2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب جان و بقیه دوستای گلم

یکی از دوستان اینجا یه محصول برا پیشگیری از ترک معرفی کردن که من استفاده کردم و متاسفانه بهم نساخت.تمام شکمم یه تیکه قرمز شده.روزای اول خارش داشتم اما الان فقط التهاب داره و قرمزه.دکترم بهم سیتریزین و پماد هیدروکورتیزون نسخه کرده ولی بهتر نشده.شما پیشنهادی ندارین؟خطر داره برا خودم و جنین؟

سلام دوستان، طاعاتتون قبول باشه، کسی تازگی پرولوتون پیدا کرده؟ به نظرتون‌کدوم‌داروخونه ها سر بزنم؟

عزیزم من چند تا دارم حالا اگه میخوای عکس بفرستم ببین همونه لازم ندارم اگه خواستی واست بفرستم من تهرانم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هفته ۲۳- مایع ۱۸ بوده هفته ۳۲- مایع ۱۲ بوده هفته ۳۶- مایع ۱۰ شده الان ۳۶ و ۴ روزم. بهتر نبود بتام ...

یدی جون اب میوه طبیعی بخور 

اب هندوانه ، سیب ، پرتغال

دلستر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم چندتا داری؟ اره لطف میکنی عکس بفرستی برام؟ 

الان عزیزم

عزیزم چندتا داری؟ اره لطف میکنی عکس بفرستی برام؟ 

همینارو‌دارم فقط عزیزم 

همینارو‌دارم فقط عزیزم 

مال من روش فارسی ننوشته بود ولی همین‌برند بود، دوتا داشتم که امروز دومی رو‌زدم، اگه تو چند روز آینده پیدا نکردم حتما ازت میگیرم، خیلی لطف کردی، امیدوارم به زودی خدا خوشحالت کنه❤️❤️🥰🥰

مال من روش فارسی ننوشته بود ولی همین‌برند بود، دوتا داشتم که امروز دومی رو‌زدم، اگه تو چند روز ...

خواهش میکنم هر وقت خواستی بگو بفرستم چون من لازم ندارم اصلا 

ممنوووون عزیزم 😘😘

عزیزم حرکتشون چند بود.؟اسپرم همسر منم مورفوش یک هست.ولی جنین تشکیل نمیشه

چند وقت قبلش حرکت رو به جلوش ۱۱درصدبود روز میکرو هم تو آزمایش motolittyزده بود سی درصد که تو آزمایشگاه رسونده بودن به ۱۰۰درصد

عزیزم شما همسرت آزمایش دی اف آی اسپرم انجام داده؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》