم که تا قبل بارداری استامینوفن هم تا مجبوووور نمیشدم نمیخوردم..ولی شوهرم قرص زیاد میخوره!!

الان بهترم..سعی میکنم خودم رو خشک نگه دارم که بیشتر نشه!با آب نمک هم شنیدم خوبه..یه وقتایی هم با آب نمک میشورم خودمو ضرر نداره که؟؟

سلام آجی خوبی گلم 🌹عزیزم میگم من لاغرم روزه هم میگیرم واسه قبل از آی وی اف مشکل به وجود نمیاد؟

میبخشی عزیزم خیلی سوال میپرسم.مگه بیمارستان امام بخش ای وی اف شروع بکار کرده؟؟

چرا پیشه دکتر نیکبخت مراجعه نمیکنی،دکتر عالی هست 

سلام دوستاي عزيزتراز جانم ،من از قديمي هاي اينجا هستم،كه ٥بار انتقال داده بودم واخرين بار سال پيش اينموقع جوابم مثبت شد ولي قلبش تشكيل نشد من ابن سينا ميرفتم ،و ديگه دكترمو عوض كردم رفتم پيش دكتر اقصي ،ديگه همه ي ازمايش هارو دوباره داديم و ديگه قسمت نشد اقصي رو ببينيم چون كرونا اومد،و فعلا دست نگه داشتيم،امروز دلم خيلي گرفت گفتم بيام پيش شما

میبخشی عزیزم خیلی سوال میپرسم.مگه بیمارستان امام بخش ای وی اف شروع بکار کرده؟؟ چرا پیشه دکتر نیکبخت ...

نه گلم راحت باش عزیزم من تمام دکترای اهواز رو رفتم اتفاقا انتقال اولمو دکتر نیکبخت انجام داد ولی متاسفانه منفی شد.نگا اخلاقش بهم استرس میده خیلی تند و بداخلاقه بخدا موقع انتقال اول جوری با اخم اومد بالاسرمو گفت نخند و جدی بود انقدر استرس گرفتم خواستم گریه کنم...نه متاسفانه باز کرده ولی انتقال انجام نمیدن خیلی بده همه ی مراکز خصوصی در حال آی وی اف هستن شانس ما این مرکز باز نمیکنه

سلام دوستاي عزيزتراز جانم ،من از قديمي هاي اينجا هستم،كه ٥بار انتقال داده بودم واخرين بار سال پيش اي ...

خدابزرگه انشالله قسمتت بشه پیش دکتر اقصی راحت میشه نوبت گرفت؟

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام بچه ها یه مدت نبودم هرکی باردارشده بسلامتی نینشو بغل کنه هرکیم فارغ شده ایشالله ۱۲۰ساله بشه 

جدیدا کسی ابن سینا رفته اوضاع چطوری میخوام نوبت بگیرم اما ازاین کرونا میترسم 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹